... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Re: Politika a ine sr*cky

Utorok, 3. Marca 2020, 22:58

hnutie antifa je banda rovnakych militantnych bezmozgov ako fasisti

pablohablo
Kraj: Zahraničie

Streda, 4. Marca 2020, 06:46

popoko
Naposledy upravil/-a pablohablo v Utorok, 14. Septembra 2021, 08:49, upravené celkom 1 krát.

chup44
Auto: Nikdy v živote BMW
Kraj: Trnavský

Streda, 4. Marca 2020, 08:30

boborjelotor napísal:
pre chuppa je aj milan zitny v pohode chlapik, ktoreho clanky si vzdy rad a s chutou precita :), nazory na ministrov treba brat s rezervou velkosti dojazdovky na traktor.
Jasné, že je :wink: A je “nádherné”, ako tento môj názor “rešpektuješ”. Celkovo je fakt “úžasné”, ako keď niekto od rána do večera nerobí nič iné, len nepičuje na všetko, ako je všetko na Slovensku na piču, všetko zlé, všetci jebnutí (ale šak ani sa nečudujem, keď to denno-denne na aktualitách, sme, Nku atď. len stupňujú, Nový čas a podobné žumpy radšej nerátam...), tak keď je niekto spokojný a nesťažuje sa, (nedajbože by to dal vo voľbách smeru, to by bol koniec, bol by z neho vrah kuciaka automaticky, Kocner, neviem čo), tak je pomaly za debila, lebo šak prečo si ticho, prečo nepindáš na všetko, “kvôli takým, ako si ty, sa máme “zle” “... Príklad Žitný. Napísal som, že sa mi páčia jeho názory, ako rozpráva atd. a namiesto toho, aby niekto povedal “OK, ja toho chlapa nemusím, ale on áno, beriem, nebudem ho súdiť”, tak hneď som za kokota, konspiratora a neviem čo, lebo niekde niečo napísali o on. Mna to nezaujíma, čo bol kedysi, ja takéto veci neriešim... Totálne sa vytratila tolerancia, rešpekt iného názoru u ľudí. Dopice sak niekto volí Kotlebu, tak nech volí, jeho vec, asi ma na to dôvod. Niekto zas smer, tak čo, možno kvôli práci to robí, rodine, neviem, neriešim, jeho vec opat. Nedajbože to ale povie nahlas, je z neho Kocner, vrah, blázon, fasista automaticky atd. Sak toto je väčší extremizmus, jak cely Kotleba, odsudzovať ľudí a nálepkovať za to, že volili toho a toho. Čo ďalej, budeme im dávať hviezdy žlté ? Ach bože. A volil som Matovica, nech sa ukaze, držím mu palce.

voMacK
Autor témy
Auto: G31 540i

Streda, 4. Marca 2020, 09:08

Chup, akoze dpc. Ked niekto vedome voli zlodejov, ci nackov, tak takyto pristup legitimizuje. A taky clovek si zasluzi hejt, lebo ano- kvoli Ficovi a spol je tato krajina rozkradnuta a ustava je zdrap papiera. Ci akoze chcem tak vela, ked chcem fungovat v pravnom state, ktory funguje pre vsetkych a nielen pre “nasich ludi”?
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

starynovy

Streda, 4. Marca 2020, 09:34

Trosku jebes jedno cez druhe.. Niekto zere nivu nie eidam, fajn nech zere. A potom zacnes, voli smer a co nech voli. Voli populisticku neonazi stranu, nech voli. :D Ked v tomto nevidis rozdiely, zasluzis si nalepkovanie. Aj cerveno hnedú hviezdu kludne, nech každý vidi, ze ta nema púšťať na miesta odkial sa da o čomkoľvek rozhodovat, pretoze si idiot.

Viem, ze zbytocne ale jebat.. Volit stranu z pozbieranych krcmovych bitkarov kde ma vacsina moralny kredit brokolice a dobry pocet zaznam za nasilne cinnosti je OK. Volit stranu ktora nema program lebo jej program je systematicke rozkradanie a korumpovanie vsetkeho, s tym ze raz za 4 roky pustia plebs omrvinu nech drzia picu je OK. Precitaj si to, ci ti to neznie kokotne.

