... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
upir156 napísal:Ja som si v celku zvykol, nemám s tým žiadny problém, mobilná verzia sa mi páči, určite lepšia ako to predtým.
Trošku mi len prekáža keď otvorim napríklad fotky, predaj aut, atď, tak mám hore hneď Oznámenia so siedmimi témami a až potom témy o ktoré mám prvoradý záujem, skratka vždy sa musím prerolovať cez tie oznámenia. Nestačilo by to len v Oznamy, pravidlá, informácie o fóre?
ice.blade napísal:editor nevie pracovat s tagom list... ak nieco do tagu dam a chcem dat novy riadok tak automaticky nove riadky zrusi vsetko natrieska do jednehovidim ze odsadit text bokom sa asi uz nebude dat jednoducho
[list]
[*]test1
[*]test2
[*]test3
[/list]
PeterVarsa napísal:https://www.dropbox.com/s/wn1r2wypwgs7wa2/BMW_redizajn.jpg?dl=0
Takto to vyzera u mna, ked si po redizajne chcem pozriet inzerat predavaneho auta.
Vidim:
Obrazky styroch baworakov - su pekne, ale to nie je to, na co som bol zvedavy
Reklamu na DS Auto
Nazov inzeratu: BMW F10 530xd 2011 - OK, toto je prva informacia k veci, skoda ze az uprostred stranky
Zoznam moderatorov: To je pekne a nevadilo by mi to ako informacia niekdu v rohu
Tlacitko "Napisad odpoved" - tiez fajn, ale cakal by som to az pod textom inzeratu
Reklama "BMW Tričká nálepky podložky pod ŠPZ"
Reklama "Kryty světlometu"
Nikde ANI JEDINÉ písmenko samotného inzerátu okrem jeho názvu.
Za mňa celé zle.
Chalani, vidíte to Vy inak? Iné rozlíšenie, veľkosť písma ... mal som smolu na konkrétny inzerát?
Gabo10 napísal:Možno to už niekto písal ale chýba staré tlačítko "odoslať súkromnú správu užívateľovi " pod príspevkom na fore kde by sa rovno aj citovalo čo ten užívateľ písal a načo vlastne reagujem
wladas47 napísal:je tu problem z fotografiami/obrazkami ktore boli nahrate na bmwklub nakolko ich nezobrazuje v prispevkoch a tiez som v profile nenasiel moznost vlasneho albumu kde boli nahrate