... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Autor témy
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Re: Politika a ine sr*cky

Streda, 22. Januára 2020, 10:57

miki012 napísal:
Nevideli ste ze tam protestuju sami ciga.y?Jako fakt si myslite ze tam dosli sami 9d seba?
Urcite mi to pride pravdepodobnejsie, ako ze tam sami od seba prisli hentie hnede vyholene jednobunkovce.
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

pablohablo
Kraj: Zahraničie

Streda, 22. Januára 2020, 11:16

popoko
Naposledy upravil/-a pablohablo v Utorok, 14. Septembra 2021, 09:35, upravené celkom 1 krát.

boborjelotor

Streda, 22. Januára 2020, 11:19

Neotravuj, tu sme pri hejtovani.

starynovy

Streda, 22. Januára 2020, 12:09

Presne, zlaty socik.. To si uz musel vedome preskakovat prekazky aby si sa dostal do sracek. Dnes tvojej tupej hlave nebrani nic zobrať si 80" telku od kisku ked zarabas minimalku a do prace chodis ozraty. :D
Prílohy
SmartSelect_20200122-120756_Samsung Internet.jpg

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma

Streda, 22. Januára 2020, 16:02

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... CtcfnCI1Sl

Toto je tá vzorka slušných ľudí vystupujúcich proti kotlebovi? :lol:

Ináč jej koment, že tie transparenty si nepísali sami vidno, už len na tom, že sú bez gramatickej chyby.

Toto mi poslal človek, že ak ich chce takto teraz zvazat kiska s trubanom, tak radšej bude voliť kotlebu, a to ho nemal najmansi záujem voliť.
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

boborjelotor

Streda, 22. Januára 2020, 16:17

Mazurek zavola kamaratov zaskandovat si Slovensko Slovakom do Levoce, lebo tam zije vela ciganov.
Cigani sa objavia na namesti.
"to sem Kiska navozil"

kazda jedna strana, od smeru po matovica cez cele spektrum rozdava transparenty a vrtule a vsetky mozne picoviny na politickych mitingoch.
ale zrazu je problem ked kotlebovcov niekto precisli.

starynovy

Streda, 22. Januára 2020, 16:35

pista ty si uz tiez jebnuty ci ako? Nackovia co kopu do ciganov vzdy ked sa da, vid. za ake vyroky bol odsudeny nacek mazurek v radiu frontinus sa divia, ze ich cigani na namesti vypiskaju a hulakaju po nich. Wow. A ta pojebana pica (lutujem rodicov) hned prva veta, liberali povedali.. mozes zavret. Aj jej jebnuty "politicko nezavisly" kokotblog, ktory iba nahodou potajme a prekvapivo zastresuju bravcove hlavy z LSNS/pospolitosti. Ze ti neni kokotno to sme vobec preposielat, vrchol dezinfo/hoax sceny.

Ostatne ako som sa vcera nadajal ze PZ SR vyda stanovisko ktore zosmiesnuje tie ich nareky ako cigani s panzerfaustami na namesti idu utocit na LSNS.. mas to tu, tak sa aj stalo. Volne k dohladaniu na FB PZ SR. :D Rano si kokot nafukuje lice, poobede zbroja cigani.. co bude zajtra? :D Vsak to uz je najprizemnejsia forma sirenia strachu medzi prijebanych ludi. Udajne zvazanie ciganov kiskom a trubanom, udajne pretoze kazdy vie, ze je to kokotina, je proti takymto poplasnym spravam siriacim strach a nenavist z uplne ineho sudka.. Nemyslis?

tom6667
Kraj: Bratislavský

Streda, 22. Januára 2020, 16:44

Mizika urcite museli nalozit a priviezt ...neovlada pocitac takze nerozumiem ako sa tam dostal bez gps, alebo aspon zhliadnutia cestovneho poriadku na internete. Jedine zeby nahodou o*ebaval ohladom toho svojho prispevku na facebooku - co je pri takych cistych a pokornych dusiach ako Mizik, Rogel, Jakubik a spol. - samozrejme nepravdepodobne. Ale neviem sa k tomu odborne vyjadrit, nie som internet. Pozeram jedine Kulturblog, aj to len vtedy ked je tam ta wannabe (arian hetero only) milfka Livia.

fritolko
Auto: X3 E83
Kraj: Žilinský

Streda, 22. Januára 2020, 16:57

:-"
Prílohy
Capture.JPG
Capture.JPG (53.17 KiB) 699 zobrazení

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Streda, 22. Januára 2020, 17:04

