... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
chup44 napísal:A čo si majú myslieť, keď sa proti kotlebovi spojili všetci a výsledkom je totoA určite veľa z jeho voličov počulo, ako to za jeho pôsobenia fungovalo v BB kraji, ale buď tomu neveria alebo si možno povedia, že to nebol až taký zločin a to boli len "drobné", no skôr tá prvá možnosť.
sysell napísal::lol:No mojko kolkym? tebe to srpavi rarost? jaj to mas teda poriadne neuspesny a smutny zivot ked ti neico take spravi radost, to si zas niekde cital tieto tvoje vylevy o rusku? Co mam spolocne s ruskom? jaj neviem len opakusej ako kokotko co si niekde cital, ano moj si jasne zadeleny do kategorie chudakov nacistickych co vedia len sirit nenavist,a ich mentalne schopnosti koncia pri opakovani jednodych hesiel vid. odstahuj sa do ruska.
Napster050 napísal:tak potom preco nejdes ty nacek zasraty:lol:
tak sa odsťahuj do rakúska, alebo pre mňa zamňa aj do kambodže, mne je to jedno.
náckov a komunistov už na slovensku nepotrebujeme
starynovy napísal:Toto ma vzdy zaujimalo. Viem, ze cakat od kotlieb logiku, je ako cakat od Borisa Kollara, ze v nocnom stoliku bude mat kondomy, dopice ale jak moze byt niekto tak prijebany, ze takyto oxymoron nielen vypoti, ale verejne sa nim este hrdo ohana??Liberalny fasista ..