... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
TomasE36
Kraj: Bratislavský

Re: Pokuta za rychlost...trochu prehnane!

Streda, 2. Februára 2011, 16:17

pridrbany policajny stat toto...
hanba Vam, uniformovane prasata... ](*,)

chefino
Auto: E60 530xd LCI

Streda, 2. Februára 2011, 16:33

Našťastie sú aj normálni policajti = tzv. ľudia.

turtlak69
Auto: e46 - 330Ci

Streda, 2. Februára 2011, 17:20

ako dlho po priestupku si cakal na tento blok a papier? kusok som sa nechal uniest na pristavnom v BA a par dni na to niekto spominal, ze kamerky tam uz aj meraju a fotia. rad by som vedel dokedy si mozem uzivat vodicak.
hyundai lantra 1.8 GLS
e34 520i
e39 528i

e46 330Ci

pribehy-nasich-aut/topic-t37644.html

Lopo
Kraj: Trenčiansky

Streda, 2. Februára 2011, 18:04

voMacK napísal:
im musi jebat....keby si niekoho zrazil..tak ti daju pokutu 30eur a poslu ta domov s pokarhanim, ale prekrocis rychlost o 10km/h a uz ti idu brat papiere...

TomasE36 napísal:
pridrbany policajny stat toto...
hanba Vam, uniformovane prasata... ](*,)

ako neviem pani, ale neprehanate to trochu? predsalen to, ze niekoho dva krat nameraju a riesia v priestupovom konani uz je celkom vykon ked si to zoberiem statisticky -> ja viem byt uprimny a povedat, ze nie je jedina cesta kedy by som aspon raz neporusil nejaky dopravny priestupok, ci uz rychlost, jazda v jazdnom pruhu (niekolkokrat denne sa vyhybam vymolom a prejdem kolesom do protismeru, pripadne trochu zarezem zakrutu), odstupy alebo cokolvek a pokut som dostal kolko? A policajti tiez nie su sprosti a vedia, ze ked uz niekoho dva krat cvakli radarom a islo to oficialne (pretoze kopec krat sa pri blokovom konani policajti neobtazuju zaviezt zaznam do karty vodica) tak uz tam nieco je, navyse zakon to povoluje tak kde je problem?

a policajny stat? kde? nevidim ziadne protestne pochody, peticie atd. ze su privysoke pokuty, alebo ze je nespravodlive ze za tri vazne priestupky treba robit skusky znovu, takze aky policajny stat... je normalna demokracia pricom sice sa kazdy stazuje ake nehorazne prachy si vyberaju policajti, ale vklude nechame kohokolvek schvalit akykolvek zakon bez nejakeho verejneho reptania

jasne, tiez nie som spokojny s vyskou pokut, ktoru mame snad najvyssiu v europe, ale kritizovat vykonavatela za to ze sa riadi niecim co ma nakazane je kravina

turtlak69 napísal:
ako dlho po priestupku si cakal na tento blok a papier?

do troch dni som to mal na poste
ex e36 '92 320i
ex e38 '00 740d
F02 750Li Xdrive

swandes
Autor témy
Auto: BMW
Kraj: Nitriansky

Streda, 2. Februára 2011, 20:08

Ja som bol oboznameny o priestupku do 2dni.

Ja som si vedomy priestupku a nemam ziadny problem s uhadenim pokuty no nie som spokojny s zorhodnutim o jej vyske.Tu pred cca 1,5 rokom cca za 200Skk som platil na mieste,ziadne prekrocenie o 50km bolo to ked nymiesto 50ky som isiel 65km/h. A toto je dovod ?
Dnes tam bol zasa kamarat a ten co to ma na stole sa zacal vyhrazat ze nech som rad ze mi nedal do 800€+zakaz na 2roky!
Odpor mam uz napisany takze som zvedavy ci uspejem alebo dostanem zakaz na 2roky! . . . vraj takych ako som ja poznaju :shock: robia zo mna normalne vraha :roll:

Akoze ako vsade tak aj u policii su cierne ovce. mam x znamich na ktorych nemozem povedat ani .ň.
"The rest has cars but You've got BMW"
BMW 330d E46 150kW/204Hp M Packet IIObrázok
Pribeh: pribehy-nasich-aut/black-pearl-trysky-repas-t80985.html
//Zaslepky sania,vyroba//

Cosmo
Auto: E53

Streda, 2. Februára 2011, 20:37

Samozrejme ze to nahneva, ak mas pravo sa stazovat proti tomu a mas to dobre zvazene ci sa to oplati, tak sa stazuj a snaz sa dohodnut. Kde je vola tam je cesta.

Pritom co vsak vidim co niektory robia na cestach (netvrdim ze tvoj pripad) tak naozaj by bolo treba brat vodicaky a tych 800 euro. Ludia chodia jak prasata, toto som v Norsku nezazil...