Pista ale akoze fakt seriozne hento myslis? A ako fakt, ked sa na tu vygumovanu jeblinu dokazes pozerat, tak ta obdivujem. Ake utoky tam boli? Ake ohrozovanie? Este aj ta pica tam stala v centre diania, nevidel som ze by po nej leteli dlazobne kocky alebo by ju roztrhali. Preco nenatocila beznejsiu vzroku populacie, ktora by jej vedela lepsie argumentovat na tie prijebane otazky? Ucelovo si vybrat tot chudakov kakaovych, ake slachetne
Buduci piatok maju byt kokotleby v Trnave, chcem tam ist s partiou, tak ti potom spravim video, ok? A budem sledovat ci sa niekde nezvazaju ludia v podozrivych transporteroch, podam ti report

Vsetci tito skurveni internetovi revolucionari maju jedno spolocne - hrdo hlasaju ako chcu obmedzovat slobody inym ludom (ciganom, zidom, slnieckarom, liberalom, ....), ale ked su DEMOKRATICKYMI sposobmi voci nim vyrieknute nazory, tak tu idu vyplakavat, lutovat sa, stazovat sa na cenzuru, na sliapanie po ich pravach, a taketo kokotiny.
Dopice ved 10rocne decko by to prekuklo, tuto stvrtka naroda je nadrzana na takychto kokotov. Jebem na to
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

tom6667
Kraj: Bratislavský

Streda, 22. Januára 2020, 17:24

Killo napísal:
Dopice ved 10rocne decko by to prekuklo, tuto stvrtka naroda je nadrzana na takychto kokotov. Jebem na to
Toto je natom to najtragickejsie ...ze dospely clovek musi byt mentalne na leveli 5-rocneho Down syndrome decka (ospravednujem sa za hyberbolu - vecsina tych deti by Mizika schovala hravo do vacku) aby takto do oci bijuce absurdity nedokazal prekuknut...neviem ci to je zufalym stavom nasho skolstva alebo cim, lebo toto je fakt uplna absencia elementernaj schopnosti rozlisovat a analyzovat jednoduche data. Ale samozrejme nie som relacna databaza tak s k tomu neviem vyjadrit.

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma

Streda, 22. Januára 2020, 17:57

Choďte povedať do richnavy, vazca, Dobšinej, Rudňan, jasova a pod aký sú ty romovia slušný ľudia. Ak by nekradli úrodu, domáce zvieratá, nebili babky, hasičov, nezabili chlapca, ktorý išiel z krcmi a orgán by to riešil ako má, ani kotlebovci by nemali potrebu ísť protestovať, a nikto by ich nebral vážne.
Ak sa protestuje týždeň po voľbách proti vláde (väčšinou zvolenej), je to ôk, ak sa protestuje, lebo niekto zabil novinára, je to ôk, ak sa protestuje, lebo niekto z tých slušných ľudí (navozenych kiskom) zbil/ zabil/ ukradol je to rasizmus.
Opakujem nechcem zastávať kotlebu, je to hajzel, kkt atď.. Ale není to dvojaký meter?
Potom sa tu ľudia čudujú, že mu idú preferencie hore, keď sa nový politici budú zastávať takej to žumpy, ktorá ani nevie kto ich poriadne zvolal, ale idú tam, lebo dostanú po klobáse a vine, a protestuje sa proti kotlebovi a to stačí.

Ak nazyvate koltebovolicov stokou bez argumentov, tak čo sú títo? Šak na nič nevedeli odpovedať, ani poriadne vysloviť meno bývalého prezidenta. Tak to tlieskam.

Potom vysvetli ľudí z okolia osád, nech nevolia kotlebu, keď to vyzerá, že je jediný kto sa ich zastane a takéto akcie im ešte poslúžia ako promo zadarmo. Prihráva im to ďalšie hlasy.

