... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Autor témy
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Re: Politika a ine sr*cky

Utorok, 21. Januára 2020, 12:29

Ale vsak co nechapes na tom, ze Kotleby su ten najvacsi hnoj, co v tejto krajine mame? Akoze seriozne kurva. O com chces diskutovat s niekym, kto klame, kradne, ma plnu stranu nasilnikov a pravoplatne odsudenych kokotov a adoruje fasisticky rezim? Kurva pica u holica, demokracia nieje o tom, ze kazdy kokot si moze robit co chce. Demokracia je o tom, ze ked si kokot, tak ta poslu do basy, alebo aspon dopice...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

voMacK
Autor témy

Utorok, 21. Januára 2020, 12:44

A este revu do sveta "sme jedina skutocna opozicia"...a pritom pravidelne hlasuju so Smerom. No musi jebat chalani, musi jebat.

Boha, som sa prestartoval takto na poobedie...
-- P.R.

fritolko
Auto: X3 E83
Kraj: Žilinský

Utorok, 21. Januára 2020, 12:48

voMacK napísal:
A este revu do sveta "sme jedina skutocna opozicia"...a pritom pravidelne hlasuju so Smerom. No musi jebat chalani, musi jebat.

Boha, som sa prestartoval takto na poobedie...
To mas ako ten liberalny fasizmus :D

Ta strana je sama o sebe protiklad - Sluni ludia, trestne bezuhonni kandidati, ktori chcu nastolit pravo a poriadok. Ludia, ktori nechcu imigrantov ale sami pracuju v zahranici.

boborjelotor

Utorok, 21. Januára 2020, 13:46

toto si mozgovy trust neprecita, pretoze 1) je to sorosove Nko 2) paywall 3) clanok je dlhsi ako ich mesacny limit citaneho textu, ale aj tak by ma zaujimalo ako taka zelena hlava dokaze taky clanok spracovat
https://dennikn.sk/1724611/ako-kotlebova-desiatka-simko-ovladol-rimavsku-sobotu-jej-obyvatelov-aj-majetok-mesta/?ref=mpm

moje tipy by boli
1) "to nie je Kotleba, pozryte sa na inich akich zlodejou maju v strane!"
2) vzisiel z HZDS/HZD, to nie je Kotlebovec!
3) aj ini kradnu
4) no a co, ze prenajal pozemky a budovy svojej rodine, Sulik sa stretol s Kocnerom!

ROKI49
Auto: G20 330i
Kraj: Bratislavský

Utorok, 21. Januára 2020, 14:27

5) Kiska je monstrum, co tu navozi negroidov, toto chcete vy kokotkovia jebnuti?

Pripadne to bude ina kokotina, z ktorej mi vytecie nevymeneny tlmic
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

starynovy
Kraj: Zahraničie

Utorok, 21. Januára 2020, 14:44

Moc zlozite.. "chod do pici ty slnjeckar pojebany, si kuroval kokoty."

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Utorok, 21. Januára 2020, 15:00

Posledne dni som mal na FB debatu s jednym nemenovanym uspesnym slovenskym sportovcom, futbalistom, podnikatelom, motivatorom, po tom co zdielal clanok zo Z$V "U TRNKU FRAŠKA, U ROSTASA POLICAJNÝ TEROR" (lol inak s adblockom mi ani Z$V nenacita, to su kokoti).
Snazil som sa chalaniskovi vysvetlit, ze ked je taky vplyvny, asi by nemusel zdielat tento pochaby zdroj, plus ten clanok ani neriesi to divadielko u Trnku, ale to je Rostasov egotrip a vyplakavanie, ze ako si dovolili voci nemu zakrocit a zase sa stavia do role obete a ublizeneho, pred svojimi citatelmi ovcami.
A odvtedy to slo jak z vodopadu... Boli ociernovane mainstreamove media, Kiskoidi, progresivci. Nakoniec z chalana vypadlo, ze on sa vlastne o politiku nezaujima, mainstreamove media necita (lebo vlastnik SME povedal, ze ludia su hnoj.. No keby si obcas precital to, co o ludoch pise Rostas..), ale pravidelne zverejnovat fabulacie Z$V to mu nevadi.
Shitstorm sa stupnoval, vyvrcholenie bolo (o Kiskovi)

Odsudeny mozno este nebol, ale prehral viacere pochybne spory, kde chcel inych pripravit o majetky. Okrem toho, ak niekto poziciava s 15 až tusim okolo 30 % urokom, to je úžera.
[color=#1c1e21][size=100][font=Helvetica, Arial, sans-serif]Ludia sa veru vrhaju do toho a preto je to aj ich chyba. Ale vies ako to je, najskor ta na kazdom rohu masiruju reklamy, aby si chcel to, to a to. A potom ty to chces, ale nemas na to. A je tu Kiskovo Quatro, ktore ti s 15-20% urokom pozicia. Patrim medzi ich byvalych klientov. Tiez som bol kedysi hlupy a splacal som im taky urok.
[/font][/size][/color]

