Ten dieselpower som si nevymyslal, dlho sledujem toto forum a riesil som tam problem s prevodovkou 2,5TDi a lubo pred par rokmi mal take auta... Takze pochopitelne som preliezal vsetky temy, ktore sa tykali tejto prevodovky a verte mi, boli tam aj ine perly od neho, uz vtedy som si myslel, ze musi byt fakt macher, ked uplne z hovna (z nicoho) sa dokazal vypracovat na profi opravara automatov na slovensku. Dalej som to nereisil, no toto nie je prvy pripad co citam o sfusovanej robote... Asi dva roky nazad som mu volal, informacia ohladom ceny repasu prevodovky, mozne chyby a zamena prevodovky, dost arogantny pristup uz cez tel. typu "doneste, pozrieme, nacenime" kym nedonesiete, nemame sa o com bavit... Presne tak, ci je to z polska, mongolska, diely nove stare - je mi to jedno, pokial dostanem to, za co si zaplatim - funkcnu opravenu prevodovku, ktora aspon nieco vydrzi (nove to nebude nikdy). Ale hrat ramena, ze ja, ja profi a podobne a potom sa chrbtom otocit k ludom, ktori maju opravnenie na reklamaciu je chrapunstvo. Neseriozne by to bolo za pri veci za 10eur, nieto pri 2000e! Jezismarja dvetisic euro!!! 50% zamestnanych ludi na slovensku na tuto sumu pracuje polroka kurva!!! :O
Prispevky miznu jak cigan po robote! Lubino maz maz, verim, ze ti zmizik nestiha