... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
voMacK napísal:im musi jebat....keby si niekoho zrazil..tak ti daju pokutu 30eur a poslu ta domov s pokarhanim, ale prekrocis rychlost o 10km/h a uz ti idu brat papiere...
TomasE36 napísal:pridrbany policajny stat toto...
hanba Vam, uniformovane prasata...
turtlak69 napísal:ako dlho po priestupku si cakal na tento blok a papier?
Cosmo napísal:Samozrejme ze to nahneva, ak mas pravo sa stazovat proti tomu a mas to dobre zvazene ci sa to oplati, tak sa stazuj a snaz sa dohodnut. Kde je vola tam je cesta.
Pritom co vsak vidim co niektory robia na cestach (netvrdim ze tvoj pripad) tak naozaj by bolo treba brat vodicaky a tych 800 euro. Ludia chodia jak prasata, toto som v Norsku nezazil...
Ked mna zastavili a davali mi pokutu,tiez som nebol nadseny. S odstupom casu sa nato pozeram tak ze mozem byt rad ze som nakoniec platil len 40e, pritom kolko spravi clovek hovadin kopa krat aj nevedome,alebo len proste je lenivy sa na pumpe otocit tak ide cez 2 plne,alebo ked som chodil ku ex-holke a necelo sa mi ist cez celu dedinu tak som to pomaly vzal cez jednosmerku zadom.. Ja len z celeho srdca zelam vsetkym tym pretekarom aby ostali na kripelkare a prijimali stravu slamkou a vylucovali cez umely vyvod do sacku. Tebe zelam nech to skresas smerom dole a nech ti tie dvojite koncovky odomna robia nadalej radost
dufus napísal:Je to riadny blud toto všetko. Keď som to dobre pochopil,tak ťa cvakol radar a tym pádom ťa nezastavili,ale len foto spravilo nie....tak potom nechapem prečo nedaju normalnu pokutu ako maju v sadzobniku,ale davaju pokutu, akoby si ju odmietol na mieste zaplatit a dali ta na spravne konanie. To potom možu namontovať všade pevne radari a budu len fotiť a ten sadzobnik si možeme strčiť,lebo každemu bude chodiť min 150 e aj za prekročenie o 5-10 km.....čiste slovensko...
Rony napísal:Vidno na tej fotke, ze si soferoval ty? Len ma tak napadlo ci by sa na to nedalo vyhovorit, pokial dobre viem tak este neplati priestupkova zodpovednost majitela vozidla, ktoru chceli prave vyuzivat pri stacionarnych radaroch.
voMacK napísal:majú určite kartu-povolenie ktorá im dovoluje porušiť, zakaz vjazdu alebo pešiu zonu atď.iné dopravné obmedzenia...naviac ked vidim, prakticky dennodenne ako policajti jazdia v trencine [rychlost nad 70, nerespektuju absolutne zakaz vjazdu do centra - ale oni tam kazdy den za ten isty cin vyberaju pokuty..atd..atd..proste hnus......nemam chut ani ja dodrziavat predpisy, ale dodrziavam...lebo som neni uplny dement..