... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
pepo286 napísal:skus to aj s tym radarom .. hoc ta aj zmerali laserom .. ten ma odchylku +- 2km/h .. takze ked im ukazal 102 .. to znamen ze nie je iste ci si isiel viac ako 100 .. (mohol si ist aj 104) .. ale oni musia dokazat ze si isiel viac ako 100 .. t.z. ze by museli mat na fotke 103 (aby po odpocitani odchylky bolo 101) ..
SurrendeR napísal:fabie to nevie cvakat, ony maju specialne tvary typu stealth co neodrazaju/pohlcuju radarove luce a tym padom tam mali zle nameranu hodnotu.. preto predvolanka pride iba majitelom premiovych znaciek ktore taketo specialne stealth tvary nemaju..
podobne su na tom pezot 206, skoda oktavia , a tak..
abernolak napísal:sorry, necital som cely link ale takyto pretekari co potom vyplakavaju ze ich namerali, tych mam najradsej...
ja jazdim mesto tempomat 55 az po tabulu, potom tam jebnem 3jku a mam problem s kokotmi co ma obehli 60tkou na konci dediny a idu dalej 84 mimo
mimo mesta 97 tempomat, dialnica 110 -130...
proste si mal smolu, usetril si 2 sekundy lebo si isiel o 6km rychlejsie a stalo ta to balik...predpokladam ze chvilu budes jazdit podla predpisov..
auto111 napísal:Za kolko si mal od Kobry ucet za 135kmh na D1 ?
neda sa vyhovorit... zo zakona je majitel vozidla povinny vediet komu auto pozical v pripade, ze ho nesoferoval sam, a tuto skutocnost nahlasit pri vypovedi -> potom si predvolaju dotycneho a ide riesi sa dalej. U nas sa ani neda pouzit vyhovorka na "osobu blizku", pretoze ta sa vztahuje iba na hrozbu trestneho stihania, nie na priestupky