... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 24
bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Tibiss
Auto: seat leon II ...
Kraj: Bratislavský

Re: Pribeh mojej automatickej prevodovky.....

Utorok, 26. Marca 2013, 17:46

myslí, že on si jamu už vykopal sám...

Ale fakt keď už za to pýta také peniaze a dáva tam použité diely tak by mal byť aspoň ochotný ju rozobrat a snažiť sa to opraviť aj 100x ak to nefunguje ako má

repasovať a opravovať prevodovky musí len macher čo to vie opraviť aj so zavretými očami a dokonale tomu rozumie, vie aké sily a čo ja viem čo ešte tam pôsobí,... Nie takýto chmulo, čo mal raz rozobranú prevodovku z pioniera a myslí si že mu patrí svet,

na slovensku je zopár znalcov, ktorý sa ale často nevedia presadiť, a "prekričia" ich týto podnikatelia a tak to tu potom aj vyzerá...
Skoda - Simply Never

Pežot

Utorok, 26. Marca 2013, 18:49

Kwaky napísal:
Zhruba týždeň aj niečo dozadu som absolvoval výmenu oleja v AT. A priznám sa že ako prvého som oslovil LubaMT, no teraz ďakujem pánu bohu že som tam nešiel.

Nie je nad takýchto rýchlokvasených odborníkov. Jediné čo mu treba nechať je že musel byť fakt šikovný, keď si z toho spravil taký biznis, no šikovný hlavne asi v ojebávaní...

Ja som tiez oslovil Luba este predtym nez sme vymenili auta a neviem ci mi vobec odpisal. Tak som to neriesil.

LEXXX525
Kraj: Nitriansky

Utorok, 26. Marca 2013, 18:53

Problem je ze tych par "znalcov" co tu mame si pyta nehorazne prachy za hocico okolo automatu...
Niektori "znalci automatov" sa tu vystatuju tym ze robili automaty v amerike,ale to uz nikto nevie ze v starich amerikach je jednoducha prevodovka co si spravi pomaly kazdy sam v garazi,a napr.v novom BMW treba specialnu vybavu len aj ked chce clovek len vymenit olej...

Sam som mal Cadillac a vymenu oleja som si robil sam pred garazov,a to auto jazdi doteraz.Zato ked sa ma kamos spytal ze ci by som vedel vymenit olej v Range Roveri tak som si dvakrat rozmyslel ci sa dotoho pustit.Tolko k skusenostiam z ameriky,a hlavne si treba dvakrat rozmyslet ci mam nato,a nie sa za kazdu cenu vrhat do roboty ktoru nedokazem dotiahnut do konca...

Adrian_B
Kraj: Žilinský

Utorok, 26. Marca 2013, 20:42

poznám ho dlhšiu dobu osobne ale olej a filter som si v automate menil radšej sám :mrgreen:

futy
Auto: C180w205

Utorok, 26. Marca 2013, 20:49

Ale to si tu mal udať ale 20r dozadku odkedy sa pasuje za "odborníííka", nie teraz keď jazdenku s funkčným automatom po repase nazoženieš :mrgreen:

inak jeho suseda nepozná niekto, že na tie manuály :-({|=
Prílohy
lubomt..jpg
lubomt..jpg (87.78 KiB) 1913 zobrazení
BMW 523i F10- som bez vrtule
Audi A4B8 TFSi- sa minulo už
VW BORA 1,6 16V- ex

annagallo
Autor témy
Auto: audi A4 avant
Kraj: Prešovský

Utorok, 26. Marca 2013, 22:30

pre zaujimavost, na ceskom fore som bola tak povediac zjazdena...este raz aj tu pisem, ze ano, zaregistrovala som sa na tieto fora hlavne kvoli tomuto incidentu...pretoze uz po prvej oprave mojej prevodovky som si zacala zistovat po forach aka je na neho recenzia...a po druhom raze opravy to dopadlo uz tak ako to teraz vidite, ze som tu a pisem,ja si nemam problem priznat pravdu,tak ako niekto iny, ktory je pravidelne zapnuty na forach a nevyjadruje sa...ja mu teoriu neberiem...moze fakt ovladat vsetko od a po z, a prax...hmmm..mozno totalne odflakol akurat moju prevodovku, ale potom nerozumiem tomu, ze kolko ludi malo tiez takyto problem....ale tympadom to nie je profesional v odbore,....a ja budem riesit situaciu dalej...

