... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
voMacK napísal:Mne smajlici funguju. Robim nieco zle?
A ludom, co sa chcu vratit ku staremu designu by som asi odporucil liecenie. Akoze nevravim, ze som tu z toho na mako, ale ked sa odstrania bugy, myslim, ze to bude v poho...
btw. tiez mi pri niektorych temach nefunguje dobre odkaz na prvy neprecitany prispevok...
ice.blade napísal:bude moznost na mobile stuknut niekde zobrazit desktop verziu?
ice.blade napísal:niektore youtube tagy nefunguju... respektive to blbne cele
dalsia vec ak si chcem upravit post http://www.bmwklub.sk/topic108000.html#p969035 dam editovat, kliknem nahlad a uplne to rozbije... ten editor si robi tiez co chce
v editacii alebo pisani prispevku stale podciarkuje linky
TiTAN napísal:youtube linky fixnem uz viem kde je problem a tie podciarknutia linkov v editore som uz fixol, co sa tyka toho editora, trosku sa v phpbb 3.1 upravili bb tagy tak preto to "po editacii" nevyzera tak isto ako predtym, lebo ten wysiwig editor to cele sformatuje podla aktualne platnych bb kodov
EBOLA napísal:Hlavne zmen tu farbu pozadia, strasne sa to zlieva... Clovek nevie kde konci jeden prispevok a kde zacina druhy....
ice.blade napísal:farbu pozadia skor farbu postov dat dve na striedackuajkeby to bola len svetla seda a tmava seda
mozno by bolo fajn upravit aj sub sekcie, ak napr na index stranke vojdem do BMW Pokec tak zmazat Napísané od užívateľa alebo to premenovat jednoducho na Od ..... cim menej textu tym prehladnejsie to bude
rovnako v novych a mojich postoch... mozno by bolo fajn namiesto toho na zaciatok presunut temu (nazov temy) ktora je az na konci
inak neviem co sa udialo ale ak pisem odpoved na spravu tak dam enter urobi to dvojriadok ako keby odsek, odoslem post a zrazu je to vsetko na kope... tak editovat dat tam enter aby tam bol riadok...