Ked mna zastavili a davali mi pokutu,tiez som nebol nadseny. S odstupom casu sa nato pozeram tak ze mozem byt rad ze som nakoniec platil len 40e, pritom kolko spravi clovek hovadin kopa krat aj nevedome,alebo len proste je lenivy sa na pumpe otocit tak ide cez 2 plne,alebo ked som chodil ku ex-holke a necelo sa mi ist cez celu dedinu tak som to pomaly vzal cez jednosmerku zadom.. Ja len z celeho srdca zelam vsetkym tym pretekarom aby ostali na kripelkare a prijimali stravu slamkou a vylucovali cez umely vyvod do sacku. Tebe zelam nech to skresas smerom dole a nech ti tie dvojite koncovky odomna robia nadalej radost :smile:

swandes
Autor témy

Streda, 2. Februára 2011, 21:03

Cosmo napísal:
Samozrejme ze to nahneva, ak mas pravo sa stazovat proti tomu a mas to dobre zvazene ci sa to oplati, tak sa stazuj a snaz sa dohodnut. Kde je vola tam je cesta.

Pritom co vsak vidim co niektory robia na cestach (netvrdim ze tvoj pripad) tak naozaj by bolo treba brat vodicaky a tych 800 euro. Ludia chodia jak prasata, toto som v Norsku nezazil...

Ked mna zastavili a davali mi pokutu,tiez som nebol nadseny. S odstupom casu sa nato pozeram tak ze mozem byt rad ze som nakoniec platil len 40e, pritom kolko spravi clovek hovadin kopa krat aj nevedome,alebo len proste je lenivy sa na pumpe otocit tak ide cez 2 plne,alebo ked som chodil ku ex-holke a necelo sa mi ist cez celu dedinu tak som to pomaly vzal cez jednosmerku zadom.. Ja len z celeho srdca zelam vsetkym tym pretekarom aby ostali na kripelkare a prijimali stravu slamkou a vylucovali cez umely vyvod do sacku. Tebe zelam nech to skresas smerom dole a nech ti tie dvojite koncovky odomna robia nadalej radost :smile:

Tiez nie som svatý no toto sa mi zda prehnane.
Zajtra sa rozhodne ci sa mi to oplati podat odpor ci podat na poste sek :roll:

Cosmo - inak dakujem :-$
ps: koncovky sluzia jak najate :wink: no musim este trochu jednu upravit o par mm posunut do vnutra.Dobra to bola kupa 8)

dufus
Auto: BMW E46 320d
Kraj: Prešovský

Streda, 2. Februára 2011, 21:28

Je to riadny blud toto všetko. Keď som to dobre pochopil,tak ťa cvakol radar a tym pádom ťa nezastavili,ale len foto spravilo nie....tak potom nechapem prečo nedaju normalnu pokutu ako maju v sadzobniku,ale davaju pokutu, akoby si ju odmietol na mieste zaplatit a dali ta na spravne konanie. To potom možu namontovať všade pevne radari a budu len fotiť a ten sadzobnik si možeme strčiť,lebo každemu bude chodiť min 150 e aj za prekročenie o 5-10 km.....čiste slovensko...

swandes
Autor témy

Streda, 2. Februára 2011, 21:40

dufus napísal:
Je to riadny blud toto všetko. Keď som to dobre pochopil,tak ťa cvakol radar a tym pádom ťa nezastavili,ale len foto spravilo nie....tak potom nechapem prečo nedaju normalnu pokutu ako maju v sadzobniku,ale davaju pokutu, akoby si ju odmietol na mieste zaplatit a dali ta na spravne konanie. To potom možu namontovať všade pevne radari a budu len fotiť a ten sadzobnik si možeme strčiť,lebo každemu bude chodiť min 150 e aj za prekročenie o 5-10 km.....čiste slovensko...

Presne ako pises...cvakol ma radar a az o 2 dni som sa dorvedel ze mam foto a mam prist na vypovedanie :?
Co mi od nich prisiel rozkaz su tam 2 paragrafy-jeden za rychlost a dalsi za sumu ze som mal v minulosti tiez za rychlost tiez o par km no to bola blokova pokuta=prva za 11,5 rokov ](*,)
Presne ako si napisal...riesie ma ako keby som ju odmietol zaplatit A ako bonus jeden policajt povedel druhemu ze vraj som usiel ](*,) ](*,) ](*,)
Nikto ti nedava znamenie na zastavenie vozidla ty odbacas a zrazu som usiel.....cize si mam z kkta vycucat ze tam bol radar a vsetci co odbacaju do lava zdrhaju =D>
A ked im nieco povies vyhrazaju sa ti odobranim vodicaka+vyssou pokutou :roll:
Sam policajt mi povedel ze to nechape! o com to je!