lubomt

Utorok, 26. Marca 2013, 23:00

Á, necital som od zaciatku a ani nebudem citat cele vlakno, pretoze odpoved je jednoducha.

banned

Utorok, 26. Marca 2013, 23:05

Tipnem si, zena za volantom? #-o =D>
banned... ...connecting people :)

ice.blade

Utorok, 26. Marca 2013, 23:06

o lubovi sa uz dlho vie ze sa mu treba oblukom vyhybat ale 80% ludi to nevie a tych este celkom slusne podoji, leda ze by mu pred dielnou niekto stal a rozpraval im svoje skusenosti :D

lubo aka je ta jednoducha odpoved? :D

ROKI49
Auto: G20 330i

Utorok, 26. Marca 2013, 23:16

ako som si vsimol v inych temach, ktore sa tykali nejakej kritiky, tak tu to nebude inak a to znamena, ze niekto to bude hrat na ublizeneho, ako je cely klub proti, vsetci su zli a nespravodlivi.

(V prispevku nie je spomenuta ziadna konkretna osoba, kazdy si moze predstavit kohokolvek, kedykolvek, akokolvek a za to nenesiem zodpovednost, tak poprosim, aby do mna nik nerypal, ze sa ho nejak dotykam :thumbup: )
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

annagallo
Autor témy
Auto: audi A4 avant
Kraj: Prešovský

Utorok, 26. Marca 2013, 23:28

a co ine som mohla cakat....ale pocta, ze sa aspon nejako vyjadril , ze p.krizak.hoc nie konkretne...

ice.blade

Utorok, 26. Marca 2013, 23:35

mozno to ani nieje tak o lubovi ale o ludoch ktorych zamestnava alebo o tych ludoch kam dava robit zle prevodovky :D kto by chcel zrepasovat automat tak asi najvhodnejsie je ist do modry ajked by to mal clovek cez pol republiky juricekservis.sk

lubomt

Utorok, 26. Marca 2013, 23:52

Vazena pani, vyjadrim sa ihned, pokial mi nabehne internet na velkom pc. Neprajem si aby ste ma tu dalej hanila nepravom. Bohuzial, napisal som dost dlhe vysvetlenie na compe, ale verte alebo neverte,padol net, takze aby ste si tu vsetci nemysleli, ze kaslem na to, pisem cez mobilny net, mozete sa neskor radi docitat. Vam Vazena pani by som poradil uz ani radsej nepisat, pretoze nebudete ma nepravom ohovarat kvoli tomu, ze Vam pred pol rokom skoncila zaruka...

lubomt

Streda, 27. Marca 2013, 00:01

quote="PetoK"]Pán majster, máš tu čo vysvetlovať... všetci na to čakáme...

:arrow: bmw-pokec/pribeh-mojej-automatickej-prevodovky-t76408.html[/quote]

