... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS
Kraj: Bratislavský

Re: Politika a ine sr*cky

Utorok, 21. Januára 2020, 11:13

counterattack, jedna strana melie "chod do ruska" druha strana "miliony teplych zosobasenych migrantov" . . .
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

starynovy
Kraj: Zahraničie

Utorok, 21. Januára 2020, 11:25

Tvl porad se neco deje. :D 3 zlomenili lebky a.k.a namalovane oko a nafuknute lice. Ja sa doserem uz, nackovska propaganda ako za adolfa.
Prílohy
SmartSelect_20200121-112059_Samsung Internet.jpg

fritolko
Auto: X3 E83
Kraj: Žilinský

Utorok, 21. Januára 2020, 11:26

siesty neoliberali to boly, sdyelaj kym nesmasu!!!

rapidwinner
Kraj: Prešovský

Utorok, 21. Januára 2020, 11:32

Siesti neo LI-BE-RA-LI !
Prílohy
stiahnuť.jpg
stiahnuť.jpg (10.52 KiB) 681 zobrazení

voMacK
Autor témy
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 21. Januára 2020, 11:33

Akurat som sa na tom ujebaval. Debilko sa ozere “na Mojseja”, rozjebe sa v jame a urobi z toho halo, ze ho napadli neoliberali. Pici to nevymyslis, to su kotleby...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma

Utorok, 21. Januára 2020, 11:35

chup44 napísal:
A určite veľa z jeho voličov počulo, ako to za jeho pôsobenia fungovalo v BB kraji, ale buď tomu neveria alebo si možno povedia, že to nebol až taký zločin a to boli len "drobné", no skôr tá prvá možnosť.
A čo si majú myslieť, keď sa proti kotlebovi spojili všetci a výsledkom je toto
https://plus7dni.pluska.sk/domov/lunter ... -bratranec
Hlavne, že do kotlebu sa púšťali, že koho každého si tam zamestnal.
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

starynovy

Utorok, 21. Januára 2020, 11:45

Sa mohol nechat reálne dobit aspon na ksich a potom fingovat. :D Lenze na to je makky buzerant, pozres vidis.. Sracka. Tomu moze uverit iba nejaka jebla snezienka co max. pozera akcne filmy s chuckom norrisom. :D Clovek po dobiti 6 ludmi a hlavne zlomeninach lebky je na pokraji smrti a vyzera ako melon hodeny z bytovky na asfalt. To nafuknute lice dole je fakt korunovacne, co mu tam akoze opuchlo? :D Dufam, ze policia poda aj na FB vysmesne stanovisko.

boborjelotor

Utorok, 21. Januára 2020, 11:46

len este stale akosi Lunterovci neprerobili pol budovy na telocvicnu a druhu polovicu na marketingove oddelenie kde na tlaciarnach tlacili transparenty a plagaty, este nikto nebonzoval, ze musi posielat 20% vyplaty na Lunterov ucet, este nikto nevyhodil vsetkych kvalikovanych zamestnancov a nenahradil ich absolventami siedmej triedy s vyslahanymi ceckami na bobulach. V normalnej krajine by Lunter odstupil tyzden po prevzati uradu, na Slovensku je to este stale neposkvrneny ako panenka maria pred pocatim kedze ho musime porovnavat s Kotlebom.

Napster050
Auto: G30, E92, 1000MB

Utorok, 21. Januára 2020, 11:51

sysell napísal:
No mojko kolkym? tebe to srpavi rarost? jaj to mas teda poriadne neuspesny a smutny zivot ked ti neico take spravi radost, to si zas niekde cital tieto tvoje vylevy o rusku? Co mam spolocne s ruskom? jaj neviem len opakusej ako kokotko co si niekde cital, ano moj si jasne zadeleny do kategorie chudakov nacistickych co vedia len sirit nenavist,a ich mentalne schopnosti koncia pri opakovani jednodych hesiel vid. odstahuj sa do ruska.
:lol:
tak sa odsťahuj do rakúska, alebo pre mňa zamňa aj do kambodže, mne je to jedno.
náckov a komunistov už na slovensku nepotrebujeme

sysell
Auto: octa 1 AGR, F11 535

Utorok, 21. Januára 2020, 11:55

Napster050 napísal:
:lol:
tak sa odsťahuj do rakúska, alebo pre mňa zamňa aj do kambodže, mne je to jedno.
náckov a komunistov už na slovensku nepotrebujeme
tak potom preco nejdes ty nacek zasraty

