... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

pablohablo
Kraj: Zahraničie

Re: Politika a ine sr*cky

Utorok, 10. Marca 2020, 19:00

popoko
Naposledy upravil/-a pablohablo v Utorok, 14. Septembra 2021, 08:48, upravené celkom 1 krát.

eld
Auto: F07, F25
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 10. Marca 2020, 19:43

kkt1 napísal:
K tym bytom snad len tolko, ze ak je niekto odkazany na najomne byvanie a nedokaze sa postarat o vlastnu strechu nad hlavou mal by zajst na najblizsiu policiu, odovzdat tam svoj obciansky preukaz, odfarbit sa na blond a odist z mesta tam kde ho nikto nikdy nespozna.

Doteraz este slovaci boli ako tak nuteni premyslat ako si kupit tu vlastnu strechu nad hlavou, teraz uz aj tuto zivotnu ulohu zabezpeci stat a budeme tu mat este viac sociek odkazanych na cudzich ludi nez doteraz. Smutne. Uz aj keby som bol ultralenivy kkt tak si zoberiem 3izbacik v hnusti na 30 rokov za 20 000 a vysplacam si ho po 150 eurokoruniek.

Radsej si precitaj viac krat po sebe nez nieco napises a odosles to.

Vies ty kolko je slobodnych matiek s detmi, ktore su slobodnymi matkami nie vlastnou volou? Zivis dieta, platis mu skolu skolske potreby a veci okolo toho? Vezmi si hypoteku a k tomu 20% spotrebak na dofinancovanie a ak ti to aj schvalia tak sa snaz neumret od hladu v tej Hnusti ked bude splacat byt po 150eciek.

Užívateľov profilový obrázok
boborjelotor

Streda, 11. Marca 2020, 13:27

Predseda Špecializovaného trestného súdu Michal Truban náhle ochorel, oddnes je PN. O väzbe sudcov z Threemy tak bude rozhodovať sudca Peter Pulman.

Nasadil tomu korunu...

starynovy

Streda, 11. Marca 2020, 13:29

A ten je dobry, ci zly?

boborjelotor

Streda, 11. Marca 2020, 14:19

to sa ukaze podla toho, ci ho dnes zamknu zvonka a ospricuju anti-chemtrailovym octom alebo v pondelok pride do prace akoze nic.
Kocner ho priamo spominal s rovnakou "istotou" ako tych dalsich 13 sudcov, ktorych dnes vozia po celom Slovensku v autach, ale postavilo sa zanho dost ludi, takze tazko povedat, ale aj napriek koronasialenstvu je to velmi prihodne, ze je PN oddnes. Lebo ja byt v jeho pozicii, tak si necham zabezpecit telemost alebo proste aspon predstieram, ze nemam problem stretnut sa zoci voci celej kocnerovej bande a nemam sa coho bat, ak si otvori hubu, aby ma rovno kuklaci neproposili, nech si vyzleciem talar a sadnem medzi kamaratov pred lavicu.
Po Trnkovskom divadle, kedy ho nechali prespat v kancelarii aby sa Pelle tvaril, ze nekompromisne zakrocili, uz si clovek nevie vybrat, ci je to posledne divadlo smerackych pajacov alebo si Lucansky a Ciznar chcu spravit plusovy bod pre novu vladu. Ved ked moze mat Kollar SIS, mozu aj oni zostat pri koryte.

sysell
Auto: octa 1 AGR, F11 535
Kraj: Žilinský

Streda, 11. Marca 2020, 15:26

ahojte zlaticka, len kratko, kiska ten co chcel pomoct slovesnku, co chcel pomoc ciganom ked neni premier, alebo predseda NR ofuci sa , ma pici, nebude ani ministrom, sak uz pomahat krajine neche, super, a este najlesjpie je navrhovat veci ako dat neexiustujuce ministerstvo nespesnemu kandidatovi - ved to je ozaj tragicke, to je za svoju stranu ci za cudziu, ten chlap je mimo.

Pan mihal sa svojho casu vyjadril ako je u bozkavaca mikrofonov napicu, aky je to zly ujo a odisiel. Pekne od nejho je ze ked po jeho strane nestekol pes co by chudatko robil? No zivit sa sam nedokaze tak pekne nacupka naspat. To iste vasecka ci kery fras ... kurva to su osobnosti..
No som zvedavy na tych ministrov, to bude za 4 roky nasratych ludi.

boborjelotor

Streda, 11. Marca 2020, 15:37

Predseda Špecializovaného trestného súdu Michal Truban k svojej péenke: „Som PN normálne a nie zrazu.“ Oddnes do 19. marca je sudca práceneschopný. „Diagnózu neuvádzam,“ dodal.

tiez by som neuvadzal diagnozu, keby som rano otvoril oci, chytil telefon a precital si noviny a posral by som sa tak, ze by matrac pretiekol.

starynovy

Streda, 11. Marca 2020, 16:07

Mohol aspon, bolia ma vlasy. To sa tazko overuje.

ROKI49
Auto: G20 330i
Kraj: Bratislavský

Streda, 11. Marca 2020, 16:55

Inak vase nazory na predpokladanych ministrov? Ja mam z toho dojem, ze minimalne v polke rezortov by to nemuselo byt tak napicu, konkretne zivotko, kultura, obrana, skolstvo.....vcelku ludia co maju nejaky kredit a pricuchli k tomu. Aj ked latka je nizko. Bobor isto otvori zakladac a na kazdeho bude mat daco, ale tak.... :D
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

boborjelotor

Streda, 11. Marca 2020, 17:07

a je niekde nejaky uceleny odhad moznych ministrov? lebo akosi je o tom ticho, vsetko preblaci v novinach koruna, a naviac predpokladam, ze len z trucu, ked Boriskovi odstavili ministrov, aj on bude trucovat a namietat ine mena, a Sulik ak dostal financie, tak bude drzat hubu pri inych hlupych napadoch, takze myslim, ze finalny zoznam bude rovnakym prekvapenim ako povolebne rano.

ROKI49
Auto: G20 330i

Streda, 11. Marca 2020, 17:31

PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

Lipo69
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 12. Marca 2020, 08:16

tie najsilnejsie ministerstva su dobre obsadene, za mna spokojnost
F11 530 dx
Ex E60 530 xi fl
Ex E46 320 d fl

I call my car the pussy wagon, because it's where I go to cry

boborjelotor

Štvrtok, 12. Marca 2020, 08:52

doprava je silne ministerstvo, dobre obsadena nie je, a dnes sa klebeti, ze Sulik asi nedostane financie ale Heger, takze este bude shuffle.

tom6667

Štvrtok, 12. Marca 2020, 18:25

Podľa mna toto budú za chvíľu akademicky témy levelu Sokratov daimonion ...zachvilu sa reálna debata switchne na korunavirus ...treba si updatenut bookmarky :D

boborjelotor

Štvrtok, 12. Marca 2020, 21:08

Pellegrini v súvislosti so šírením koronavírusu povedal, že „situácia môže byť aj tak dramatická, že ju nemusíme zvládnuť.“ Záleží podľa neho od toho, ako sa budú správať ľudia. Kritizoval ľudí, že dnes v tisícoch chodili na lyžovačku.

Ked sa cely profesionalny zivot vezies na tom, ze na Slovensku 40-50% ignorantskej populacie ani nepride k volbam, a z toho zvysku masa ludi voli fasistov a mafianov, a potom sa cudujes, ze existuju kokoti, co sa postavia do radu na vleku, aby sa stihli este pobede okupat v tatralandii. Fakt prekvapive, pan premier.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 226 neregistrovaných