... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
banned napísal:Ako, doteraz som bol ticho. Cital som viac dobrych ako zlych skusenosti, ale boli aj zle na Luba MT a jeho firmu. Aj ja som bol dost prekvapeny, ze lubomt je pokladany za nejaku elitu na SK opravujucich automaty, pretoze ked som na dieselpower fore videl asi 5 rocne jeho posty - ze tusim 2,5TDi automat, a pytal sa tam, ze na co sluzi riadiacia jednotka, a ze chce si vyskusat opravit svoju prevodovku doma, no v zivote take nic nemal otvorene, tak to bolo viac nez divne pre mna! Ze niekto si za PAR rokov dokaze vybudovat taky business, aby bol spolahlivy a kazdy o nom vravel iba v dobrom, kludne popozerajte na dieselpower. Lubo, dufam, ze ich nevymazes! Lebo tam to fakt vyzera, asi akoby laik ako zadavatelka temy sa pyta, ze ako rozobrat/opravit automat. Akoze nic proti, ani nic v zlom, ak si sa za 5 rokov dokazal naucit profesionalne opravovat automaty tak, ze vydrzia a je to fakt kvalitne, tak klobuk dolu, no o tej 20 rocnej praxi by som asi pomlcal, lebo v tych casoch si mozno tak tahal kacera po dvore, a aj to bol manual...