... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
futy
Auto: C180w205
Kraj: Žilinský

Re: Politika a ine sr*cky

Utorok, 3. Marca 2020, 12:58

no a gymnázium asi stredoškolské maturitné vzdelanie bude ?
BMW 523i F10- som bez vrtule
Audi A4B8 TFSi- sa minulo už
VW BORA 1,6 16V- ex

Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd

Utorok, 3. Marca 2020, 13:01

Robite tu cirkus ako keby neviem co napisal... Vsetci ste cigani nevzdelany a co teraz

boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 3. Marca 2020, 13:02

zas tu miznu prispevky....
kazdy den chodim okolo motorestu, kde maju na plagate ponuku na bycie zlazy, Petko zastav sa, ked ti chybaju vlastne.

PetoK sa tu pytal co akoze nie je pravda na tom, co napisal.
Lebo ked sa zlakneme, ze by nas niekto obvinil z otvorenho rasizmu, tak to nie je rasizmus, to je len pravidivy opis situacie, nieco ako bohaty zid Rockefeller, ved je zid, je bohaty.
Petko velmi dobre vie co napisal, ale spominane zlazy mu brania sa postavit za vlastny nazor, a keby som neodcitoval jeho prispevok, zmazal by aj ten, ako ma vo zvyku, pripadne by ho editol, ako ma tiez vo zvyku.

toto je odpocer prace Nicholsonovej za rok 2019, ak sa najde 20 poslancov s takou aktivitou, tak zozerem kefu.
stracat teraz 30 minut resersovanim, ktore zakony, nariadenia atd. pripomienkovala, pod ktore sa podpisala je zbytocne, dolezite bolo povedat, ze je ciganka. A nema vysoku skolu... mozno keby mala titul zo skoly, kde si aj tituly h.doc rozdeluju sponzori skoly, ktori z potreby nafukovania ega trvaju na tom, ze musia raz za tyzden prednasat a v skole ich nikto nevidi viac ako 3x za semester, kde sa PhDr udeluju 2 tyzdne po promociach za obhajobu rigorozky, proti ktorym je rigorozka od Danka vedecke dielo hodne archivacie a prekladu do 10 svetovych jazykov, tak by to bolo nieco ine, ale je to ciganka bez titulu, tfuj.

#edit zabudol som linknut to ciganske PDFko https://strana-sas.sk/wp-content/uploads/2020/01/Odpocet_LDN_2019.pdf

Lipo69

Utorok, 3. Marca 2020, 13:47

chapem sice tvoje sklamanie z jej spravania, nabuduce budes vediet lepsie a podla toho sa rozhodnes
na jednej strane nam chybaju uplne informacie, nik z nas nevie presne jej plany a situaciu, zatial este nie je nic iste, len to ze chcu tu 4 koaliciu, takze dohady dva dni po volbach su zbytocne
F11 530 dx
Ex E60 530 xi fl
Ex E46 320 d fl

I call my car the pussy wagon, because it's where I go to cry

chup44
Auto: Nikdy v živote BMW
Kraj: Trnavský

Utorok, 3. Marca 2020, 17:34

Sa to tu nejak rozohnilo. Máte aj nejaké tipy na ministerstvá ? My sme napnutí jak struny, kto bude mať to pôdohospodárstvo, snáď tam dajú niekoho z odboru, lebo zopakovať scenár typu “Galko, riaditeľ Kauflandu a drb ho na obranu”, to by bola katastrofa. Neukameňujte ma, ale Matečná bola (aspoň pre niektorých z nás) v pohode.

Milosss

Utorok, 3. Marca 2020, 17:52

Nebola Matečná tá ministerka, pod ktorej patronátom sa rozdávali dotácie na asfaltové plochy na východe a podobné kauzy a neodstúpila za to?
Nur Original ist Legal.

ROKI49
Auto: G20 330i
Kraj: Bratislavský

Utorok, 3. Marca 2020, 17:53

Matecna bola v pohode? Vsak dovolila take ksefty s podou a s dotaciami, ze to az pekne nebolo. Si myslis, ze chodili robit cirkus na traktoroch do bratislavy len tak pre nic?
Inak je to rezort, ktory si nedovolim odhadnut. Moje tipy su: skolstvo - SaS, spravodlivost - uže, vnútro - Olano (Kyselica, Grendel), obrana - Sme rodina (Krajniak). Taktiez si myslim, ze Igor chce Remisovej ponuknut bud zahranicie, alebo Socialku.
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

boborjelotor

Utorok, 3. Marca 2020, 18:43

pre chuppa je aj milan zitny v pohode chlapik, ktoreho clanky si vzdy rad a s chutou precita :), nazory na ministrov treba brat s rezervou velkosti dojazdovky na traktor.

Ako generálna riaditeľka Slovenského pozemkového fondupodpísala Gabriela Matečná s námestníkom Róbertom Polonim (obaja nominanti stranySMER-SD) 22 zmlúv, prostredníctvom ktorých fond vydal 65hektárovlukratívnych pozemkov v katastri obceIvanka pri Dunajineďalekobratislavského letiskapodnikateľoviPetrovi Sýkorovi, bývalému susedovi premiéraRoberta Fica. O vrátenie pôdy pôvodne žiadali štyria reštituenti, ktorým bol povojnezhabaný pozemok vBernolákove. Keďže fond adekvátnym pozemkom vBernolákove nedisponoval, ponúkal im ako náhradu 1,3 hektára pôdy za Galantou alebo 1 200 eur každému, čo pre nízku hodnotu neakceptovali. Následne ich kontaktoval Sýkorov partner Peter Grécky s ponukou na odkúpenie ich reštitučného nároku za viac než dvojnásobok hodnoty, ktorú im ponúkal SPF, s čím reštituenti súhlasili. Grécky následne navrhol SPF ako náhradu na vydanie iné, lukratívnejšie pozemky pri letisku, čo fond podpisom Matečnej a Poloniho odsúhlasil. Schéma je tak podobná kauze Veľký Slavkov, pre ktorú sa v roku 2007 takmer rozpadla vládna koalícia, zložená zo strán SMER-SD, ĽS-HZDS a SNS a pre ktorú prišiel o kreslo minister pôdohospodárstva Miroslav Jureňa z ĽS-HZDS.

