... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
BlackRider napísal:
A potom od 1. marca zase budu kazdeho pokutovat kto prekroci povolenu rychlost aj o 1km/hlebo uz budeme urcite vsetci zvyknuti
![]()
killian napísal:podla mna by to bolo sudne napadnutelne, ak idem napr skutocnych 90kmh a radar nameria 91, na to staci 0,6% odchylka pristroja! Maju take presne radary?
GOOSE napísal:Jasne ze nieje o 10m krasia. Aj tak vacsina vodicov nevie pohotovo brzdit tak je to jedno.
Mna uz chcel predbiehat medzimestsky autobus!!!! na Racianskej a tak v tedy som si povedal ze toto mozem j*bat. Prilozil som a odvtedy jazdim aspon 60. Aspon.
A to som zvyknutý na 80ku v meste.
BMino napísal:
len kym ti zacnesbrzdit tak je tam rozdiel 3 metre medzi 60 a 50
GOOSE napísal:
Ja viem rýchlo brzdiťUž som ubrzdil naozaj bárzčo.
Raz ma jeden debil skoro sepalil tak som ho zacal tlacit zozadu asi tak na 10cm (ak nie menej) pri asi 60ke a ten hajzel skocil na brzdu az do zastavenia sme sa smykali ale ani som sa ho nedotkol.
Jazdim tak aby som bol vzdy schopny okamzite brzdit. Jasne, su aj situacie kedy sa to uz neda stihnut ale je jedno ci ides 50 alebo 60. Ale jazdit na 3ke je akoze dost o hubu a znervoznuje ma to.
killian napísal:podla mna by to bolo sudne napadnutelne, ak idem napr skutocnych 90kmh a radar nameria 91, na to staci 0,6% odchylka pristroja! Maju take presne radary?
pepo286 napísal:este stranka vyrobcu (je tam presne uvedena ta pripustna odchylka +- 3kmph) ... http://www.rametchm.cz/index.php?typ=RMA&showid=13