... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 24
obchodna sekcia

annagallo
Autor témy
Auto: audi A4 avant
Kraj: Prešovský

Re: Pribeh mojej automatickej prevodovky.....

Pondelok, 25. Marca 2013, 21:10

stalo to 2000 eur, plus cesta a teraz dalsich 2000, pretoze skoro vsetko co mi pan Krizak menil slo do .......... .a ze vraj nove suciastky.....

Užívateľov profilový obrázok
ROKI49
Auto: G20 330i
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 25. Marca 2013, 21:14

2000 eur uz nie je veru peniaz nad ktorym clovek len tak mavne rukou.......Kazdy podnikatel, ktory takto lajdacky pracuje a riesi reklamacie tymto stylom si zasluzi akurat krachnut, nic ine. Ja osobne som z toho trochu sklamany, poctivych servisakov na automaty na SVK je asi minimum.
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

fox1k
Auto: BMW
Kraj: Žilinský

Pondelok, 25. Marca 2013, 21:26

2000€ :shock:
veď to je trestný čin, toto treba riešiť inak

annagallo
Autor témy

Pondelok, 25. Marca 2013, 21:30

keby clovek vedel ako dopadne,a ze natrafi na neseriozneho podnikatela...

annagallo
Autor témy

Pondelok, 25. Marca 2013, 21:32

dalo by sa....keby sme sa nasli viaceri..tak uz by to slo....

Asvo41
Auto: BMW 520d E60 lci

Utorok, 26. Marca 2013, 09:56

no nato musi mať dobre gule zobrať 2000 nič neopraviť a tvariť sa jako majster svetla... :shock:
neakeho sudneho znalca alebo priamo v bmw ziskať nejake posudky kto potvrdi že nespravil na tom dokopy nič
myslim že tu s fora si u neho asi nik nenech "spraviť" prevodovku, ale tebe to už asi peniaze nevrati bohužial.

držim palce nech sa to vyrieši k tvojej spokojnosti a pribežne informuj

P.S: on raz narazi na nejakeho zakaznika ktory mu to pekne spočita (na každu svinu sa voda vari)
Obrázok

PRÍBEH - Moja e60

matyson
Auto: e84 X1
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 26. Marca 2013, 11:21

Niekoho môže položiť 2000eur na podlahu.Ak sa ešte aj jedná o auto ktoré zarabalo na chleba rodine tak to je husté.Že možno dáke deti obral o dovolenku lebo ich rodičov niekto okradol.
Zatiaľ zrejme natrafil len na jemnú osobu.Uvidíme či bude prevodovky opravovať keď mu niekto vopcha ruky do remenice motora, alebo ho niekto uviaže o ťažné a bude ťahať po štrku.
Potom bude neskoro nariekať.

Mi_t_is
Auto: BMW E36 325iA

Utorok, 26. Marca 2013, 11:42

http://www.tdi.dieselpower.cz/forum/sea ... start=2205

prečítajte si ako písal v roku 2006

citujem:

jooooj,to je na dlhe rozpravanie.... Snazil som sa kupit inu,zo Superba,ale nikto nevedel,ci by to sadlo,nakoniec som zistil ze nie,obvolal som Slovensko, Cechy a nakoniec po 1 a 1/2 mesiaci nejazdenia som dal prevodovku opraviť kamosovi,zaniesol som mu ju,on ju na druhy den zaniesol do PL nejakemu machrovi a o 2 dni som ju mal doma opravenu...
U Vás v CZ ,ked mi dali chalani kontakty z fora cisla na opravarov chceli za opravu 35-45.000CZ...To je na nase 42-54.000Sk... Tu na SK aj 50.000... TAkže nakoniec som dal do PL cez kamosa v Ziline,stalo ma to 35.000Sk+8.000Sk oleje /11 ltr do prevodovky a 3 ltr do diferaka a medzinapravovej prevodovky

tak ked opravuje toľko rokov prevodovky prečo pred 6 rokmi dával svoju robiť do polska?

další citát:

,,en tak pre priklad-mal som predtym prevodovku Tiptronic,na ktorej som nalietal 280.000km NAČIPOVANÝCH Překvapení a aste k tomu perlicka-nemenil som tam vobec olej,lebo kedysi mi povedali u nás v GALIMEXE ,ze je tam dozivotna napln."
Na predaj:

Obrázok
Znaky BMW,Kľúčenka 1er,3er,5er,7er,X rada ,čiapočky ventilov BMW,///M
Reseter intervalov OBDI, OBDII, tlačidlo kľúča centrálu

Predám manžetu radiacej paky E34(pravá koža,nová),Lanko ručnej brzdy E36 -bubon

Kontakt

Mi_t_is
Auto: BMW E36 325iA

Utorok, 26. Marca 2013, 11:46

banned napísal:
Ako, doteraz som bol ticho. Cital som viac dobrych ako zlych skusenosti, ale boli aj zle na Luba MT a jeho firmu. Aj ja som bol dost prekvapeny, ze lubomt je pokladany za nejaku elitu na SK opravujucich automaty, pretoze ked som na dieselpower fore videl asi 5 rocne jeho posty - ze tusim 2,5TDi automat, a pytal sa tam, ze na co sluzi riadiacia jednotka, a ze chce si vyskusat opravit svoju prevodovku doma, no v zivote take nic nemal otvorene, tak to bolo viac nez divne pre mna! Ze niekto si za PAR rokov dokaze vybudovat taky business, aby bol spolahlivy a kazdy o nom vravel iba v dobrom, kludne popozerajte na dieselpower. Lubo, dufam, ze ich nevymazes! Lebo tam to fakt vyzera, asi akoby laik ako zadavatelka temy sa pyta, ze ako rozobrat/opravit automat. Akoze nic proti, ani nic v zlom, ak si sa za 5 rokov dokazal naucit profesionalne opravovat automaty tak, ze vydrzia a je to fakt kvalitne, tak klobuk dolu, no o tej 20 rocnej praxi by som asi pomlcal, lebo v tych casoch si mozno tak tahal kacera po dvore, a aj to bol manual...

