... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
zhmp napísal:
Hehe dobré....tak zavolam svojmu automatu na riadiaciu jednotku aby tam jebol 3ku...)))))alebo mám v každej jednej dedine prepínať do tiptronicu???kua super......))))
Peppo napísal:mne automat pri 55km/h zaradi 5tku a ma 1300 otacok.. a to nemam diesel.. ale turbobenzin... no
patres napísal:Co povedia v TV to je svate........kkti a na nasej ulici to uz ozaj zabili,jebli tam 40-ku a este to dorazili aj meracmi rychlosti....inak dost casto skusam co ten merac da
![]()
![]()
patres napísal:Len skoda ze....ze tie merace funguju iba na dost kratku vzdialenost......
Neverim ze ho pokutovali za 51 km/h....to snad nemyslia vazne buzeranti........to ako namerali.....sak tie radary maju vacsiu odchylku.....prosim len nech ma nezastavia bo chytim take nervy ze ma v zeliezkach odvlecu na stanicu![]()
![]()
![]()
patres napísal:Mam taky dojem ze vytiahnem staru dobru babetu ktora dala presne 50 a budem mat pokoj....![]()
![]()
pepo286 napísal:a nahodou bude niekde mierne klesanie .. nameraju ti 51 a mozes im tam tu babetu rovno nechat .. a este aj 50EUR doplatok