Takze zase raz som sa ojebal, zabil kvantum casu len na to, aby som zistil, ze s clovekom co voli Kokotlebu/Fica a/alebo cita Z$V sa proste nediskutuje, lebo to nikam nevedie.
Presne kazdy jeden z nich spada do profilu, ze spravili v zivote nejaku kokotinu, ale neprijmu ju a nezmieria sa s tym, ze si za to sami mozu, radsej budu hadzat vinu na koho sa im to hodi.
Uz som toto zazil velakrat aj IRL, hlavne Kokotlebovolic je jak teflonova panvica, absolutne imunny voci diskusiam a nazorom, ktore nezapadaju do jeho myslienkoveho prudu.
Jebem uz aj na to, takych len do pice poslat, uz neviem co ine by sa s nimi dalo
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

sysell
Auto: octa 1 AGR, F11 535

Utorok, 21. Januára 2020, 15:05

Filipe pe to neries, to je proste obmedzenost tychto netolerantnych nackou siriacich nenavist ku kazdemu s inym nazorom.

Napster ak si myslis ze ma sere co si tak ja ta a co si mam u pici. Ak sa potrebujes zaclenit nejakym sposobom do spolocnosti tym ze sa definujes svoju prislusnost k nejakej skupine obyvatelstva je tvoj preblema tvoj neuspesny trapny zvivot.

Vomack ja som nepovedal ze je fasita ani liberalny fasista, ale ze je rovno nacek to je take drsnesjie lebo fasista to je uz out.
K tvojej otazke ohladom pojmu leberalny fasizmus - ide to to ze je rozdiel liberal pred 20 rokmi a liebral teraz, ja stu nejdem riesit pojmy co je liberal neoliberal, maxismus kokotiny.
Ten vyraz vychadza z toho ze napr. fasisti (nacisti) v DE zacali delit ludi na lespich - horsich - vyvolena rasa - menejcenna rasa - zacali davat hviezdy zacala diktatura a preto tu vidia paralelu so sucasnostou. Ak mas iny nazor na hocico EU, nato, policku korektnost, atd si oznaceny ako nacek, fasista alebo ti povie nejaky kokot ze odstahuj sa do ruska.
Ked mas iny nazor mas problem v praci, vo verejnom priestore atd. zacina sa tu sirit cenzura, kokoti z PS alebo kerej rite riesia ze ako by mohlio volit len rozmuny lkudia a ti kokoti nie, alebo radsej bohati lebo ti su uspesni a ta chudoba nic nevie atd - to su tie zarodky fasizmu. To je ta diskiminacia a segregacia. Preto ich niekto oznacuje ako liberalny fasisti aj ked podla mna liberaly urcine nie su.
Naposledy upravil/-a sysell v Utorok, 21. Januára 2020, 15:38, upravené celkom 1 krát.

sysell

Utorok, 21. Januára 2020, 15:11

ROKI49 napísal:
5) Kiska je monstrum, co tu navozi negroidov, toto chcete vy kokotkovia jebnuti?

Pripadne to bude ina kokotina, z ktorej mi vytecie nevymeneny tlmic
kokotko kde je to video mazureka, hovoril som o monstre? kokotko? jaj prifarbujes aby tvoej trapne kokotiny vyzerali zaujimavo? Kokotko som povedal ze sem klude nabere migrantov, bol som kokot ze to nepovedal, dam dokaz a je ticho, ze ty kokotko.
Napsiem ze mazurek nehadzal kamene a som kokot ze ci som nevidel video - poviem ze nie nevidel ukaz a ukaze sa holy kokot ze mam zas pravdu. Vy kokoti polodemntni ved vy nevidite realitu, klamete sami seba to je na doktora.