Napster050
Auto: G30, E92, 1000MB

Utorok, 21. Januára 2020, 12:03

ja som liberál, to vám žerie nervy ešte viac

starynovy

Utorok, 21. Januára 2020, 12:12

Liberalny fasista si chcel povedat.. teda nieco ako sucha voda ale dobre sa to v duchu skolkarskych odjebavok kotrb ujalo. :D

voMacK
Autor témy
Auto: G31 540i

Utorok, 21. Januára 2020, 12:19

starynovy napísal:
Liberalny fasista ..
Toto ma vzdy zaujimalo. Viem, ze cakat od kotlieb logiku, je ako cakat od Borisa Kollara, ze v nocnom stoliku bude mat kondomy, dopice ale jak moze byt niekto tak prijebany, ze takyto oxymoron nielen vypoti, ale verejne sa nim este hrdo ohana??

Sysell? Mozes mi to pls nejako ozrejmit? Dakujem.
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

filipe46

Utorok, 21. Januára 2020, 12:22

Dpč za to že poviem pravdu že kiska odignoroval 200tis voličov som hneď pojebanec 😀 Vomack prosím ťa do akej skupiny patrí tento typ odpovedi? 😉
Politická strana bola právoplatne zvolená tak prečo má byť ignorovaná? Rovnako ako ignoroval 200tis ľudí bude ignorovať aj všetkých ostatných, keď sa mu zachce. Očividne sa mu chce a má všetkých piči lebo billboard vezmeme podvodníkom nelegálny majetok je ozaj bez chrbtovej kosti.
V poľskú majú tiež neonaci stranu a nemajú problém diskutovať s nimi, zas len Slovensko sa ukazuje v pravom svetle 😃
Dpč starý ja som nebol voliť ani si nepamätám kedy naposledy, niesom doma. Kotlebovy by som i tak hlas nedal. Len reagujem na to že aký ste 😀 dpč ako to má v republike fungovať keď sa neriešia problémy ale len sa ukazuje prstom a ty choď preč a teba tu nechceme.
Ešte doplním ani nieje koho voliť na každého TAM sa nájde špina, furt to je len o tom menšom zle a každý kto sa tam dostane sa chce len nahrabať
VW Golf R 2016 2.0TSI

Ex BMW 3er 2001 3.0d tour

Ex Audi A6 2013 3.0TDI

starynovy

Utorok, 21. Januára 2020, 12:29

Ja sa toho nebojim, ze by zrazu zacal ignorovat normalnych ludi. Tak ako sa toho nebojim u seba, ako ano s kiskom som nevyrastal a ruku do ohna nedam ani za ludi co poznam roky nieto jeho ale na co by to akoze robil? Ked tu znova nastane cerveny usvit a bude 200k komunistov, nech sa paci nech ignoruje aj ich ale na co by ignoroval normalnu cast naroda? Vsak to sa nejako vylucuje. Asi ako keby fico zacal ignorovat dochodcov. :D Poliakov ani nezacinaj, ti su dobre v pici.. strana PIS (haha ) je nieco ako polsky smer plny korupcnikov a do toho extremisti.. ti su v rovnakych hovnach. Neviem comu ma debata napr. s magianom pomoct? Vsak on nema riesenia, nema odbornikov ani plan. Jediny plan je zviest sa na pomatencoch a skopirovat fica, tj. uzit si tu moc ked od teba zavisia veci a nabalit si vrecka. No tak to mozes debatovat s pomaly kazdym vratane mna, ja by som si tiez siel valat sunky, podpisovat papiere a postavit haciendy bratancom este aj z tretieho kolena. Ma to zmysel? Nema, a zvlast u populistu s neonazi korenami na kvadrat.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 251 neregistrovaných