chupp, nebezpecnejsi clovek ak tupovolic kotlebu, ktoremu je sympaticke, ze si nasiel novych kamaratov a zavse sa moze niekde pobit je niekto, kto ma vysokoskolske ¨vzdelanie¨, i ked zakladom vysokoskolskeho vzdelania nie je tlacit do hlavy informacie, ktore si clovek lahko ziska z dostupnuch zdrojov, ale to ako aplikovat znalosti do praxe, ziskat postupy a metody, ktore sa tazko ziskavaju len citanim z knih a je potrebne ich demonstrovat teoretickym aj praktickym cvicenim. U teba tvoje vzdelanie boli vyhodene peniaze.
Kriticke myslenie nula cela nula nic. Zato si fascinovany konspiraciami a cimkolvek, co sa vymyka z normalu, neviem uz ake su tvoje osobne pohnutky ani ma to nezaujima.
Zabudlivost a ¨co bolo, bolo, terazky blablabla¨ je presne to, co tento stat brzdi v rokoch 90tych.
Dostal si informaciu, ze Zitny bol STBak, ze je SISkar, ze ho nikto seriozny neberie vazne a necituje, pretoze je to rovnaky ¨novinar¨ ako Peter Toth. V uplynulych dnoch vyslo najavo, ze Zitny je priamy akter zlocinnej skupiny policie a tajnych sluzieb, zaplateny v kauze, ktora prakticky zmarila desiatky operacii vysetrovania najtazsich foriem zlocinu, pretoze vyzradil mena 17 policajtov v utajeni, co v mnohych pripadoch mozu byt roky prace, kym sa infiltrovali do skupin organizovaneho zlocinu. Vysetrovatel ktory to verejne povedal si tym dal terc na celo, takisto verejne povedal ako Lucansky brzdil vysetrovanie Kuciaka. Mozno sa to v tvojich alternativnych mediach nepise. Tak ti to pisem tu. A nehovorim ti ako to je, hovorim, aj som ti hovoril, aby si si spravil vlastny resers. Ale tvoj postoj je, ze co bolo ta nezaujima. Nezaujima ta ani to, co robil Zitny tak casto pri Kocnerovi (pravdepodobne ho sledoval v ramci SIS), nezaujima ta kolkym ludom Zitny kurvil zivot do revolucie, nezaujima ta nic, robit si kriticky nazor stoji nejaku mentalnu kapacitu a cas, a naco sa tym zapodievat, ked ti to napisu do novin, dolezite je, ze to nie su noviny, ktore tvoje noviny oznacia za sorosove zapredance.
Pripadne mozes linknut video, (to uz nie je picovanie, kolko je negativity, vsetko zle?) a potom povedat, ze jA SOM HO ANI NEVIDEL. to je obraz toho, ze si lahsie ovplyvnitelny ako dochodca. Staci ti nieco linknuit, a ty hravo zazdielas ak sa ti paci nadpis.
Takze nie, pri Milanovi Zitnom sa neda povedat ¨ja ho moc nemusim¨, pri nom sa da napisat len to, ze je to stbak a siskar a podiela sa na aktivitach, ktore su vyvijane v neprospech celeho statu, nie naopak. Chod si jeho kokotiny citat dalej.
To iste Matecna. Dobra ministerka. Pracujes v odbore geodezie alebo si to studoval, napisl si, ze sa venujes vysporiadavaniu pozemkov pre zakaznikov a celkovo nejakemu biznisu suviaceho s pozemkami. Takze ak ako ministerka urobila nieco, co ti spravilo pracu jednoduchsou je to dobra ministerka aj bez ohladu na to, na akom zlodejstve sa priamo podielala a co pomahala kryt? ci zasa, co bolo bolo, minulost nas nezaujima, dnes je nam dobre?
Volic Kotlebu si zasluzi respekt a nie nalepkovanie? Akoze mna uz tu nic neprekvapi, vcera su ctihodny obcan PetoK, co ani len vulgarne slovo odmieta pouzit tak radsej maze prispevky prejavil ako rasista, lebo v tom problem nevidi, ved nenapisal nic co nie je pravda (sic), takze nazor, ze ludia co volia fasistu si zasluzia respekt ma uz neprekvapi naozaj. Clovek co tu behal v uniforme a doteraz si zela krasne biele Slovensko, popieral holokaust, pouziva nacisticku symboliku, dokazatelne kradol a plundroval v momente ako sa dostal k prvemu mensiemu valovu v BBSK a len vdaka kokotovi prokuratorovi, pretoze SMER potreboval kotlebu do buducej vlady sa ta strana fasistov nerozpustila, tento clovek si zasluzi aby sa zabudlo na minulost?
Aj borko kollar si zasluzi, aby sa zabudlo na minulost? On nebol nejaky vekslacik pojebany pred priorom, ani nezarobil peniaze na dovoze pocitacov. Nikto v zivote z tych ludi, co po revolucii chodili do viedne nakupovat pocitace ho tam nevidel, kedysi to otvorene hovorili aj ludia co zakladali agem, bola to len velmi lacna a neoveritelna vyhovorka odkial sa zrazu dali legalizovat zisky v stovkach percent. STBaci verejne potvrdili, ze Kollara evidovali ako poskoka bratislavskej mafie, prevazal heroin cez hranice. Pozri, tu
https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/413768-upn-potvrdil-pravost-dokumentov-obvinujucich-kollara-z-pasovania-drog/ , dokonca noviny, ktore citas.
Teraz do parlamentu druhykrat dostal mafiansku kurvu, ktora nebola schopna zmaturovat, kupil jej klobaskovy titul, a budeme este radi, ak nebude ministerka. Co bolo bolo, terazky bude ministrom.
Ak toto dokaze niekto ignorovat tak mi je luto..je mi luto toho s akymi hodnotami ti ludia boli vychovani.