... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
annagallo napísal:a aky doklad by si chcela? o tom ze reklamacia je zamietnuta kedze to bolo robene po uplinuti zarucnej doby ale bola ti zdarma vymenena nejaka suciastka? to by ti v nicom nepomohlomne ide len to, ze prevodovka bola opravovana druhy krat, bola tam dana suciastka , ktora stala 500, ci800 eur, neviem, ale doklad o tom co vlastne bolo robene nemam ziadny...o to mi ide...o nic ine, len o doklad, ktory mi bol odmietnuty vydat...a na zaklade toho moze niekto rozpravat to co bolo prezentovane z druhej strany....
abernolak napísal:ice.blade a preco by to tak nemalo byt t.j. rozpis vymenenych NOVYCH suciastok + praca...ja sa teda nevyznam v automatoch - tie su pre dochodcov a zenske (bez urazky, buhehe), ale ked je s nim nejaky problem, tak sa to asi musi otvorit a ked uz to raz otvorim tak si urobim zoznam co tam treba vymenit, nakupim to, vymenim to a potom to skopirujem na fakturu + plus original blocky, kedze predpokladam ze creva automatu asi nevyraba mechanik doma na kolene z plasteliny
ice.blade napísal:matys necitas co som pisal? podla zakona sa zaruka bere ako celok tzn komplet vykonana praca, ak by bol na fakture spomenuty tovar napr hydromenic a v dodacom liste by bolo pisane ze ma zaruku 24mes + k tomu celemu bude pisane ze cena prace xyz hodin budis, predajca to predava ako extra suciastku a extra pracu, ak to tam spomenute nieje automaticky je na tuto pracu komplexne zaruka len 3 mesiace... toto lubia vyuzivat vsteci kto nieco servisuju, tak isto ajked si kupujes baterku do notebooku napisu ti oprava notebooku a prasknu ti tam 3 mesiace zaruku alebo napisu ze servisny kus (spotrebny material) a bachnu 6 mesiacov...
ja ked riesim RMA tak nepozeram na zarucnu dobu celku ale ak viem ze dany diel ma zaruku 10 rokov tak ju vyreklamujem... mne to moze byt svojim sposobom jedno kedze vacsina vyrobcov si riesia reklamacie vo vlastnej rezii a ja som stratovy len cas (ktory si mozem bez problemov vyfakturovat ako sluzbu) a nejaky baliaci material ktoreho je habadej
abernolak napísal:vidim to len ja tak naivne? - urobim servis, dostanem zaplatene, nieco sa pokazi v zaruke, pozistujem, opravim...asi ani nedostanem zaplatene, co ja viem. vsak ked nieco opravim tak to ma fungovat nie? a nie, nemam 16rokov a ruzove okuliare, hihihi
abernolak napísal:viktorDDD - v tom pripade by sme tu ale nemali o com pisat/citat...