nie je to toto forum?
http://www.tdi.dieselpower.cz/forum/vie ... c&start=15

pozeram že už tam pomazal viac príspevkov.. ktovie prečo.. asi tam bolo toto čo píšeš. :mrgreen:
Na predaj:

Obrázok
Znaky BMW,Kľúčenka 1er,3er,5er,7er,X rada ,čiapočky ventilov BMW,///M
Reseter intervalov OBDI, OBDII, tlačidlo kľúča centrálu

Predám manžetu radiacej paky E34(pravá koža,nová),Lanko ručnej brzdy E36 -bubon

Kontakt

pelo
Auto: e39 520i saloon

Utorok, 26. Marca 2013, 12:24

Podla vsetkeho to vyzera tak, ze tie prevodovky stale dava opravovat do PL...alebo odtial berie stare z vrakoviska a vybera z nich este "pouzitelne" diely. Pokial pri aute nestojim a predo mnou dotycny nerozbaluje krabice s novymi dielmi, ktore tam prave montuje, tak neverim, ze vymenil vsetko, co je na fakture. Preto moje auta do servisov nechodia, radsej pri tom stravim 2 dni a spravim to poriadne ako sa spoliehat na ludi typu LuboMT.

Kedysi tu pisal na fore, ze ho tie prevodovky uci opravovat jeden dobry kamarat, ktory v tom ma uz 18r prax. Ktovie, ci to nie je ten isty, cez ktoreho posielal svoju prevodovku do PL...
BMW -Bayerische Motoren Wergel

Alfa Romeo Spider 1.8TS '99
e39 525i sedan '03 -ex
e39 520i sedan '01 -ex pribeh
e36 316i Compact '97 -ex pribeh

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 26. Marca 2013, 12:37

je jedno ako dlho to robi...nech to aj vozi do PL; to mne ako klientovi moze byt jedno, ak to spravia dobre....ale raz za to vypyta peniaze tak za to ruci a smitec.
Ak naozaj odrbal niekoho [alebo viacerych] o 2tis eur tak zasluzi dostat po vajciach.
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Utorok, 26. Marca 2013, 12:58

nemusím ani pri tom stáť keď to rozbaľuje alebo mení veci, ale proste radšej si vyberiem firmu ktorá má fakt dobré meno a pôsobí x rokov na trhu, kde si nedovolia takéto fušeriny a keď im zaplatím 2tácky za repas prevodovky tak tam aj naozaj bude všetko vymenené čo je na papieri

inak párkrát sa mi stalo že som niečo musel zobrať do servisu lebo moje vedomosti/zručnosti a moje náradie nato nestačilo, ale keď som povedal mechanikovi že chcem to vidieť keď to bude rozobraté tak nemal s tým problém, brnkol mi aby som prišiel a aj sám sa mohol presvedčiť o tom že áno tento a tento diel je zlý, ide tam toto a tamto
ale že niekomu dať do ruky auto a týždeň o ňom nič neviem potom mi povie že je opravené poďte si preto a vyvaliť zato ešte mastné prachy, tak to teda nie

inak keď si ľuba vyhľadáte na tom dieselpoweri tak veľa jeho príspevkov bolo za posledných pár dní zmenených na "xxx", čo mu asi môže vadiť na 6-7ročných príspevkoch ohľadom prevodoviek keď to teraz takto maže? :-k
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

annagallo
Autor témy

Utorok, 26. Marca 2013, 13:22

ked som doviezla auto,osobne som sa pytala ci opravuje prevodvky on, tvrdil ,ze ano.keby mi povedal, ze Polsko, tak urcite by som tam auto nenechala....a ked som bola s autom teraz, co mi prevodovka komplet odisla,tak ked sme mu spomenuli polsko, tak hned vyskocil, ako keby sme mu zatali do ziveho.....momentalne mam info, odislo cerpadlo, retaz, vsetka sada tesnenia, otackomer, a obidva filtre v prevodovke, a najlepsie je to, ze vsetko, co odislo tak VYMENIL !!!!!!!!!!...,a vizitka po nejakom uznavanom opravarovi prevodoviek, ze vypustna šruba totalne znicena, nepodotahovane sruby....neskutocne......ale co uz niekto si chodi po drahych dovolenkach napriklad Afrika aj s platenym sprievodcom....niekomu sa zije.....a to, ze s prepacenim dodzube auto, este viac ako bolo, to je mu totalne u riti.....

annagallo
Autor témy

Utorok, 26. Marca 2013, 13:32

..a len tak, aby sa len nepisalo, ale aj videlo...toto je vizitka....
Prílohy
06022013135.jpg

Asvo41
Auto: BMW 520d E60 lci

Utorok, 26. Marca 2013, 13:39

=D> =D> =D>

a niekto je za 2000 mesiac na kube.... kto tu prevodovku dal nakoniec dokopy ?
a čo maš v plane podniknuť dalej? lebo on asi telefon už nedvihne všetky svoje prispevky zmazava asi aj dielna onedlho nebude... pripadne maš tie veci čo akože menil?
Obrázok

PRÍBEH - Moja e60
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 24

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 235 neregistrovaných