Lipo69 napísal:asi zabudas na jednu vec, ze ona je stale slobodny clovek a moze sa rozhodnut v ramci zakona ako chce
ona tym ze sa ucastnila vo volbach nema ziadnu povinnost robit to alebo ono a ani neprisla o svoju slobodu rozhodovat sa ako chce zit svoj zivot
a zatial z teba preteka nenavist a vytahujes tie najhorsie nadavky pre taku blbost
ale ona sa nepostavila do radu na novy iphone a potom po prebdenej noci sa rozhodla, ze ona ho vlastne nechce.
je to klamanie a zavadzanie volica, je to nezodpovedne, oportunisticke, destruktivne pre celu stranu, vysmech volicom a nech sa na to pozries z akehokolvek hladiska, je to slizactvo na urovni hociakeho populistu. Nikto ju nenutil kandidovat, urobila velky cirkus, ked si pozastavila clenstvo, urobila velky cirkus, ked sa po vyhodeni galkovcov vratila, kampanovala, ziadala volicov o mandat, slubovala zmenu, reformy, jej podmienkou na vratenie bolo 2. miesto na kandidatke.
To sa nestalo nahodou, ze jeeej, kinder surprise, zvolili ma za poslankynu. A teraz oduje papulu, ze ked nebude funkcia, nebude nic. Ano, ma pravo rozhodovat sa slobodne, a ja mam pravo ju za to dojebat, a kedze mi ziaden nezavisly urad na udelovanie titulov a hviezdiciek neudelil hodnost "nieco dosiahol a nieco znamena", mozem to okomentovat aj tymi najhorsimi nadavkami. A nie, nie je to nenavist, nevolil by som niekoho, koho nemozem vystat, ani by som ju nekruzkoval, keby som ju nemohol vystat. A ocakaval som skor to, ze toto znova zopakuje Sulik ak nebude ministrom, a nasledne polozi predsednictvo, ktore chyti ona. Vzdy som jej fandil, na pomery slovenskych politikov, ktori neboli v priamej exekutivnej funkcii. Ako aktualna poslankyna EP sa rozhodla kandidovat v narodnych parlamentnych volbach, a ked toto nejaky politik robi ma to robit s tym, ze je to zmena, ktoru chce, a nie ze skusa, ci sa mu nepodari nahodou vybavit miesto s limuzinou. Tie kruzky co dostala cez vikend jej vo velkej miere dali ludia, co jej ich dali aj v EU volbach, po dnesku moze na kruzky zabudnut od vacsiny svojich volicov, tak ako o ne prisiel aj Sulik.
Skus toto spravit v privatnej sfere, skus si najst novy job, odborny/kvalifikovany job, kde prejdes seriou pohovorov, testov, niekolkostupnovym vyjednavanim o podmienkach, a v den ked mas prist podpisat zmluvu, ked uz plati gentlemanska dohoda a job si prijal, a zavolas, ze ich jebes. Vies co sa stane? Neskrtnes si na podobnej pozicii minimalne 2 roky.