... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Pežot napísal:Ja som bol nabúraný
Pežot napísal:Ja som bol nabúraný
pepo286 napísal:vec pohladu .. to je ako z toho vtipu ked zakerny dochodca slusnemu romskemu spoluobcanovi natlacil do ruky penazenku, do druhej ruky mu vtlacil lovecky noz .. a 5 krat na neho naskocil :)
BMino napísal:
zdravime vychodne slovensko
pepo286 napísal:nie sme uz 'TAK TROCHU' off topic ?
BMino napísal:
off topic je to uz pekne dlho, aj sa tu riesi neriesitelne
pepo286 napísal:ja som dnes zistil to co som chcel vediet .. aj som to tu napisal .. a sice ze policajne radary maju od vyrobcu danu odchylku +-3kmph (ta este moze byt upravena v certifikate o reciachacii) .. takze ked mi nameraju 53 este nie je dokazane ze som porusil zakon .. takze to, co bolo povodnym impulzom pre vznik tohoto threadu (pokuta za nameranychn 51 - 52) ma uz netrapi .. a ked mi nameraju 54 .. tak si to vyzerem :)
BMino napísal:
len tovysvetli tomu policajtovy ze radarma odchylku a ze ked si siel 53 nic to neznamenamylsim ze po tom co mu to vysvetlis bude nasledovat kontrola povinnej vybavy
pepo286 napísal:jj .. toho som si vedomy .. akurat ze ked mu to podas normalne a slusne .. a nebudes 'arogantny vseved' tak to vezme mozno aj so srandou
BMino napísal:
a navali ti pokutu potom
pepo286 napísal:vec pohladu .. to je ako z toho vtipu ked zakerny dochodca slusnemu romskemu spoluobcanovi natlacil do ruky penazenku, do druhej ruky mu vtlacil lovecky noz .. a 5 krat na neho naskocil :)