... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
ice.blade napísal:lubo pisal ze na aute v ten datum 22.10.2012 menil dielce tzn splnil to co bolo pisomne dohodnute, na tuto opravu sa dalsia zaruka nevstahuje maximalne sa zaruka predlzuje len o tie dni ktore bolo auto v servise, tzn 2 opravy po 1 tyzdene mame 14 kalendarnych dni navyse k celkovej zarucnej dobe, ak sa prevodovka este raz pokazila uz dalej luba nic neviaze aby mal zaujem riesit dany problem v ramci predchadzajucej zakazky ktora bola uplne uzavreta, ajkeby vtedy lubo vymenil diel ktory sa este raz pokazil neznamena ze na ten diel bola dalsia zaruka
johnyfly1 napísal:a ako to teraz funguje? ved ked mi niekto nieco opravi a da na to zaruku a v zaruke sa to pokazi, znova to opravi tak zaruka sa predlzuje..ci opravuje sa to len dovtedy pokial zaruka nepadne a potom zbohom zakaznik?
ci funguje to inac?
michaltt napísal:Lubo - pouzil som uvodzovky a kym zakaznik nema v ruke faktury/blocky od menenych suciastok, taka faktura ma vypovednu hodnotu = 0
pelo napísal:Toto je hovadina. Dodavatel nema povinnost zakaznikovi preukazovat, kde danu suciastku kupil a ukazovat mu blocky. Potom by si ho nahanal, ze za kolko tu suciastku kupil on a za kolko ju predal Tebe. Ale na fakture by mal byt pre poriadok presne rozpisany tovar a sluzby, ktore Ti boli poskytnute, aby si si vobec mohol skontrolovat, co bolo na aute menene/robene...