... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
masovyvrah napísal:
BTW, ak mate 1 zavazny priestupok za poslednych, a teraz sa podrzte, 10 rokov, tak vam nemozu dat minimum na spravnom konani, teraz je tam min 150eur, preto mi dali 200eur. Lebo je to pritazujuca okolnost. (ja som tam mal 40kmh nad, minuly rok a teraz mam dve, cize nabuduce to bude za viac ako 200 asihaha, 9 rokov, no nazdar, to pri najazde 40000km/rok bude zabava)
naftaman napísal:To je blbosť jako kráva... Pokutu ti možu dať akukolvek nech si robil čokolvek, sadzobník maju iba na to aby mohli približne určiť spravnu "cenu" za priestupok ale teoreticky ti MOŽE dať policajt pokutu aj 650€ keď si išiel v obci 58km/h a etše ti može aj vodičak zobrať... To že si mal minuly rok važny priestupok nič neovplivňuje zaleži to od toho policajta povedal si že si nepoučitelny tak ti da väčšiu pokutu...
Sadzobnik neni zaväzny aj ked ideš v obci 65 može ti dať za 10€ samozrejme v takychto osobitnych prípadoch to musí byť zdovodnene napr. že je to živitel rodiny kde manželka na materskej on ma maly prijem, socialny pripad, velmi slaba premavka... to skor ked mate kamarata policajta.
Čo sa týka vážnych priestupkov už neni žiadna skušobna doba ale každý čo spraví 3 važne priestupky do roka (teraz neviem či kalendarneho alebo od toho prveho priestupku) ide na preskušanie
vreco napísal:
Aj to preskúšanie je diskutabilné lebo kopec ľudí spravilo viac než 3 závažné priestupky do roka a nikde nešli.
Le Gend napísal:Niekde som cital, ze podla nedavnych uprav zakona ma byt sadzobnik uz zavezny, aby sa predislo korupcii pri pokutach.
A viem o pripade, ked v spravnom konani policajt obvinenemu povedal, ze "Vzhladom na to, ze v zaznamoch nemate v poslednom case ziadnu vecsiu zavinenu nehodu..."