boborjelotor

Streda, 4. Marca 2020, 10:05

chupp, nebezpecnejsi clovek ak tupovolic kotlebu, ktoremu je sympaticke, ze si nasiel novych kamaratov a zavse sa moze niekde pobit je niekto, kto ma vysokoskolske ¨vzdelanie¨, i ked zakladom vysokoskolskeho vzdelania nie je tlacit do hlavy informacie, ktore si clovek lahko ziska z dostupnuch zdrojov, ale to ako aplikovat znalosti do praxe, ziskat postupy a metody, ktore sa tazko ziskavaju len citanim z knih a je potrebne ich demonstrovat teoretickym aj praktickym cvicenim. U teba tvoje vzdelanie boli vyhodene peniaze.
Kriticke myslenie nula cela nula nic. Zato si fascinovany konspiraciami a cimkolvek, co sa vymyka z normalu, neviem uz ake su tvoje osobne pohnutky ani ma to nezaujima.
Zabudlivost a ¨co bolo, bolo, terazky blablabla¨ je presne to, co tento stat brzdi v rokoch 90tych.
Dostal si informaciu, ze Zitny bol STBak, ze je SISkar, ze ho nikto seriozny neberie vazne a necituje, pretoze je to rovnaky ¨novinar¨ ako Peter Toth. V uplynulych dnoch vyslo najavo, ze Zitny je priamy akter zlocinnej skupiny policie a tajnych sluzieb, zaplateny v kauze, ktora prakticky zmarila desiatky operacii vysetrovania najtazsich foriem zlocinu, pretoze vyzradil mena 17 policajtov v utajeni, co v mnohych pripadoch mozu byt roky prace, kym sa infiltrovali do skupin organizovaneho zlocinu. Vysetrovatel ktory to verejne povedal si tym dal terc na celo, takisto verejne povedal ako Lucansky brzdil vysetrovanie Kuciaka. Mozno sa to v tvojich alternativnych mediach nepise. Tak ti to pisem tu. A nehovorim ti ako to je, hovorim, aj som ti hovoril, aby si si spravil vlastny resers. Ale tvoj postoj je, ze co bolo ta nezaujima. Nezaujima ta ani to, co robil Zitny tak casto pri Kocnerovi (pravdepodobne ho sledoval v ramci SIS), nezaujima ta kolkym ludom Zitny kurvil zivot do revolucie, nezaujima ta nic, robit si kriticky nazor stoji nejaku mentalnu kapacitu a cas, a naco sa tym zapodievat, ked ti to napisu do novin, dolezite je, ze to nie su noviny, ktore tvoje noviny oznacia za sorosove zapredance.
Pripadne mozes linknut video, (to uz nie je picovanie, kolko je negativity, vsetko zle?) a potom povedat, ze jA SOM HO ANI NEVIDEL. to je obraz toho, ze si lahsie ovplyvnitelny ako dochodca. Staci ti nieco linknuit, a ty hravo zazdielas ak sa ti paci nadpis.
Takze nie, pri Milanovi Zitnom sa neda povedat ¨ja ho moc nemusim¨, pri nom sa da napisat len to, ze je to stbak a siskar a podiela sa na aktivitach, ktore su vyvijane v neprospech celeho statu, nie naopak. Chod si jeho kokotiny citat dalej.
To iste Matecna. Dobra ministerka. Pracujes v odbore geodezie alebo si to studoval, napisl si, ze sa venujes vysporiadavaniu pozemkov pre zakaznikov a celkovo nejakemu biznisu suviaceho s pozemkami. Takze ak ako ministerka urobila nieco, co ti spravilo pracu jednoduchsou je to dobra ministerka aj bez ohladu na to, na akom zlodejstve sa priamo podielala a co pomahala kryt? ci zasa, co bolo bolo, minulost nas nezaujima, dnes je nam dobre?
Volic Kotlebu si zasluzi respekt a nie nalepkovanie? Akoze mna uz tu nic neprekvapi, vcera su ctihodny obcan PetoK, co ani len vulgarne slovo odmieta pouzit tak radsej maze prispevky prejavil ako rasista, lebo v tom problem nevidi, ved nenapisal nic co nie je pravda (sic), takze nazor, ze ludia co volia fasistu si zasluzia respekt ma uz neprekvapi naozaj. Clovek co tu behal v uniforme a doteraz si zela krasne biele Slovensko, popieral holokaust, pouziva nacisticku symboliku, dokazatelne kradol a plundroval v momente ako sa dostal k prvemu mensiemu valovu v BBSK a len vdaka kokotovi prokuratorovi, pretoze SMER potreboval kotlebu do buducej vlady sa ta strana fasistov nerozpustila, tento clovek si zasluzi aby sa zabudlo na minulost?
Aj borko kollar si zasluzi, aby sa zabudlo na minulost? On nebol nejaky vekslacik pojebany pred priorom, ani nezarobil peniaze na dovoze pocitacov. Nikto v zivote z tych ludi, co po revolucii chodili do viedne nakupovat pocitace ho tam nevidel, kedysi to otvorene hovorili aj ludia co zakladali agem, bola to len velmi lacna a neoveritelna vyhovorka odkial sa zrazu dali legalizovat zisky v stovkach percent. STBaci verejne potvrdili, ze Kollara evidovali ako poskoka bratislavskej mafie, prevazal heroin cez hranice. Pozri, tu https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/413768-upn-potvrdil-pravost-dokumentov-obvinujucich-kollara-z-pasovania-drog/ , dokonca noviny, ktore citas.
Teraz do parlamentu druhykrat dostal mafiansku kurvu, ktora nebola schopna zmaturovat, kupil jej klobaskovy titul, a budeme este radi, ak nebude ministerka. Co bolo bolo, terazky bude ministrom.
Ak toto dokaze niekto ignorovat tak mi je luto..je mi luto toho s akymi hodnotami ti ludia boli vychovani.

Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd
Kraj: Žilinský

Streda, 4. Marca 2020, 10:51

Chup, z tohoto ta dostane len sysell

starynovy

Streda, 4. Marca 2020, 17:35

Nj to si povies, ze nebolo by zle trochu okresat to volebne pravo. Potom zistis, ze ani VS vzdelanie, na vlastne sklamanie aj to nekupene, nieje zarukou nicoho. Najvacsi chytrak posledneho casu sa mi zda prepity slota, ktory oholil este aj fica a casto sa obuval do naroda aky je prijebany. Vizionar.

PetoK

Streda, 4. Marca 2020, 18:31

Jj, ešte keď sa ozval z hrobu, aby ľudia volili bradateho pistu... A ten chce zase napadnúť voľby na súde, rovnako ako ostatní uboziaci co sa prepadli pod ciaru...

Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd

Streda, 4. Marca 2020, 20:19

Kurit a svietit pele...

Killo
Auto: lexaurin

Streda, 4. Marca 2020, 21:04

s bobry nejsou zerty !!!
ani australske poziare neboli taky burn ako tu teraz bobor dal.

Na chupovu "obranu" (krista bobor, jak si dal tie paradne quotation marks? velmi sa mi to pacilo, punc exkluzivity dostal ten komentar), taketo selektivne zmyslanie je bezna ludska vlastnost, släuvienskemu pokoleniu ho bolo asi viac geneticky dane, nez by sa patrilo. Rodinni prislusnici volili Smer, pred 4rokmi SNS, akakolvek argumentacia je zmetena zo stola stylom akvariovej rybky - o 5 minut jak keby som im ani nic nehovoril. Dalsi zas roky odmieta volit, ze vsetko tu je banda a kokotiny, ale po robote v zahranici zavidi Svajciarom referenda, pekny paradox. Ale jebat, nejako bolo nejako bude. Pekny komentar som dnes videl, ze Smeracky populizmus mohol byt a je porazeny akurat tak vacsim populizmom, sLovakom to tak staci.
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

chup44

Streda, 4. Marca 2020, 21:48

A opäť to isté, čo som písal. Osobné útoky, v podstate si zhrnul, že som zbytočný a menejcenný človek podľa teba. Ok, čo teraz s takými ľudmi, ako ja ? Zbavíte nás svojprávnosti, odveziete do gulagu, zastrelíte ? Aby bolo “dobre” ? Vládnuť a právo mať voliť budú mať len ľudia s VŠ, čo sa nevymykajú z “normálu” ? A ja sa pýtam, čo je ten normál ? To je v Biblii písané, pán farár povedal, či niekde napísali v novinách ? A čo ak sa po rokoch objaví, že to tak nebolo ? Ospravedlní sa niekto niekomu ? Tu niekto niečo napíše, obviní ľudí, odsúdi, zavrieť, odstúpiť, a keď sa po čase náhodou ukáže, že to bola sprostosť, potom čo ? Človek má celý život dojebaný, lebo je zaškatuľkovaný vo verejnosti. Nehovorím o špinách, tých nech vyšetria a zavrú, ale jak robia niektoré hentie média tie “pavúky” typu “tyká si s nim”, poznali sa... Ja som preto taký, lebo som to zažil aj v rodine a aj pár známych. Taktiež niekto prišiel s kokotinou prvého stupňa, aký zločin, korupcia a neviem čo, obvinenia, začali to rozširovať po meste, pritom sme vedeli, ako to v skutočnosti je, že je to závisť jedného človeka, čo porobil kokotity a teraz sa chce pomstiť. A “prostí ľud”? No veď sa hovorilo, že u jedného podnikateľa bola NAKA, písali o tom a bolo to aj v TV, tak je to samozrejme pravda, veď je to zlodej, vrah, neviem čo. V ten deň, ako sa to začalo rozširovať, konkrétny človek našiel vinníka, veľmi jednoduché to bolo, bol to bývali zamestnanec, čo to to rozširoval všade, ale to, že chodil do roboty najebaný viackrát a preto dostal výpoveď, to už sa zabudlo... A o tomto to je. Teraz máme zas u nás rovnakú “kauzu”, ktoré je na oko akože za ekológiu, klamstvá atď. a pritom zas jednoduché vysvetlenie, dvaja ľudia, čo začínali, sa pohádali, a jeden proti druhému ide aj nečestno, ale šak stačí vyvolať senzáciu a klamstvá, rozpoznať to po úradoch, kde sa to rozšíri medzi ľudí, začnú petície, atď. Bobor, ja Ťa beriem ako vzdelaného a rozumného človeka, len Ti chcem vysvetliť, prečo som taký skeptický. Teba ani tvoju rodinu zrejme nikto nikdy neobviňoval z niečoho, čo sa nakoniec ukázalo, ako nepravda. Preto neverím médiám. A potom Ťa majú ľudia stále hentak zaškatuľkovaného dlhé roky, lebo veď to bolo v TV, tak to musí byť pravda. Skús trochu pochopiť moje skúsenosti prosím a uznať, že po podrobných skúsenostiach už proste nemám dôveru v média.

