... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 24
mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
banned
Kraj: Bratislavský

Re: Pribeh mojej automatickej prevodovky.....

Utorok, 26. Marca 2013, 13:43

Ten dieselpower som si nevymyslal, dlho sledujem toto forum a riesil som tam problem s prevodovkou 2,5TDi a lubo pred par rokmi mal take auta... Takze pochopitelne som preliezal vsetky temy, ktore sa tykali tejto prevodovky a verte mi, boli tam aj ine perly od neho, uz vtedy som si myslel, ze musi byt fakt macher, ked uplne z hovna (z nicoho) sa dokazal vypracovat na profi opravara automatov na slovensku. Dalej som to nereisil, no toto nie je prvy pripad co citam o sfusovanej robote... Asi dva roky nazad som mu volal, informacia ohladom ceny repasu prevodovky, mozne chyby a zamena prevodovky, dost arogantny pristup uz cez tel. typu "doneste, pozrieme, nacenime" kym nedonesiete, nemame sa o com bavit... Presne tak, ci je to z polska, mongolska, diely nove stare - je mi to jedno, pokial dostanem to, za co si zaplatim - funkcnu opravenu prevodovku, ktora aspon nieco vydrzi (nove to nebude nikdy). Ale hrat ramena, ze ja, ja profi a podobne a potom sa chrbtom otocit k ludom, ktori maju opravnenie na reklamaciu je chrapunstvo. Neseriozne by to bolo za pri veci za 10eur, nieto pri 2000e! Jezismarja dvetisic euro!!! 50% zamestnanych ludi na slovensku na tuto sumu pracuje polroka kurva!!! :O

Prispevky miznu jak cigan po robote! Lubino maz maz, verim, ze ti zmizik nestiha :mrgreen:
banned... ...connecting people :)

annagallo
Autor témy
Auto: audi A4 avant
Kraj: Prešovský

Utorok, 26. Marca 2013, 13:52

pojde to cez kontrolne urady, ak by sa mi ozvali viaceri, tak dam to aj do medii...a tie veci, ktore akoze menil..tak pojdu na reviznu kontrolu...., bohuzial peniaze neziskam spat, aj ked nechcem nic navyse, len nech mi da za tie diely, ktore su v prdeli, ale hlavne ide o to , nech si ludia daju fakt na neho pozor, a to aj vtedy ak by zacal podnikat s hrackami, lebo aj na tom by odrbal....a inak ak som tam bola pred 2 tyzdnami, tak jeho dvorik kde ma svoju dielnicku, tak je prazdny , ziadne auto.... mozno ma dovolenku aj spolu so svojim kolegom....

lovec31
Auto: bmw 330d 150kw
Kraj: Žilinský

Utorok, 26. Marca 2013, 13:58

2000 euro neni peniaz na zahodenie..vlastne 2000+2000...to je tak uz na zlamanie ruk....ze sa neboji ze mu ich niekto polame...

PetoK

Utorok, 26. Marca 2013, 13:59

Určite to dajte dokopy, je načase skoncovať s takýmito ojeb.ávačmi... :thumbup:

Kwaky
Auto: 2013 BMW F13 640i
Kraj: Trnavský

Utorok, 26. Marca 2013, 14:08

Zhruba týždeň aj niečo dozadu som absolvoval výmenu oleja v AT. A priznám sa že ako prvého som oslovil LubaMT, no teraz ďakujem pánu bohu že som tam nešiel.

Nie je nad takýchto rýchlokvasených odborníkov. Jediné čo mu treba nechať je že musel byť fakt šikovný, keď si z toho spravil taký biznis, no šikovný hlavne asi v ojebávaní...
2012 AUDI A7 3.0 BiTDI S-Line - Ex
F01 730d mod. 2012 - Ex
E65 745i - Individual - Ex
E39 528i ///M - Ex

annagallo
Autor témy

Utorok, 26. Marca 2013, 14:12

potrebujem ludi, ktory mali tu skusenost..zatial nik sa neozval, a ja som odhodlana to dotiahnut do konca, myslim to važne.....nie je to fer od neho voci ludom, ktory veria, ze aj ked zaplatim kolko zaplatim, ze budu mat to za co zaplatili a bude to jazdit ako ma ..takze davam do povedomia moj e mail: annagallo@centrum.sk,aj telefon 0903990108

