... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
boborjelotor napísal:podaval si mu jeden balik? to je makacka tedatak asi ja viem ktory balik ide pod ktorym cislom ne? wtf to co je za otazka.
ako vedel kurier, ktoremu som v piatok podaval balik, ze ma na to nalepit spravnu nalepku? alebo jasnovidec, alebo mal pripravene papiere/nalepky podla cisla zasielky, duh
spekillant napísal:imho kde si to nastudoval?imho MagSafe drziak telefon neudrzi, Pro Max urcite nie, a 12 Pro tiez nie je najlahsia. Aspon mi to teda tak pripada podla recenzii. Daj potom vediet ked odjazdis nejake ostre zakruty s tym, ma to celkom zaujima
Abyssko napísal:po novom nie si oslobodeny od dph a cla pri zasielkach do 50 evri, malo by sa dphckovat secko plus poplatok za colny servis. mne uz tento mesiac ale druha zasielka z japonska kde ani clo ani dph, pricom zasielky podloehali minimalne dph ak nie clu.Ako myslis clo, prisli mi veci z bangu aj ali a nic som neplatil.
pablohablo napísal:Prekecli sme sa, odteraz ide po nas galantska danova policiapo novom nie si oslobodeny od dph a cla pri zasielkach do 50 evri, malo by sa dphckovat secko plus poplatok za colny servis. mne uz tento mesiac ale druha zasielka z japonska kde ani clo ani dph, pricom zasielky podloehali minimalne dph ak nie clu