boborjelotor

Streda, 4. Marca 2020, 22:11

- Zitny STB, SIS
- Kollar usvedceny mafian
- Kotleba fasista
co z toho je vymyslene, nepodlozene, jedna pani povedala?

ty hovoris o jedna pani povedala, co linkujes videa, ktore si nevidel?
ty hovoris o nepodlozenych historkach co tvrdis, ze USA vstupili do ww2 lebo chceli a sami stali za pearl harborom?

lebo teda podme sa bavit o faktoch, nie o tom ze tvojmu bratrancovi niekto pozachrbat urobil skandal v style, ze ma lave vajco mensie ako prave.
lebo si tu prave napisal z vysky lietadla povrchnu nekonzistentnu hlupost bez jedineho faktu.
Ja som plne za rehabilitaciu ludi, aj ludi, ktori spachali nasilne trestne ciny, samozrejme nie plosne a vseobecne,
ale tak ako clovek co niekoho znasilnil nebude robit trenera oddielu volejbalistiek, ako clovek, ktory sa vyvaza v aute s brokovnicou a knedlou kokainu nema byt sudca (a za Fica predsa bol sudruh Radacovsky), tak ani diler heroinu a fasista nema co robit vo verejnej funkcii, akejkolvek. Chce sa hrat na ctihodneho podnikatela, to si myslim je uz celkom dostatocna tolerancia spolocnosti, ze sa mu vobec podarilo hriechy minulosti pretransformovat bez toho, aby si za tie hriech odpykal nejaky trest.
z 5 milionov ludi sa da najst niekolko tisic ludi do komunalnej aj statnej politiky a riadiacich pozicii statnych uradov bez toho, aby sme museli zatvarat oci pred trestnymi cinmi a dokazetelne nedostatocnou moralkou. Nerozdeluju sa tu funkcie tyzdennika a nastenkara v triede zakladnej skoly.
Ak ty nedokaze vidiet rozdiel medzi Kollarom, drogovym dilerom, mafianom, ktory chce mat pristup k eurofondom v miliardach eur a nejakym pribuznym, ktory sa stal obetou dedinskych klebiet, to je uz naozaj len a len tvoj problem.

starynovy

Streda, 4. Marca 2020, 22:12

Haha lol.. Tu zacnes plakat, vraj co ked niekoho zavrú a zisti sa, ze to bola blbosť. Popri tom schvaluje volit lsns a keby kandidoval rudy usvit schvali aj to. Ding ding ty chuj, to je presne to o com places. Totalitari ta zavreli na 25 rokov za to, co prave neficalo aj ked o 30 rokov to bolo normalne a nikto nesedel, jeb, mal si nevratne prejebany život. Citas to vobec po sebe, rozmyslas? :D

O tom co je normalne kaze zakladna ludskost, morálka, zdravy rozum. Z tohto ty moc nemas kedze sa pytas AKO mame vedieť co je normalne. Prestan fetovat do pici, toto nieje matrix, fatamorgany.. Vsetko je jasne, kazdy neretardovany jedinec vie, pokial chce vediet, co je ok a co uz ani nie a co vobec nie. Pici.

chup44

Streda, 4. Marca 2020, 22:27

Ok, s vami sa normálne asi nedá. Slušne sa tu snažím niečo obhájiť a druhú stranu rešpektovať, neurážať.
Stary ma tu označí za feťáka, lebo nezdieľam jeho názor. Demokracia jak hovado. Ok, založte si politickú stranu, “zachráňte” Slovensko a nepičujte tu na internetoch, veď ste najmúdrejší na svete a nesťažujte sa. Čo mám k tomu povedať? Len urážky stále dokola, za iný názor. Nulová tolerancia. Krčma sa zmenila na internet :wink:
Čo ste dokázali tým, že tu na bmwklube sa sťažujete, pre bežných ľudí ? Ja sa nesťažujem, mne sa žije dobre, nepotrebujem nič meniť, ale čo vy ? Šak kandidujte. Zmeňte to! Ale veď nie, načo, radšej pičovať stále :!:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 233 neregistrovaných