A co mas s tym tlmicom mi konence vysveltli, ja nemas vysvetlenie to len aby si zaposobil medzi kamaratmi ako si ma zjebal? fuka si mi dal prepac smrk idem do kuta, boha ty si riadny traged
Naposledy upravil/-a sysell v Utorok, 21. Januára 2020, 15:39, upravené celkom 1 krát.

starynovy
Kraj: Zahraničie

Utorok, 21. Januára 2020, 15:17

Hajl hitla I guess. :D Ja sa bezne stretavam s inym názorom ale necastujem protistranu fasista/nacista. Lenze to diskutujem s človekom ktory ma nieco v hlave. Kotrby, komunisti a iny odpad sa hned prezradia urazkami typu sorosov syn, buzerant, slnieckar, a ine. Takze hned vies odkial vietor fuka a co, koho voli. Nalepka nacek tam sadne ako rit na serbel, pretoze je to idiot, obmedzeny xenofob s nejakym posadnutim, ze je vyvoleny narod a ini su menejcenni. Cize definicia nacka ako vysita. To je cele. Potom uz len skolkarske odjeby, ze normalni ktory mu furt priecia v nazoroch su nacisti. :D Priecit ti bude kazdy ked trepes sracky a okolo ideologii potlacajucich zakl. ludske prava ani nesiel. Dobre rano uberslowakmensch. Najsmutnejsie je, ze casto bude ten cigan ci african lepsi clovek nez tato sebestredna kopa hoven co neovlada ani gramatiku rodneho jazyka a na 9.5+1.5 vytahuje kalkulacku.

sysell

Utorok, 21. Januára 2020, 15:21

A vomack ked pises "O com chces diskutovat s niekym, kto klame, kradne" ... a pritom pravidelne hlasuju so Smerom. No musi jebat chalani, musi jebat.

Tak potom kiska neukradol pozemok, nekupil ho za vraj 1500€ od mafie, neojebal na kampani, a nedal si to do nakladov - ujebal DPH, neminal prachy na lietadlo lebo zena mu ostala v PO... jaj ale a tym sa diskutovat moze.
A k hlasovaniu, neustale pocuvam ako kazdy hovori ze zahlasuje aj za navrhy koalicie / opozicie ak su dobre... robime to pre obcanov bla bla... a ked hlasuje kotleba so smerom tak je zle? Ked da smer navrch ze dame 10k na zachanu psickou a maciciek a pomozeme detickam co su chore tak hlasujem zasadne proti?... Vam, tu musi jebat chalani... to ze maju asi nejake tiche dohody na urcitych hlasovanaiach je uz druha vec, osobne ak je to prospesne mam picii nech hlasuje kto s kym chce len nech sa potom netvari ako pica ze oni sa nedohodli ak sa dohodli - to je trapna saskaren.
Len pani som zvedavy po volbach na tie vyhlasenia ako ped 4 rokmi prochazku.. uz vidim tie reci "museli sme sa spojit so smerom aby tu nevladli fasisti, ved ten pele neni az taky zly ako fico a budeme na nich davat pzozor"
Naposledy upravil/-a sysell v Utorok, 21. Januára 2020, 15:36, upravené celkom 1 krát.

Napster050
Auto: G30, E92, 1000MB

Utorok, 21. Januára 2020, 15:33

syslik nauč sa aspoň písať, lebo čo veta, to chyba.
teraz ti dovolím nazvať ma grammar nazi.

sysell

Utorok, 21. Januára 2020, 15:37

mozes ma volat kokot dislekticky gramblavy co nevie posiat poviem ok, ale gramar by som nazval skor y-i, zle spelovanie a podobne, preklepy su priznak chuja nie cloveka co nevie gramatiku

ROKI49
Auto: G20 330i
Kraj: Bratislavský

Utorok, 21. Januára 2020, 16:03

sysell napísal:
kokotko kde je to video mazureka, hovoril som o monstre? kokotko? jaj prifarbujes aby tvoej trapne kokotiny vyzerali zaujimavo? Kokotko som povedal ze sem klude nabere migrantov, bol som kokot ze to nepovedal, dam dokaz a je ticho, ze ty kokotko.
Napsiem ze mazurek nehadzal kamene a som kokot ze ci som nevidel video - poviem ze nie nevidel ukaz a ukaze sa holy kokot ze mam zas pravdu. Vy kokoti polodemntni ved vy nevidite realitu, klamete sami seba to je na doktora.

A co mas s tym tlmicom mi konence vysveltli, ja nemas vysvetlenie to len aby si zaposobil medzi kamaratmi ako si ma zjebal? fuka si mi dal prepac smrk idem do kuta, boha ty si riadny traged
vsak kde sa tu ja s tebou bavim, ty primitiv? som ta citoval, alebo priamo na teba odkazoval? To, ze si sa v niecom nasiel, za to ja nemozem, ze si paranoidny
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

voMacK
Autor témy

Utorok, 21. Januára 2020, 16:28

Minko si ide zase tie svoje ublizene sracky.
Prílohy
64A14C46-F862-4F79-88AB-9F623D15CAEC.jpeg
64A14C46-F862-4F79-88AB-9F623D15CAEC.jpeg (26.27 KiB) 850 zobrazení
-- P.R.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 218 neregistrovaných