... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
voMacK napísal:To mas ako ten liberalny fasizmusA este revu do sveta "sme jedina skutocna opozicia"...a pritom pravidelne hlasuju so Smerom. No musi jebat chalani, musi jebat.
Boha, som sa prestartoval takto na poobedie...
Odsudeny mozno este nebol, ale prehral viacere pochybne spory, kde chcel inych pripravit o majetky. Okrem toho, ak niekto poziciava s 15 až tusim okolo 30 % urokom, to je úžera.
[color=#1c1e21][size=100][font=Helvetica, Arial, sans-serif]Ludia sa veru vrhaju do toho a preto je to aj ich chyba. Ale vies ako to je, najskor ta na kazdom rohu masiruju reklamy, aby si chcel to, to a to. A potom ty to chces, ale nemas na to. A je tu Kiskovo Quatro, ktore ti s 15-20% urokom pozicia. Patrim medzi ich byvalych klientov. Tiez som bol kedysi hlupy a splacal som im taky urok.[/font][/size][/color]
ROKI49 napísal:kokotko kde je to video mazureka, hovoril som o monstre? kokotko? jaj prifarbujes aby tvoej trapne kokotiny vyzerali zaujimavo? Kokotko som povedal ze sem klude nabere migrantov, bol som kokot ze to nepovedal, dam dokaz a je ticho, ze ty kokotko.5) Kiska je monstrum, co tu navozi negroidov, toto chcete vy kokotkovia jebnuti?
Pripadne to bude ina kokotina, z ktorej mi vytecie nevymeneny tlmic
sysell napísal:vsak kde sa tu ja s tebou bavim, ty primitiv? som ta citoval, alebo priamo na teba odkazoval? To, ze si sa v niecom nasiel, za to ja nemozem, ze si paranoidnykokotko kde je to video mazureka, hovoril som o monstre? kokotko? jaj prifarbujes aby tvoej trapne kokotiny vyzerali zaujimavo? Kokotko som povedal ze sem klude nabere migrantov, bol som kokot ze to nepovedal, dam dokaz a je ticho, ze ty kokotko.
Napsiem ze mazurek nehadzal kamene a som kokot ze ci som nevidel video - poviem ze nie nevidel ukaz a ukaze sa holy kokot ze mam zas pravdu. Vy kokoti polodemntni ved vy nevidite realitu, klamete sami seba to je na doktora.
A co mas s tym tlmicom mi konence vysveltli, ja nemas vysvetlenie to len aby si zaposobil medzi kamaratmi ako si ma zjebal? fuka si mi dal prepac smrk idem do kuta, boha ty si riadny traged