zas tu miznu prispevky....
kazdy den chodim okolo motorestu, kde maju na plagate ponuku na bycie zlazy, Petko zastav sa, ked ti chybaju vlastne.
PetoK sa tu pytal co akoze nie je pravda na tom, co napisal.
Lebo ked sa zlakneme, ze by nas niekto obvinil z otvorenho rasizmu, tak to nie je rasizmus, to je len pravidivy opis situacie, nieco ako bohaty zid Rockefeller, ved je zid, je bohaty.
Petko velmi dobre vie co napisal, ale spominane zlazy mu brania sa postavit za vlastny nazor, a keby som neodcitoval jeho prispevok, zmazal by aj ten, ako ma vo zvyku, pripadne by ho editol, ako ma tiez vo zvyku.
toto je odpocer prace Nicholsonovej za rok 2019, ak sa najde 20 poslancov s takou aktivitou, tak zozerem kefu.
stracat teraz 30 minut resersovanim, ktore zakony, nariadenia atd. pripomienkovala, pod ktore sa podpisala je zbytocne, dolezite bolo povedat, ze je ciganka. A nema vysoku skolu... mozno keby mala titul zo skoly, kde si aj tituly h.doc rozdeluju sponzori skoly, ktori z potreby nafukovania ega trvaju na tom, ze musia raz za tyzden prednasat a v skole ich nikto nevidi viac ako 3x za semester, kde sa PhDr udeluju 2 tyzdne po promociach za obhajobu rigorozky, proti ktorym je rigorozka od Danka vedecke dielo hodne archivacie a prekladu do 10 svetovych jazykov, tak by to bolo nieco ine, ale je to ciganka bez titulu, tfuj.
#edit zabudol som linknut to ciganske PDFko
https://strana-sas.sk/wp-content/uploads/2020/01/Odpocet_LDN_2019.pdf