tekze konecne nabehol a nebudem to pisat 2x, nastastie som si to ulozil.
Nebol som tu na fore par dni, takze neviem co sa tu preberalo, pisalo. Nie je to o tom, ze som tu skoncil, ako ma tu niekto obvinil ! Diky, PetoK za upozornenie, nevsimol som si, ze to tu je az na 5 stranok a co sa tu odohralo. Ako vidim, i ked som toto necital , iba zaciatok od pani ANNAGALO , ktora zjavne asi nevie ratat a snazi sa ma tu ociernovat, i ked neopravnene. Bohuzial, nebudem citat vsetkych 5 stranok, ako ste si urcite vsetci na mne ZASE zgustli, ze ano? Po mojich predchadzajucich skusenostiach tz vie kazdy ociernovat i ked nevie podrobnosti a okolnosti situacie.
Pani Anna Galova alebo ako sa vola ( papiere domov nenosim) dosla minuly tyzden kvoli reklamacii s autom na odtahovke. Jednalo sa o Audi s prevodovkou Multitronic. Robili sme ju niekedy v MARCI 2012. Urobili sme, opravili, zakaznik prisiel, vyplatil a odisiel. Dostali zarucny list s opisom vymenenych casti so zarukou 6 mesiacov, slovom ŠESŤ. Niekedy v 10.mesiaci asi mesiac po zaruke dosli, ze maju nejaky problem s rozbehmi, myslim ze im to potrhavalo alebo co. Ako vravim, protokol tu doma nemam. Boli sme ochotni az moc, takze sme jej ZDARMA opravili prevodovku, bola vadna rozbehova spojka. Ako este raz podotykam, 1.mesiac po zaruke, zdarma !!! Za repas rozbehovej spojky sa berie min.800e, za co neplatili. Takisto neplatili za zhodenie a nahodenie prevodovky a doliatie olejom. Minuly tyzden, teda cca 21.03.2013 dosli s autom ku nam nalozenym na odtahovke, ze auto vobec nejde. Poziadal som, ukazte mi prosim zarucny doklad, ukazali mi ho a tam je jasne napisane zaruka 6 mesiacov.Takze zaruka im koncila nikedy v 9.mesiaci, vsak ano? Takze ak dobre pocitam, zaruka im skoncila v 9.mesiaci 2012. To oprava v 10.mesiaci nebola zarucna a keby sa aj brala ako zarucna, co sa nemoze, tak by sa im zaruka predlzila akurat o tie dni, kedy auto reklamovali a nejazdili. Auto sa opravovalo asi tyzden. TAKZE suma sumarum - neopravnena reklamacia. Alebo snad ma tu ide niekto presviedcat, ze ked si da opravit napr.motor alebo hocico ine, tak zakaznik zvesela pride aj pol roka po garancii- zaruke a bude danu vec reklamovat?
Ked som bol vo Francuzsku na 3 dni, mala volat kolegovi, co som ju slusne BEZ AROGANCIE poziadal. Vela z Vas ked idete na dovolenku alebo do zahranicia,tak ani nesiahnete na mobil, ja som dvihal kazdemu. TAKZE TOTO JE MOJA NEOCHOTA? DAKUJEM VAM ZA OCIERNOVANIE
Uvedena pani, ked prisla minuly tyzden reklamovat prevodovku, zvysenym hlasom ma zacala presviedcat, ze vsak to maju v zaruke a ze sme im to povinni opravit v ramci tejto. Vysvetlil som im, ze na to uz nemaju pravo a je to proti logike, aby reklamovali pol roka po zaruke. samozrejme sa jej to nepacilo, ako inak. Zacala sa hadat, ze pravnicka im povedala, ze maju este zaruku ( tymto ju pozdravujem) a ze musime. Kedze si nedali povedat, auto sme neprevzali a takisto myslim, ze nebolo potrebne pisomne jej dokladovat a potvrdzovat, ze nema pravdu. Nemozem za to, ked niekto nevie ratat. A takisto nebudeme niekomu nieco robit, ked je v neprave a bude po mne hulakat, ze aki sme my na hovno opravari atd...
Takisto neviem, ako s tym autom jazdili a ani nemienim po tom jej vystupe pozerat prevodovku a dokazovat jej, ze nie je v prave. Nech sa obrati na pravnika. Preco tak doteraz neurobila??? Ak niekto jazdi ako Fitipaldi na aute nie na tom urcenom, alebo tu prevodovku znicil nespravnym pouzivanim, za to ja nemozem a nemienim niest nasledky. Nemam problem sem oskenovat potrebne doklady, i ked na to nemam najmensiu chut. Takisto sa za toto nemusim obhajovat, ide mi len o dobre meno, ktore mi nebude nejaky niktos spinit.
Zaruka na opravu je jasna - šesť mesiacov. Na zarucaku. Nie dvanast. To snad pochopi aj male decko. Obchodny zakonnik hovori jasne, ze na opravu je minimum 3.mesiace. Novu prevodovku sme jej nepredavali, ak spekuluje s tymto.
tymto myslim, ze kazdy sudny clovek to pochopi a nepotrebujem to dalej rozvijat. Taketo prispevky mi iba kazia naladu, verim ze su nahnevani ale nemusia ma tu spinit nepravom. Za reklamu si tu platim slusny peniaz a ked sa jej nepaci, kludne sa obratim aj na sud za neopravnene hanenie dobreho mena firmy. Uz ma to nebavi citat tieto bludy... Som myslim slusny, vzdy poradim, pokial sa da. A co mam za to? Iba osocovanie od poniektorych prispievatelov !!!! DAKUJEM PEKNE :evil:
Viac na toto nebudem reagovat.
Vazena pani, ako som uz spomenulk,nechodim na vsetky fora kazdy den a podchvilou. Moje stanovisko som Vam povedal pri firme a za toto, ze spinite nasu fitmu na BMW klube, AUDI klube a kade tade po vsetkych forach,asociaciach a na nete budete niest nasledky. Zajtra okamzite idem za pravnikom, ktory nas zastupuje v tychto veciach a nemyslite si, ze to ponecham len tak. Nebude ma tu kade-tade ohovarat nikto nepravom !!!
Naposledy upravil/-a lubomt v Streda, 27. Marca 2013, 00:45, upravené celkom 1 krát.