Asvo41
Auto: BMW 520d E60 lci

Utorok, 26. Marca 2013, 14:28

maže prispevky na dvore žiadne auto... jasna sprava že asi je koniec s repasmi automatov
tu na fore bol rano prihlaseny o 8:47 a nejko sa nema k tomu vyjadriť :-k
no bohužiaľ veľmi draha skusenosť
:thumbup: držim palce všade to davať až kym sa vyrovnania nedočkaš
Obrázok

PRÍBEH - Moja e60

Asvo41

Utorok, 26. Marca 2013, 14:40

panom sa ani v poisťovni nedari....
Prílohy
bez_názvu2.JPG
bez_názvu1.JPG
Obrázok

PRÍBEH - Moja e60

Asvo41

Utorok, 26. Marca 2013, 14:50

ani na zdravotnej....

celkom slušne dlhy

ŠEDAJ JURAJ 03842 č.d. 25 PRÍBOVCE 3 222,39 Samoplatitel
ŠEDAJOVÁ JARMILA 03842 č.d. 25 PRÍBOVCE 1 403,95 Samoplatitel
Obrázok

PRÍBEH - Moja e60

annagallo
Autor témy

Utorok, 26. Marca 2013, 15:09

uz je to aj na audi clube slovensko, a zhodou nahod sa prihlasil jeden , ze mu robil pan krizak prevodovku a teraz mu zacalo nieco haprovat po 23000km, ma ho v autoservise a mal by koncom tyzdna vediet co a ako....

Borisss

Utorok, 26. Marca 2013, 15:25

Presne toto je problem neseriozneho podnikania - ked sa na to pride, tak sa to vsetko poserie.

A presne toto je tiez dovod, preco podnikat seriozne. Ma to totiz vacsiu, OVELA vacsiu, nez 5 rocnu perspektivu. :wink:

myso87
Auto: BMW e46 330xd
Kraj: Trnavský

Utorok, 26. Marca 2013, 16:15

Sorry za vyraz, no toto je clovek - zivy kokot... Okrem toho ze obtiahol ludi o peniaze sa este ani nedokaze ku svojmu kokotstvu postavit celom. Co je to za chlapa kurva, ved treba niest nasledky za svoje ciny!!!. Ak este nezrusil zivnost a chcete sa mu aspon ako tak revanzovat, tak najlepsie je nanho zavolat hygienu. Na SVK je max 10%-20% servisov, ktore by presli kontrolou... ;) viem o com hovorim... Moze fasnut pokutu, ze predat dom bude malo ak nema vyriesene napr. skladovanie oleja, skladovanie pouzitych handier, chybajuce doklady za odovzdanie oleja, pripadne ak nim kuri, chybajuci certifikat ku kotlu....

Samozrejme okrem ineho. Rozhodne nieje podmienkou viac ludi na dokazanie podvodu. Staci znalecky posudok, ze oprava nebola prevedena(alebo neboli pouzite nove diely a boli vyfakturovane)+ faktura a je to.

Aj ked na druhu stranu z istej casti sa da aj pochopit, lebo 90% slovenskych zakaznikov chcu vsetko len tak trosku polepit, len tak trosku opravit, len tak aby zadarmo dobre bolo. Len v tom pripade si nemal pytat 2tis ale zodpovedajucu sumu....
330xd tour .. Obrázok
Moja kraska...

fox1k
Auto: BMW

Utorok, 26. Marca 2013, 16:27

no chlapec je už dobre v p*či, automat už žiadny nezrepasuje, zamestnať sa nezamestná, hocikto si o ňom tieto veci vygúúgli, atď ](*,)

annagallo
Autor témy

Utorok, 26. Marca 2013, 16:56

ja som sla s tym k nemu, ze mi to da do kopy, a vedela som , ze to nebude lacne, aj keby povedal 3000e, pretoze viem, ze suciastky nie su lacne, ale bola som na tom , ze to bude ok , ze to bude fachcit....na ten znalecky posudok sa chystam...a ta hygiena...myslim, ze uz bude neskoro...

Slavino
Auto: F31LCI 320xDrive
Kraj: Nitriansky

Utorok, 26. Marca 2013, 17:07

uz mu len jamu vykopat ako tak citam :-k
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 24

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 225 neregistrovaných