... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
TomNR napísal:inak co riesi tato 50? myslim si, ze brzdna draha sa o moc nepredlzi (domnienka), akurat auta su viac nakope a ludia z policajtov nervoznejsi...
m4x napísal:no neviem, ale po vacsine ked idem priamo po dedine je tam tabula s vyvesenou maximalnou rychlostou 40 a uz just pochybujem, ze tie 40tky zrusia a ponechaju tam tu nasu bajnu 50tku.. jednoducho chcel by som vidiet kde pre boha zrusili nejaku tu 40tku ked nam zaviedli 50tku ? vid karlova ves, takmer cela cesta nezmyselna 40tka.. mame tu 50tku, preco ju tam nepovolit ? ked uz nas stopuju za nezmyselnych 51 v obci ako tu niekto spominal..
Bodka napísal:No ja som dnes zistil, ze je aj ta 50 k niecomu dobra. Co som teraz trosku dlhsie nejazdil cestu lamac, zahorska, stupava. Dnes som si to prebehol a tam tolko jam, ze neist okolo 50, tak v niektorych necham kludne koleso. A teda nie len tam...
R0nnIe napísal:V radiu tvrdili ze pri 50 je przdna draha kratsia o viac ako 10 metrov, zda sa mi to blbost, skusal som raz brzdy a pri jednej znacke som zacal brzdit v 80. Ked som zastavil, pozrel som sa a moj zadok nebol od nej ani 10metrov. Cize ak bola moja brzdna draha 15metrov v 80. Dajme tomu keby aj 20, ale neverim ze medzi 50 a 60 je rozdiel viac ako 10metrov
Tybee napísal:Zdroj sme.sk
Tolerantný február
BRATISLAVA. Polícia bude do konca februára prekročenie rýchlosti v obci do desať kilometrov za hodinu riešiť len dohovorom.
„Chceme dať občanom prechodné obdobie, aby si na päťdesiatku zvykli," povedal minister vnútra Kaliňák. Dopravné inšpektoráty polície do konca mesiaca zmapujú všetky cesty a pripravili zoznam úsekov, kde sú nezmyselné značky, alebo kde možno povoliť vyššiu rýchlosť. Zoznam inšpektoráty odovzdajú správcom komunikácií a zverejnia ich. Ministerstvo chce tak vytvoriť tlak na správcov ciest.