... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
pistacik11 napísal:S tým súhlasím, ale... Ak je ten človek šikovný, robí dobre svoju prácu a hlavne robí poctivo, je mi jedno, či je to brat alebo nech si tam kľudne aj polku rodiny a známych dá hocikto, ale musí to fungovať. Ale nie len preto, aby ich zamestnal a bodka, nech tam sú a berú plat, lebo rodina alebo “najlepšie” nejakého známeho ako prostislužbu pre svoj prospech, tak to vôbec... A hej, tento dvojaký meter sa mi tiež nepáči, o tom som vôbec nepočul, čo si poslal, až dnes, asi čítam “zlé” média. O Korlebovi si pamätám, že to písali všetci, o tomto “len” bulvár, ktorý neznášam a absolútne nečítam... Opakujem, neobhajujem Kotlebu, ale padni komu padni. A tie úvodzovky používam často, hejA čo si majú myslieť, keď sa proti kotlebovi spojili všetci a výsledkom je toto
https://plus7dni.pluska.sk/domov/lunter ... -bratranec
Hlavne, že do kotlebu sa púšťali, že koho každého si tam zamestnal.
starynovy napísal:Ludia???ako myslis tych asocialov co tam boli?Nevolim kotlebu ale to co kiska z trubanom predvadzaju je komedia a vlastne nahanaju hlasy kotlebe...Ach ta demokracia, *Lindemann: Will dich lieben und verdammen*.Nejakych udajne 200 000 kokotov vs. zbytok slovenska a este aj idu zrejme byt druhy vo volbach. Ale je strasne potesive, ze im ludia takto davaju najavo co si myslia. Samozrejme v tych dutych prasacich hlavach to nema tento efekt, je to spiknutie a vlastizrada. Normalnym to hovori, ze este nie kazdy je tu usadenina na spodku inteligencneho rebricka.
boborjelotor napísal:Nevideli ste ze tam protestuju sami ciga.y?Jako fakt si myslite ze tam dosli sami 9d seba?a co Kiska S Trubanom predvadzaju?