na jej obranu, dotacie na asfalt mal pod palcom hlavne Jahnatek a Roskova, Matecna vsak po legendarnej tlacovke, kde sa rozplakala (for real) ako ona za nic nemoze a ako to da do poriadku, samozrejme nic do poriadku nedala.

ale lepsi bonbonik

Lucia Ďuriš Nicholsonová hovorí, že scenár, že bude ministerkou práce, nie je v hre. Boris Kollár spomína Petru Krištúfkovú. Predsedníčka parlamentu je jediná funkcia, pre ktorú by sa Ďuriš Nicholsonová vrátila na Slovensko.

takze bud spokojny PetkoK, ziadna nevzdelana ciganka, ale moznoj studovana magistra, profesionany matrac pre mafianske penisy, ktora si presla tazkymi zivotnymi utrapami, napr. ked jej zastrelili bankomat c.1, zastrelili bankomat c.2 alebo ked jej bankomat Boris zobral auto a ona utekala ku Kocnerovi nejake si pozicat.

Petra Krištúfková si maturitu urobila až po materskej dovolenke. Teraz získala diplom na súkromnej škole Ivana Kmotríka, ktorá ale skrachovala.
Kmotríkova vysoká škola v Skalici odchovala na svojej akademickej pôde okrem iných členov politického hnutia Sme rodina. Jej líder Boris Kollár (54) tu získal bakalársky titul a pred štyrmi rokmi napísal aj diplomovú prácu s názvom Zmena klímy a bioklimatický potenciál cestovného ruchu v oblasti Kysúc, za čo bol odmenený titulom Mgr. Nedávno v strane oslávili ďalšieho titulovaného člena. Stala sa ním bývalá Kollárova partnerka Petra Krištúfková (42).

Kontakt udržiavala aj s Mariánom Kočnerom. Podľa Kočnera u neho Krištúfková hľadala pomoc vždy keď sa s Kollárom ako jeho partnerka pohádala. Dokonca jej mal požičať svoje auto, keď jej ho multiotecko po jednej hádke zobral. Odmietala totiž chodiť verejnou dopravou. Krištúfkovej sa pripisuje výrok, ktorý je dnes mottom mnohých zlatokopiek: „Radšej budem sedieť smutná v Mercedese ako veselá v autobuse.“

PetoK

Utorok, 3. Marca 2020, 19:18

Ocuj suhajko, co tu zas prekrucas nezmysly? Ja nikde nepreferujem podobne skrachovane zlatokopky... Každý normálny človek si praje aby tam boli solidni ľudia, nie taketo indivíduá, ktore sa prizivuju na našich daniach... Snáď nechces tvrdiť ze to není pravda???

boborjelotor

Utorok, 3. Marca 2020, 19:25

co som prekrutil suhajko, mal si vyhrady k tomu, ze Nicholsonova je ciganka bez vzdelania, tak tu mas krasnu bielu dievcinu aj s titulom. Povedal som, ze si ju volil? Povedal som, ze budes spokojny, kedze mas na poslancov naroky, ktore sa zakladaju na rase a vzdelani.

tom6667

Utorok, 3. Marca 2020, 20:26

Akože Krajniak minister obrany síce znie ako Blaha veľvyslanec v USA ....ale ten klasicky výrok Kristufkovej ma nasral viac ...akože v Mercedese ??? Čo jej už úplne j.be v tej kapustovej hlavičke?? Toto povedať na bmwklube - tie pery s dofukovanim by som jej vypustil za toto na zadnej sedačke E87 nech sa jej napi.u sedi

Slavino
Auto: F31LCI 320xDrive
Kraj: Nitriansky

Utorok, 3. Marca 2020, 20:40

nerobte zatial paniku, este to nie je ani zdaleka uzaverete a je tam dost premennych. pockajme si kym to bude oficialne, lebo aj tak s tym nikto z nas nic nespravi...hlavne dufajme v zdravy usudok vsetkych zucastnenych a hlavne ze nejake zavadne ci toxicke osoby neprejdu vobec sitom...(snad)

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Utorok, 3. Marca 2020, 20:44

ROKI49 napísal:
Matecna bola v pohode? Vsak dovolila take ksefty s podou a s dotaciami, ze to az pekne nebolo . . .
no vyzera to tak ze niekomu vyhovovalo prave to . . . :roll:
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

starynovy
Kraj: Zahraničie

Utorok, 3. Marca 2020, 20:49

Woah zase dno prerazene, do ciganociek jej rad hovoril danku ktory ma na uspesne nezávislé zeny alergiu. Nahoda? .. :D No na ine som narazil. Kukaj, to by ma asi ani nenapadlo. Chudak, lpgtdi ho sameho zmiatlo ale nastastie sila jeho rytierskeho kokota zahnuteho do 90* ho z toho dostala, hľa novy človek. Bude sam viest odboj proti tomu zvrhlemu natlaku.
Prílohy
SmartSelect_20200303-204050_Samsung Internet.jpg

filipe46

Utorok, 3. Marca 2020, 22:50

Premenujte tému na Politika a iné sr*čky + hnutie antifa
VW Golf R 2016 2.0TSI

Ex BMW 3er 2001 3.0d tour

Ex Audi A6 2013 3.0TDI

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 196 neregistrovaných