... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Adam_BA napísal:objektívna zodpovednosť je schválená s platnosťou od 1.7. 2012v prípade, že sa zavedie objektívna zodpovednosť tak sa bude musieť upraviť aj priestupkový zákon, lebo ten hovorí, že pri ukladaní sankcie policajt prihliada na sosobu páchateľa, okolnosti za akých sa priestupok stal a neviem čo všetko....ak sa zavedie objektívna zodpovednosť, tak nebude možné konať v rámci priestupkového zákona..
//MPower napísal:tu su tak vysoke pokuty aspon keby za tie peniaze boli aj cesty ako v rakusku (tu na sr by sa mali zmenit pokuty a to tak ze vyska by zalezala na zavaznosti porusenia , ak niekto nafuka za volantom tomu nech jebnu aj 1500eur ale ak niekto na dialnici kde nikoho neohorzi pojde 150 a nie 130 tak nech nedostane 100eur ale len 30 a dohovorenie s takym pristupom dociela viacej ako vysokou pokutou , tym len vyprovokuju a moze to potom skoncit este horsie)
ps : rozmyslam nad antiradarom , ja zivit zlodejou nebudem , ma niekto nejake ''skusenosti'' ktore su ucinne?
//MPower napísal:Ja som si bol vedomi priestupku a hned na mieste som ho aj bez reci zaplatil aby som na tie zlodejske ksichty nemusel kukat o sekundu viacej lebo to vo mne vrelo z akym pristupom ku mne zacal , isli nenapadne okolo mna a ako uz boli blizko tak mi vnoci rychlo jebol do oci blesk ze som picu videl na cestu aby mi prednu spz zachitili potom spravili za sebou kolonu aut ked sa tocili cez plnu ciaru a nevedel sa tam debil otocit a ja som si v klude pokracoval v jazde este som naschval spomalil na 30 nech ma predbehnu asi pol minuty som isiel 30 a oni stale asi 100m zamnou tak som si odbocil k tescu na parkovisku a zaparkoval a on namna trubil jak debil kricim mu nech pocka sa zneho neposerem a nebudem hlavny vyjazd z tesca brzdit ako oni , a on vy ste ma nevideli preco ste hned nezastavili hovorim videl a co som mal robit na moste este vecsiu kolonu ako vy? co ja som vedel ze vy mna chcete zastavit ved ste ma nepredbehli a nedali jasne znamenie stop ako vam to zakon prikazuje , hned nato chcem vidiet ci mate platnu TK hovorim co by som nemal , dal su mu ju dalej chcem VP, OP ,TP ,dal som mu nic mi nenasiel a hovori isli ste 72 (a ja som debil ze som mu nepovedal nech mi ukaze fotku lebo 72 som isiel asi 5 sekund ked boli asi pol kilometra odomna potom som isiel asi 55 az 60 ked okolo mna presli cize oni ma v noci nemali jasne odfoteneho pri tej rychlosti len pri nejakej 60ke ako domna jebol ten blesk) a to je 100eur pokuta , tak som mu dal a isel si do tesca , ked vychadzam von oni sa tam vratili a boli na inom mieste na tom parkovisku tak ako som vychadal tak som mu riadne jebol nach ma pocuju ako pokracujem v ceste dalej, myslim ze ma este dlho potom poculi kkt.. tymto chcem len povedat ze som na vine ja ze som porusil zakon ale za to ze som isiel na moste kde nikto nie je a este ktomu v noci a nikoho som tam nemohol ohrozit asi 5 sekund 72 ani to by som nesiel len mal som otovorene okna a taky super vzduch bol vonku po tak horucom dni nech mi prevatra trocha auto a za 5 sekund 72kmh na 50ke 100euro nech sa nikto nehneva ale to je sialena suma tolko nezaraba za 5 seknud ani americky prezident , a osobne ich beriem za zlodejov a nastroj vlady , keby namiesto toho aby merali tam kde sa nikdy nestala nehoda radsej isili pomahat a chranit ako to maju na aute a nie buzerovat a vyberat, ale im sef nakaze ze musia vybrat dneska 1500eur na pokutach (co prosim ze musia? ano oni maju take nadriadenie a ked nevyberu bude im siahnute na plat tak toto hovori za vsetko myslim , ten kkt co to vymislel by som ho ukamenoval ) a oni potom jebu na bezpecnost ale idu tam aby vybrali do statnej kasi aby mal stat co prejebat zas z coho mi vsetci nemama nikdy ziaden uzitok co nas stat pre nas akoze robi..ze poluicajti planuju v tomto roku na pokutach vybrat..co prosim? ako ze planuju vybrat ako mozu mat urcenu sumu ze o kolko ojebu pracujucich danovnikov? oni vyslovene buzeruju a su len na doplnanie statnej kasi lebo mame v parlamente bandu kokotov a ked ty nevedia zabezpecit financie pre stat vedia len dlhy narobit ktore splacame od 90 rokov tak musia takto "legalene" vypalne brat od nas policajti nic viac tot vse.
Adam_BA napísal:chlapi trošku to tu oživímak sa zavedie objektívna zodpovednosť tak by sa nám zišlo toto
![]()
![]()
http://plate-flipper.com/