voMacK
Auto: G31 540i

Streda, 2. Februára 2011, 22:21

aby bolo jasno - poriadok musi byt a ludi, co jazdia jak prasce by som zatvaral...ale prekrocenie rychlosti o 15km/h nepovazujem za tazky zlocin...
naviac ked vidim, prakticky dennodenne ako policajti jazdia v trencine [rychlost nad 70, nerespektuju absolutne zakaz vjazdu do centra - ale oni tam kazdy den za ten isty cin vyberaju pokuty..atd..atd..proste hnus......nemam chut ani ja dodrziavat predpisy, ale dodrziavam...lebo som neni uplny dement..
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Rony
Auto: E46 320D 110kW

Streda, 2. Februára 2011, 22:34

Vidno na tej fotke, ze si soferoval ty? Len ma tak napadlo ci by sa na to nedalo vyhovorit, pokial dobre viem tak este neplati priestupkova zodpovednost majitela vozidla, ktoru chceli prave vyuzivat pri stacionarnych radaroch.

dufus
Auto: BMW E46 320d

Štvrtok, 3. Februára 2011, 07:34

Rony napísal:
Vidno na tej fotke, ze si soferoval ty? Len ma tak napadlo ci by sa na to nedalo vyhovorit, pokial dobre viem tak este neplati priestupkova zodpovednost majitela vozidla, ktoru chceli prave vyuzivat pri stacionarnych radaroch.

no to je tiež pravda. Aj mna sa zdá. že to ešte neplatí,ale je fakt,že to ako to riešia teraz je hrozne. Nepoviem, že prekročiš rychlosť o 50 km,ale take, že o 12 resp. 15 km. Veď sami policajti denno denne prekračujú a nemajú nato dôvod. Ale ja osobne by som nezaplatil...a take. že odvolavať sa na pokutu zpred 2 rokov,ktorú si už zaplatil,tak to už je vrchol...to potom ako je možné, že maju vodičáky taký čo dostavajú pokuty pravidelne.

swandes
Autor témy

Štvrtok, 3. Februára 2011, 07:54

to Rony: no videl som fotku a ked vyzaram tak ako na nej aj v skutocnosti...prestanem chodit von :lol: no dostal som echo ze ked poviem ze som to neni ja tak OK no musim najst ochotneho cloviecika co ma 150€ navyse :-k

to Dufus: proste nemenovany zeleny "pan" si na mna zasadol videl bmw a hned sup mu maximum ne nezerem!Som sa informoval ze vyssiu pokutu ako mam teraz by som nemal dostat no idem sam obcan voci nemenovanemu :-# no vyhrazanie sa odobratim + vyssou pokutou [-X
Sak si zober cca 12km/h ved to je ako beh... ](*,) oni beru do uvahy 2mierne priestupky ALE to ze clovek pocas 13rokov nesposobi nehodu ci iny priestupok to nee na sak co jebnime ho k muru a jeb mu 9mm do cela! ](*,)

patres
Auto: qupé

Štvrtok, 3. Februára 2011, 08:30

Ja som za aby davali vysoke pokuty a brali vodicaky, pripadne kludne sudili ludi aj ako vrahov, vid posledna udalost s mladikom ktory zabil dve dievcata. Ale ide to aj tak zlym smerom. Jasne ze policajti nemozu vediet ze si slusny vodic ktoremu nahodou bez povsimnutia usiel tachac na 65, proste zahladis sa na cestu alebo neviem a ani sa nenazdas a mas tam namiesto 50, 65. Ved aj mne sa stalo ze idem po dedine , pozeram na cestu a pritom som sa zarospraval s kamosom a opodial ma stopli ze 64, kua vytocilo ma to a co uz. Podla mna to stale funguje tak aby co najviac penazi vyzbierali aj ked papalasi vravia daco ine. A este nebodaj dokonca ze ti aj auto zoberu , tvoj vlastny majetok =D> hell yea

k33p
Auto: e87

Štvrtok, 3. Februára 2011, 08:49

voMacK napísal:
naviac ked vidim, prakticky dennodenne ako policajti jazdia v trencine [rychlost nad 70, nerespektuju absolutne zakaz vjazdu do centra - ale oni tam kazdy den za ten isty cin vyberaju pokuty..atd..atd..proste hnus......nemam chut ani ja dodrziavat predpisy, ale dodrziavam...lebo som neni uplny dement..
majú určite kartu-povolenie ktorá im dovoluje porušiť, zakaz vjazdu alebo pešiu zonu atď.iné dopravné obmedzenia...
e87 118d

Ex.
e30 320i
e39 525d
e46 318i
e46 325i
e46 325i coupe
e90 330xd sedan
e46 320d sedan
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 231 neregistrovaných