... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
mayo333 napísal:Nie pomahat a chranit, ale BUZEROVAT A MLATIT. uz vidim ako nam tento zakon pomohol a ani nespominam, vyrok ich sefa, ze si to "zli chlapci" pojdu odrobit na vpp...
heroe napísal:Ministerstvo odporuca mat zaradenu trojku a je jedno ci na diesli alebo benzine,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to som niekde cital. Uz neviem
heroe napísal:Ministerstvo odporuca mat zaradenu trojku a je jedno ci na diesli alebo benzine,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to som niekde cital. Uz neviem
R0nnIe napísal:Moje dojmi zo zmien su len negativne. Nechapem co ich take kokotiny aj napadaju. Teraz je to este nebezpecnejsie, lebo sa tvoria kolony , kazdy ide pomaly brzdi pridava. Predtym sa taketo zhluky vozidiel netvorily a medzi autami boly vacsie medzeri sice clovek isiel rychlejsie, ale mal cas zareagovat. Teraz vidi kokot. Okrem toho, na akej rychlosti chodite 50 je to taka kokocka rychlost. Ale na aute sa to ta este vydrzat, ale co maju povedat chudaci motorkarina motorke 50 to sa hadam ani rovnovaha neda udrzat pri takej rychlosti
jollyjoker napísal:zas sa najvyssi ukazali aki su mudri a pritom vsetci vieme ze opak je pravdou. keby mi napalili pokutu za prekrocenie rychlosti do 5km tak to urcite tak nenecham a napisem aj do Luxemburgu.
barabas napísal:tolerancia nieje nikde napisana v zakone ani v sadzobniku!
pepo286 napísal:no ale radar, ako kazde tech. zariadenie ma nejaku nepresnost (odchylku) .. najme ak neprecuje v laboratornych podmienkach ale vonku ...
btw: stale platia tieto 2 veci inac ti mozu fukat ???
- musia mat tvoju fotku na ktorej je jednoznacne a citatelne vidno aj SPZ (ksicht nestaci) ?
- mozes si ziadat aby ti ukazali cerifikat o reciachovani (prekontrolovani v metrologickom ustave) radaru? - a ten nesmie byt starsi ako pol roka
K2 napísal:pametam si jak som zastal v Bratislave na prechode a nejaky dilinko zacal na mna trubit co robim(pri Tescu som ho stretol na parkovisku a tam som mu to rychlo vysvetlil)...a to ani nehovorim kolkokrat som siel ja cez prechod a som sa trochu pochytil z vodicmi co mi nedali prednost.
Ja to vidim skor vo vychove vodicov ako v zakonoch(aj ked nevravim, ze su stopercentne zakony ale chceli ste EU tak ju tu mate)