lubomt

Streda, 27. Marca 2013, 00:15

banned napísal:
Ten dieselpower som si nevymyslal, dlho sledujem toto forum a riesil som tam problem s prevodovkou 2,5TDi a lubo pred par rokmi mal take auta... Takze pochopitelne som preliezal vsetky temy, ktore sa tykali tejto prevodovky a verte mi, boli tam aj ine perly od neho, uz vtedy som si myslel, ze musi byt fakt macher, ked uplne z hovna (z nicoho) sa dokazal vypracovat na profi opravara automatov na slovensku. Dalej som to nereisil, no toto nie je prvy pripad co citam o sfusovanej robote... Asi dva roky nazad som mu volal, informacia ohladom ceny repasu prevodovky, mozne chyby a zamena prevodovky, dost arogantny pristup uz cez tel. typu "doneste, pozrieme, nacenime" kym nedonesiete, nemame sa o com bavit... Presne tak, ci je to z polska, mongolska, diely nove stare - je mi to jedno, pokial dostanem to, za co si zaplatim - funkcnu opravenu prevodovku, ktora aspon nieco vydrzi (nove to nebude nikdy). Ale hrat ramena, ze ja, ja profi a podobne a potom sa chrbtom otocit k ludom, ktori maju opravnenie na reklamaciu je chrapunstvo. Neseriozne by to bolo za pri veci za 10eur, nieto pri 2000e! Jezismarja dvetisic euro!!! 50% zamestnanych ludi na slovensku na tuto sumu pracuje polroka kurva!!! :O

Prispevky miznu jak cigan po robote! Lubino maz maz, verim, ze ti zmizik nestiha :mrgreen:

BANNED - neviem kde si videl, aby ti niekto nacenil prevodovku bez otvorenia, prevezenia sa , diagnostiky... Vid co pises "Asi dva roky nazad som mu volal, informacia ohladom ceny repasu prevodovky, mozne chyby a zamena prevodovky, dost arogantny pristup uz cez tel. typu "doneste, pozrieme, nacenime" kym nedonesiete, nemame sa o com bavit..."
Takze zavolas do servisu a vychrlia Ti hned cenu a co je vadne? Aky arogantny pristup? Stale vravim 100 ludi - 10 chuti. Mozno ked sa ma niekto 10x opyta, nech mu predsa poviem cenu opravy, ako to ze to neviem, preco mu nechcem povedat cenu atd, tak ako to mam povedat? Spanielsky, Mongolsky... Ked uz si ich spomenul :?
Odpovedal som Ti nie arogantne , ale slusne aj teraz :D
Naposledy upravil/-a lubomt v Streda, 27. Marca 2013, 00:47, upravené celkom 1 krát.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 24

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 235 neregistrovaných