... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

starynovy
Kraj: Zahraničie

Re: Politika a ine sr*cky

Streda, 4. Marca 2020, 22:32

Dakujem, moja zasada je nulova tolerancia voci kokotizmu. A neplac, lebo rozumne ani nijak vecne si neobhajoval nic, iba tliachal. Skus sa neurazat a radsej analyzuj, skus sa poučiť. Aj ked to je asi riadne scifi, ako cakat od tlmica prispevok so stylistikou.

chup44
Auto: Nikdy v živote BMW
Kraj: Trnavský

Streda, 4. Marca 2020, 22:34

Pouč ma. Vysvetli mi to. Vy ste fakt fanatici...

pablohablo

Štvrtok, 5. Marca 2020, 06:26

popoko
Naposledy upravil/-a pablohablo v Utorok, 14. Septembra 2021, 08:49, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
ROKI49
Auto: G20 330i
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 5. Marca 2020, 07:05

Kebyze tu dojde Hitler a napise prispevok, ze by sa mali zlikvidovat zidia, slovania a cigani, tak podla chupovej logiky, by sme mu mali s kludom anglicana napisat "ok, to je tvoj nazor, respektujem ho, ale moj je iny"......musi jebat chalani, musi jebat. Kokocke a nebezpecne nazory treba jednoznacne odsudit. A jedina argumentacia je, ze su tu vsetci fanatici....
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

starynovy

Štvrtok, 5. Marca 2020, 07:17

Pri tom sa este zamysli, kto sme my aby sme urcovali, ci je genocida dobra alebo zla. Kto to dokaze povedat!?

boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 5. Marca 2020, 09:59

Hlavne Spravy, Zem a Vek a im podobne SKUTOCNE media s tym nemali velkym problem

tom6667

Štvrtok, 5. Marca 2020, 10:25

Ťažko sa jednoznačne vyjadrit ku genocíde či už rasovej, národnej alebo inej , nikto z nás tu nie je erudovaný historik s 20+ ročnými skúsenosťami žeby sa k tomu vedel fundovane vyjadrit. Určite to ma pozitíva aj negatíva, záleží hlavne kto ma aký názor nato. Určite si treba vypočuť argumenty pre aj proti aby si človek vedel spraviť názor. Boli sme sa nedávno pozrieť v Dachau, a z inžinierskeho hľadiska tam bol vidieť v priereze rokov obrovský posun vo výrobe spaľovacích pecí - len vďaka tomu že nestíhali povodne modely peci dostatočne rýchlo a efektívne spaľovať - čiže je to naozaj hlavne vec názoru - nie všetko bolo nevyhnutne zle, toto je myslím to načo upozorňuje aj LSNS , že dnes už nevieme jednoznačne povedať či a aké boli presne pozitíva/negatíva lágrov a genocídy , to je skôr otázka na historikov, bežní ľudia by toto nemali jednoznačne hodnotiť

eld
Auto: F07, F25

Štvrtok, 5. Marca 2020, 11:43

ohladom tych peci... beru sa na zretel aj emisne normy pri posudzovani efektivity?

Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 5. Marca 2020, 12:29

Presne pred 70 rokmi si pálili co chceli, emisie dojebali na sto rokov dopredu a teraz mna buzeruju za dpf dopici
(chcem len dodat ze podla mna sa holokaust stal, podla mna je v pohode si robit vtipy na tento ucet ale vzdy s pokorou v dusi, pretoze vtipne je to preto lebo sa to naozaj stalo, vzdy ked niekto povie taky vtip sa zasmejem, je to smiesne ano ale ked sa dosmejem tak ma vzdy zamrazi...)
Edit aby nedoslo k nedorozumeniu chcem vysvetlit ako som myslel ze je to vtipne lebo sa to stalo, keby sa z vyssie zmieneneho nic nestalo tak by dnes ziadny vtip na tuto temu nebol vtipny, lebo by to nedavalo zmysel...

boborjelotor

Štvrtok, 5. Marca 2020, 12:57

aj ja mam rad humor tak cierny, ze by ho ludia, co nieco dokazali a znamenaju, poslali na plantaz zbierat bavlnu
co ale naozaj nie je do smiechu je kolko ludi by si po precitani tomovho prispevku len suhlasne pokyvalo hlavou a nepochopili ho ;).

ROKI49
Auto: G20 330i

Štvrtok, 5. Marca 2020, 13:42

boborjelotor napísal:
ludia, co nieco dokazali a znamenaju,
Nie si ty pre takych ludi odpisany? Ci to daky iny cigan bez vzdelania zo Zuberca?
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

starynovy

Štvrtok, 5. Marca 2020, 14:01

Uz nadaval. Je na zozname, nikde si uz neskrtne.

boborjelotor

Štvrtok, 5. Marca 2020, 14:24

veru, chcel som od svojho lekara aj nejake antidepresiva na upokojenie, ale poslal mi navrh na odstupenie od zmluvy.

Národná kriminálna agentúra v rámci protidrogovej akcie zadržala vyššiu súdnu úradníčku Okresného súdu Bratislava I Veroniku Šumichrastovú. Pri prehliadke jej auta našli materiál, o ktorom sa vyšetrovatelia domnievajú, že ide o kokaín v hodnote zhruba 20-tisíc eur. Zadržané drogy skúma expertízny ústav.

este aj na sude maju poriadne smakociny na desiatu, nie jak u nas, bebe kekse.

tom6667

Štvrtok, 5. Marca 2020, 15:51

boborjelotor napísal:
aj ja mam rad humor tak cierny, ze by ho ludia, co nieco dokazali a znamenaju, poslali na plantaz zbierat bavlnu
co ale naozaj nie je do smiechu je kolko ludi by si po precitani tomovho prispevku len suhlasne pokyvalo hlavou a nepochopili ho ;).
Naozaj dúfam že nie...ale by som to upravil teda, samozrejme išlo iba o ľahkú demonštráciu ako hlupo znejú niektoré tieto “nazory” o genocíde a lágroch ...len pre istotu , keby niekoho naozaj napadlo hľadať viac tých pozitív v tom :)

starynovy

Štvrtok, 5. Marca 2020, 20:09

Snažil sa pôsobiť pokorne. Pri každom udelenom slove zaň ďakoval. Za žuvačku v ústach sa ospravedlňoval, bez nej by vraj nepovedal ani slovo. Má totiž zápal horných dýchacích ciest. Inokedy výrečný predseda ĽSNS Marian Kotleba však veľa pred sudkyňou špecializovaného súdu Ruženou Sabovou nepovedal.

Hrdina.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 236 neregistrovaných