... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
R0nnIe napísal:Je to riadne svinstvo, uz si pripadam, ako keby sme boli niekde v komunizme. Cize staci ak moj tachometer ukaze o 5 menej, ich radar o 3km viac, ja pojdem 50, zmeraju mi 58 a pokuta zbytocne. Je to vyjebane svinstvo. Dost co musime chodit 50 , ale ani to nemozme, radsej 40 aby si mal istotu ze ta nezameraju, a potom ti daju pokutu ze ides zbytocne pomaly a bezdovodne sa vyvazas na svojom aute.
GOOSE napísal:Boze sa tu natahujeme o tabulky a rovnice.
Myslite si snad niekto ze klesne pocet nehôd? V CZ neklesol tak preco by mal u nas?
Ked niekto nevie soferovat tak aj tak spôsobí nehodu. A na takych miestach kde trebalo zvýšiť opatrnosť aj tak boli vždy 40ky tak co? K comu to pomohlo???
GOOSE napísal:Aaaale keby to bolo tak ako hovoris tak by sme nesmeli jazdit nijako. Chces povedat ze v 50ke nezrazis dieta? Moze vybehnut tak blízko ze si nestihnes ani len vsimnut ze sa nieco deje a uz bude neskoro.
Rodicom budem vysvetlovat ze ho zle vychovali. Ked som bol mali som sa vzdy pozrel kym som prebehol. Ale to je od veci neviem co to sem tahas. Ako som povedal: TAM KDE TO BOLO TREBA TAM AJ TAK VZDY BOLA 40KA!!! Tak citaj prosim.
Skor sa zamysli nad tym, ze preco tam, kde je skola, vacsina prechodov je zacpana autami !!rodicov!! tak, ze ako prechadzajuce auto nemas ZIADEN vyhlad tak isto ako chodci tz. deti ktore chcu cez neho prejst ale nikdy to tam policajti nepridu riesit. Miesto toho meraju 20 metrov za znackou rychloť o ulicu ďalej kde uz ziadna skola nieje.
Vidim to tam kazdy den cestou do roboty.
Mimo napísal::wink: mali by sa...
pepo286 napísal:bodla mna sa bude prd menit - odstranovat (max. tak 80ky na obchvatoch)
pokial ja viem tak zrusenie(tak isto ako aj osadenie) 40ky musi prerokovat a schvalit mestske zastupitelstvo a potom im to musi odobrit aj dopravny inspektorat (abo take daco) .. a potom tam musia poslat robosa ktoremu treba dat auto, naradie, vyplatu .. tak sa skus vzit do ich koze (mesta/obce) a skus si odpovedat na otazku ci zrusis 40ku (su s tym len naklady a rezia) ...
takze jediny sposob ako odstranit 40ky by bol .. dat povolenie cigosom, ze si ich mozu beztrestne odniest do zberu :)
pepo286 napísal:bodla mna sa bude prd menit - odstranovat (max. tak 80ky na obchvatoch)
pokial ja viem tak zrusenie(tak isto ako aj osadenie) 40ky musi prerokovat a schvalit mestske zastupitelstvo a potom im to musi odobrit aj dopravny inspektorat (abo take daco) .. a potom tam musia poslat robosa ktoremu treba dat auto, naradie, vyplatu .. tak sa skus vzit do ich koze (mesta/obce) a skus si odpovedat na otazku ci zrusis 40ku (su s tym len naklady a rezia) ...
takze jediny sposob ako odstranit 40ky by bol .. dat povolenie cigosom, ze si ich mozu beztrestne odniest do zberu :)
VK-844AY napísal:Mňa ide poraziť keď po Rožňavskej, Gagarinovej, Einsteinovej,Dolnozemskej a pod. cestách sa musím vláčiť 50-kou.
Chápem že v Obciach kde niesú chodníky to má význam alebo v úzkych uliciach, ale na ceste kde máš 3 pruhy jedným smerom to je chujovina!
A ide ma jebnúť keď vidím že poslanci a policajti to j.bú cez mesto 100-kou však aj pred ních môže vyskočiť detsko, aj oni majú potom dlhé brzdné dráhy, či nie?
Tieto zákony by mali zmysel ak by sme mali vybudovanú kvalitnú infraštruktúre, nie že idem 90km/h a po 500m dedina potom zase 1 km znova dedina zasa tretia dedina a ako bonus tam zajeb.ný traktor atď.
Proste Slovensku nepomôžu nijaké zákony ku bezpečnosti , ale pomohli by dialnice a rýchlostné cesty, ale to stojí peniaze a to sa ím nechce stavať lebo potom by nemali z čoho rozdávať dôchodcom a špinavím cigáňom(česť vínimkám!!!)
A už vidím že tie sľubované 40ky dajú dole to áno , ale nahradia ich 30kami jak tí debili maďari.
Som strašne naštvaný a hlavne že idú pokutovať cestných pirátov asi aj ja patrím medzi nich keď som dostal 30eur 53km/h na Zlatých Pieskoch a hlavné je že Hummre a mercedesi G si to paria 100 po meste a ani sa po nich neotočia.
Je to jeden sk..v.ný štát!!!
VK-844AY napísal:Mňa ide poraziť keď po Rožňavskej, Gagarinovej, Einsteinovej,Dolnozemskej a pod. cestách sa musím vláčiť 50-kou.
Chápem že v Obciach kde niesú chodníky to má význam alebo v úzkych uliciach, ale na ceste kde máš 3 pruhy jedným smerom to je chujovina!
A ide ma jebnúť keď vidím že poslanci a policajti to j.bú cez mesto 100-kou však aj pred ních môže vyskočiť detsko, aj oni majú potom dlhé brzdné dráhy, či nie?
Tieto zákony by mali zmysel ak by sme mali vybudovanú kvalitnú infraštruktúre, nie že idem 90km/h a po 500m dedina potom zase 1 km znova dedina zasa tretia dedina a ako bonus tam zajeb.ný traktor atď.
Proste Slovensku nepomôžu nijaké zákony ku bezpečnosti , ale pomohli by dialnice a rýchlostné cesty, ale to stojí peniaze a to sa ím nechce stavať lebo potom by nemali z čoho rozdávať dôchodcom a špinavím cigáňom(česť vínimkám!!!)
A už vidím že tie sľubované 40ky dajú dole to áno , ale nahradia ich 30kami jak tí debili maďari.
Som strašne naštvaný a hlavne že idú pokutovať cestných pirátov asi aj ja patrím medzi nich keď som dostal 30eur 53km/h na Zlatých Pieskoch a hlavné je že Hummre a mercedesi G si to paria 100 po meste a ani sa po nich neotočia.
Je to jeden sk..v.ný štát!!!
BMino napísal:
tak ja k vravis vsetko je tu na p..uspravodlivost nikde
inak mozno za tie pokuty postavia dialnicu , myslim, ze za to co vyberu by mohli aj dve vedla seba
BMino napísal:a pletiem to tu, lebo o to v tom zakone ide, aby sa zmensil pocet zranenych
Pežot napísal:
Bude viac mŕtvych, pretože vždy je to tak, že nižšia rýchlosť = nepozornosť
Obidve moje nehody sa udiali a) pri 30 km/h a b) pri mojej 0 km/h