quote="PetoK"]Pán majster, máš tu čo vysvetlovať... všetci na to čakáme...
bmw-pokec/pribeh-mojej-automatickej-prevodovky-t76408.html[/quote]
tekze konecne nabehol a nebudem to pisat 2x, nastastie som si to ulozil.
Nebol som tu na fore par dni, takze neviem co sa tu preberalo, pisalo. Nie je to o tom, ze som tu skoncil, ako ma tu niekto obvinil ! Diky, PetoK za upozornenie, nevsimol som si, ze to tu je az na 5 stranok a co sa tu odohralo. Ako vidim, i ked som toto necital , iba zaciatok od pani
ANNAGALO , ktora zjavne asi nevie ratat a snazi sa ma tu ociernovat, i ked neopravnene. Bohuzial, nebudem citat vsetkych 5 stranok, ako ste si urcite vsetci na mne ZASE zgustli, ze ano? Po mojich predchadzajucich skusenostiach tz vie kazdy ociernovat i ked nevie podrobnosti a okolnosti situacie.
Pani Anna Galova alebo ako sa vola ( papiere domov nenosim) dosla minuly tyzden kvoli reklamacii s autom na odtahovke. Jednalo sa o Audi s prevodovkou Multitronic. Robili sme ju niekedy v MARCI 2012. Urobili sme, opravili, zakaznik prisiel, vyplatil a odisiel. Dostali zarucny list s opisom vymenenych casti so zarukou 6 mesiacov, slovom ŠESŤ. Niekedy v 10.mesiaci asi mesiac po zaruke dosli, ze maju nejaky problem s rozbehmi, myslim ze im to potrhavalo alebo co. Ako vravim, protokol tu doma nemam. Boli sme ochotni az moc, takze sme jej ZDARMA opravili prevodovku, bola vadna rozbehova spojka. Ako este raz podotykam, 1.mesiac po zaruke, zdarma !!! Za repas rozbehovej spojky sa berie min.800e, za co neplatili. Takisto neplatili za zhodenie a nahodenie prevodovky a doliatie olejom. Minuly tyzden, teda cca 21.03.2013 dosli s autom ku nam nalozenym na odtahovke, ze auto vobec nejde. Poziadal som, ukazte mi prosim zarucny doklad, ukazali mi ho a tam je jasne napisane zaruka 6 mesiacov.Takze zaruka im koncila nikedy v 9.mesiaci, vsak ano? Takze ak dobre pocitam, zaruka im skoncila v 9.mesiaci 2012. To oprava v 10.mesiaci nebola zarucna a keby sa aj brala ako zarucna, co sa nemoze, tak by sa im zaruka predlzila akurat o tie dni, kedy auto reklamovali a nejazdili. Auto sa opravovalo asi tyzden. TAKZE suma sumarum - neopravnena reklamacia. Alebo snad ma tu ide niekto presviedcat, ze ked si da opravit napr.motor alebo hocico ine, tak zakaznik zvesela pride aj pol roka po garancii- zaruke a bude danu vec reklamovat?
Ked som bol vo Francuzsku na 3 dni, mala volat kolegovi, co som ju slusne BEZ AROGANCIE poziadal. Vela z Vas ked idete na dovolenku alebo do zahranicia,tak ani nesiahnete na mobil, ja som dvihal kazdemu. TAKZE TOTO JE MOJA NEOCHOTA? DAKUJEM VAM ZA OCIERNOVANIE
Uvedena pani, ked prisla minuly tyzden reklamovat prevodovku, zvysenym hlasom ma zacala presviedcat, ze vsak to maju v zaruke a ze sme im to povinni opravit v ramci tejto. Vysvetlil som im, ze na to uz nemaju pravo a je to proti logike, aby reklamovali pol roka po zaruke. samozrejme sa jej to nepacilo, ako inak. Zacala sa hadat, ze pravnicka im povedala, ze maju este zaruku ( tymto ju pozdravujem) a ze musime. Kedze si nedali povedat, auto sme neprevzali a takisto myslim, ze nebolo potrebne pisomne jej dokladovat a potvrdzovat, ze nema pravdu. Nemozem za to, ked niekto nevie ratat. A takisto nebudeme niekomu nieco robit, ked je v neprave a bude po mne hulakat, ze aki sme my na hovno opravari atd...
Takisto neviem, ako s tym autom jazdili a ani nemienim po tom jej vystupe pozerat prevodovku a dokazovat jej, ze nie je v prave. Nech sa obrati na pravnika. Preco tak doteraz neurobila??? Ak niekto jazdi ako Fitipaldi na aute nie na tom urcenom, alebo tu prevodovku znicil nespravnym pouzivanim, za to ja nemozem a nemienim niest nasledky. Nemam problem sem oskenovat potrebne doklady, i ked na to nemam najmensiu chut. Takisto sa za toto nemusim obhajovat, ide mi len o dobre meno, ktore mi nebude nejaky niktos spinit.
Zaruka na opravu je jasna - šesť mesiacov. Na zarucaku. Nie dvanast. To snad pochopi aj male decko. Obchodny zakonnik hovori jasne, ze na opravu je minimum 3.mesiace. Novu prevodovku sme jej nepredavali, ak spekuluje s tymto.
tymto myslim, ze kazdy sudny clovek to pochopi a nepotrebujem to dalej rozvijat. Taketo prispevky mi iba kazia naladu, verim ze su nahnevani ale nemusia ma tu spinit nepravom. Za reklamu si tu platim slusny peniaz a ked sa jej nepaci, kludne sa obratim aj na sud za neopravnene hanenie dobreho mena firmy. Uz ma to nebavi citat tieto bludy... Som myslim slusny, vzdy poradim, pokial sa da. A co mam za to? Iba osocovanie od poniektorych prispievatelov !!!! DAKUJEM PEKNE

Viac na toto nebudem reagovat.
Vazena pani, ako som uz spomenulk,nechodim na vsetky fora kazdy den a podchvilou. Moje stanovisko som Vam povedal pri firme a za toto, ze spinite nasu fitmu na BMW klube, AUDI klube a kade tade po vsetkych forach,asociaciach a na nete budete niest nasledky. Zajtra okamzite idem za pravnikom, ktory nas zastupuje v tychto veciach a nemyslite si, ze to ponecham len tak. Nebude ma tu kade-tade ohovarat nikto nepravom !!!