... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
matyson napísal:najdi si v obcianskom zakone cast Osobitné ustanovenia o zmluve o oprave a úprave veci 3ti oddiel §654 a pochopis ze pol roka je este dobreZáruka 6mesiacov? Podľa akého obchodného zákonu?
slacker napísal:ano o tom som pisal vyzsie, nebudel luba obhajovat ale je to jeho vec aku si da zaruku na opravu, ak niekto nakupi dielce a donesie to niekomu opravit ma zaruku na diely 2 roky u predajcu a 3 mesiace na pracu pricom ad A. musi vediet presne ktore suciastky si ma objednat, ad B. po pokazeni suciastky reklamuje len suciastku NIE celu prevodovku... V opacnom pripade by nemal mat problem vyreklamovat novu suciastku, ktoru pouzil pri oprave a na ktoru on pravdepodobne dostal zaruku 2 roky aj po dlhsej dobe. Ja som dostal zaruku na svoj automat 1 rok alebo 100000 km. Dakujem.
slacker napísal:Ja sa sice nechcem miesat ani vyjadrovat k tejto teme ci sporu, ktory tu vznikol. Avsak zaujimal by ma Lubov nazor na to, zevraj pouziva pri opravach suciastky z ojazdenych automatov z PL, ci tam nebodaj prevodovky nosi na opravu. Lebo ak by to bola pravda, tak sa ani necudujem, ze dava len pol rocnu zaruku. V opacnom pripade by nemal mat problem vyreklamovat novu suciastku, ktoru pouzil pri oprave a na ktoru on pravdepodobne dostal zaruku 2 roky aj po dlhsej dobe. Ja som dostal zaruku na svoj automat 1 rok alebo 100000 km. Dakujem.
annagallo napísal:datum opravy 30.3.2012, datum reklamacie 21.9.2012, kedy sme osobne boli reklamovat, s tym ze po pisomnej dohode s kolegom sme mali auto doviest 22.10.2012.je to zdokladovane.
ice.blade napísal:ak sa prevodovka este raz pokazila uz dalej luba nic neviaze aby mal zaujem riesit dany problem