Hovorím mne to poslala osoba, s ktorou som sa ešte 2 týždne dozadu bavil, že aký je kotleba kkt, a kto ho volí je dep, a otočí len kvoli tomu, že sa par politikov očividne viac stará o ľudí z osád, ako o tých, ktorím tý ľudia spôsobujú škodu otočí o 180° tak gratulujem Kiskovi a spol k peknému promu pre Kotlebu 👏🏻 výborná robota 👍🏻
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

boborjelotor

Streda, 22. Januára 2020, 18:04

oni nevedia meno prezidenta, oni si nevedia napisat transparent. Ty tiez nevies pisat po slovensky, kto ta doviezol?

starynovy

Streda, 22. Januára 2020, 18:28

To je to, co si vela ludi neuvedomuje. Ze tieto tupe svine vyuzivaju demokraticke zriadenie na jeho rozvrat. Je to paradox ale presne tak to funguje pretoze, keby sme boli totalitny stat a v ktorejsi krcme by zacala vyrastat takato totalitna opozicia, stat by ich zlikvidoval a poslal na nutene prace este pri clenovy strany č.4 a nie 150 ci kolko je tych darmozracov sprostych. Demokracia sa musi branit, ja som nezil za vojny ani za komanca ale som historicky na tolko vzdelany a uvedomely aby som vedel, ze to co mame je to najlepsie co je k dostaniu. Nejake kurvy skurvene co by tu chceli rozkazovat a prikazovat co mas este aj zrat treba jebat, jebat do tych hlav. Bohuzial a ocividne, takto uvedomelych je malo a myslia si, ze to v com sa narodili je dane a proste to tu bude, nic sa nedeje.. uz sa nudim jak kok tak nech je sranda hodim to kotlebam, robia vlny. Potom sa jedneho dna zobudis, a demokracia ktora umoznila tejto stoke prezentovat svoje nazory zaroven umoznila svoje zvrhnutie a nastup totality.
Nemyslim si, ze kym sme v EU, ze by tu nastala nejaka doba temna, to iba v ich mokrych snoch. Ale nastane tu totalna neschopnost, pretoze oni chcu ist do parlamentu s kokotmi pozbieranymi v krcmach. Vid. len mazurek, mna v zivote vzdy dost sralo ked sa davalo na vek.. niesi dost stary na to a na to takze nieje to o tom, ze ma 26 rokov. Ale ked sa prida do toho co robi a + ze ma 26 tak ta az zamrazi, ze takyto kokot by chcel normalnej casti naroda ktora ho schova do vrecka vo vsetkom okrem populizmu, hovorit co a kedy maju robit. Vazne, nech mi tu nejako ich volic povie, co by mohol mazurek zodpovedne a dobre vykonavat v parlamente, ked budete v tom prihodte krupu, mizika.. ine meno nepoznam, nestoja za pamatanie. Pockam tu.

A potom si este rad vypocujem ohladom vecneho CHOD TO POVEDAT DO VAZCAAAAA NA LUNIIIIKKKK!!!, ze ako tito ich mesiasi idu vyriesit tuto situaciu? A veta: "neviem proste narobia poriadky", sa nerata.

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Streda, 22. Januára 2020, 19:05

pistacik11 napísal:
Choďte povedať do richnavy, vazca, Dobšinej, Rudňan, jasova a pod aký sú ty romovia slušný ľudia. Ak by nekradli úrodu, domáce zvieratá, nebili babky, hasičov, nezabili chlapca, ktorý išiel z krcmi a orgán by to riešil ako má, ani kotlebovci by nemali potrebu ísť protestovať, a nikto by ich nebral vážne.
V tomto uplne suhlasim, ze je to roky nerieseny problem a ludom to strpcuje zivot.
Ale neverim, opakujem neverim ze Kokotleba dojde, a spravi "poriadky", jak to s oblubou prezentuje. Tym, ze zobere partiu hlavatych kktov a bude sa promenadovat po osadach to chce vyriesit? Ak mi ukazes nejaky konkretny elaborat z jeho programu, kde vysvetluje ako to vyriesi, hned zostanem ticho. Lenze zatial som nic nevidel, a to nie iba v tejto problematike, ale aj v ostatnych (vystup z EU, znarodnenie podnikov, potravinova sebestacnost,..)

Laicky si myslim, ze toto, ako aj mnohe dalsie doteraz neriesene problemy nie su mozne vyriesit smahom ruky. Neviem ci by na to stacilo 1 volebne obdobie vobec. A prinasat nekoncepcne riesenia, ktore sa o 4 roky po zmene vlady zahodia a znova sa zacne od nuly, to cesta neni.
Ale ked uz, opat cisto laicky a subjektivne, si myslim ze u Kisku v strane sa najde par ludi, co maju ochotu a chut riesit romsku problematiku. Ci ju vyriesia a nevylamu si na tom zuby, je otazka dalsia.
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 208 neregistrovaných