... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
spekillant
Kraj: Trnavský

Re: P O K E C -tu mozte kecat o comkolvek.

Piatok, 13. Augusta 2021, 22:27

Pablo k tej zmene profilovky si daj zmeniť aj nick, na
Judáš napríklad. To len taký polnočny nápad piatkový

pablohablo
Kraj: Zahraničie

Piatok, 13. Augusta 2021, 22:30

popoko
Naposledy upravil/-a pablohablo v Utorok, 14. Septembra 2021, 04:08, upravené celkom 3 krát.

spekillant

Piatok, 13. Augusta 2021, 22:33

Ešte nie, asi budúci týždeň.
Som mal aj tak zdratovanu hubu takže som jedol akurát tak flector v prasku. Ale zrovna pár hodín dozadu som na to myslel, že mať tak ryzovar by som riskol nejakú pevnú stravu

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 14. Augusta 2021, 07:15

Co si vystrajal kks?
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd
Kraj: Žilinský

Sobota, 14. Augusta 2021, 09:27

Nadaval pablovi do judasov, tak mu pablo skocil do usmevu....

spekillant

Sobota, 14. Augusta 2021, 09:37

:D :D :D

Vomacka ja nic, len moje telo sa rozhodlo, ze mam malo komplikacii.
https://youtu.be/xwdWOhVC8Og od 01:30

Napadol má ďalší možný nick pre pabla, čo tak Leoš_Faleš ? Pablohablo čo ty na to?

Abyssko

Sobota, 14. Augusta 2021, 09:44

Jau kurva, bojim sa ze aj mna to caka, tazko lahko zit...

RTG
Auto: BMW F900XR

Sobota, 14. Augusta 2021, 10:26

Co si mal s tou osmickou? Ja som 2 daval chirurgicky prec, v oboch pripadoch rozrezat, rozpilit na x casti a povytahovat, este aj so zakrutenim korenom, ale zadratovanu hubu som nemal ani raz. V druhom pripade, kedy mi museli pichnut dvojitu davku umrtvenia a aj tak to moc nefungovalo ma dokonca po zakroku uz nebolelo vobec nic. Pri prvej si pametam ze zakrok ok ale noc bola strasna, cakal som aj pri druhej rovnako, zakrok ovela horsi, ale nasledne ovela lepsie.

pablohablo

Sobota, 14. Augusta 2021, 10:28

spekillant napísal:
:D :D :D

Vomacka ja nic, len moje telo sa rozhodlo, ze mam malo komplikacii.
https://youtu.be/xwdWOhVC8Og od 01:30

Napadol má ďalší možný nick pre pabla, čo tak Leoš_Faleš ? Pablohablo čo ty na to?
troska mi unika kedy som predkom na kruhaci do (spec)killa nabural ze ma tak chce premenuvat.
Si mal vertikalne impactovany zub mudrosti ? Aj ho pekne rozjebaval na kusky ? Zaflexujem a poviem ti ze ja som ma 4 zuby mudrosti na kazdej strane hore, po 3 dole.

spekillant

Sobota, 14. Augusta 2021, 11:17

ale sak len troska infantilnej srandy no, nemas pochopenie. Teraz uz ani profilovku nemas dobru :(
To si inak potom dobry australoTýpekus, ked si mal tolko zubov, wow.

RTG to bolo zvelicenie ofc, mal som tam len klasicke stehy. Cela anamneza je taka, ze mam vela velkych zubov a malo miesta. Kedysi pradavno mi 3 'stvorky' vytrhli, aby sa uvolnilo miesto. Miesto sa zaplnilo, vsetko sa vyrovnalo, v cajku. Fast forward do buducnosti, bolo miesto tak sa dokokotili osmicky. Na 3 miestach sa prerezali relativne ok, vlavo dole, tam kde nebola zobrana stvorka, to mala osmicka napicu. RTG chrupu som nevidel, ale cisto z toho pocitu to tam msuelo byt riadne napicu.
Od konca minuleho roka pravidelne cyklicke bolesti, pocit ako keby mi niekto ihlopu pichal do celustoveho klbu. Opuchy, zapalene lymfaticke uzliny, stale nejake pikosky.
Tak sa mi podarilo zohnat termin na jednej klinike, s ktorou som uz v minulosti pri extrakcii 8micky bol velmi spokojny (a ako aj teraz to bol skvely vykon, obavam sa ze niekde na zubnej chirurgii v Ruzinove by som dopadol horsie).
Tak klasicky postup - narezat dasno, vybrust kost, rozrezat zub na kusky, povyberat. Akurat ze sa snad dojebalo vsetko co sa mohlo, tak zub bol uplne zakliesteny, korene zakrivene oproti sebe, nerv pocitovo omotany okolo korenov, zubar pri rezani trafil cievu, aj po narezani na casti zub nesiel vytiahnut.
3,5 hod v kresle, aj som bol dost unaveny. Injekcie asi 4, lebo po chvili prestali ucinkovat - mal som tam obrovsky zapal aj s hnisom zevraj, kvoli tomu omrtvenie nezaberalo az tak ako malo.
No a uz mi 10 dni huci v hlave ako keby ma prefackal Klicko, usta len tak tak otvaram, a citim, ze okrem neprestavajucej bolesti necitim v urcitych miestach v oblasti laveho lica nic.
10z10, would recommend. A kedze mam dietu zlozenu z flectoru na ranajky, Panadol ultra rapid na obed a nalgesin na veceru, citim sa celkom paradne posledny tyzden

RTG
Auto: BMW F900XR

Sobota, 14. Augusta 2021, 11:27

No mne nevyrastli 2 vobec, 1 poleziacky von a jedna relativne OK - ta s a pokazila ako prva, takze som ju aj odmietol plombovat, ze nech to rovno vytrhnu. Pri prvej to bolo ok, pri druhej robili panoramaticky 3D scan uz v predstihu pre istotu ci co to a tam mi to ukazoval, ze je je to tiez blizko nervu a ze to nebude uplne rutina. Povedal by som, ze ja som to stihol v stadiu pred takymito bolestami ako uvadzas a stale som rozmyslal, ci som sa nemal na to vysrat. Tvoj pripad ukazuje, ze dobre, ze som sa nechal ukecat a ze som to neodkladal :)

spekillant

Sobota, 14. Augusta 2021, 11:49

hej, z mojej skusenosti je lepsie to dat von hned ak sa da, a clovek ma potom klud. Ja som to odkladal lebo stale daco, a potom to aj tak dopadlo, aj s prvou aj s touto druhou.
Este ma cakaju vrchne, som zvedavy ci ich stihnem dat von skor nez sa nieco dojebe zase.
A ono zasadna vec je aj to - ze ak aj 8micky nebolia, neznamena ze nerobia problem. Akykolvek zapal ktory mozu zapricinovat moze mat potom sirsie nasledky na cely organizmus. ach jaj

pablohablo

Sobota, 14. Augusta 2021, 12:26

spekillant napísal:
hej, z mojej skusenosti je lepsie to dat von hned ak sa da, a clovek ma potom klud. Ja som to odkladal lebo stale daco, a potom to aj tak dopadlo, aj s prvou aj s touto druhou.
Este ma cakaju vrchne, som zvedavy ci ich stihnem dat von skor nez sa nieco dojebe zase.
A ono zasadna vec je aj to - ze ak aj 8micky nebolia, neznamena ze nerobia problem. Akykolvek zapal ktory mozu zapricinovat moze mat potom sirsie nasledky na cely organizmus. ach jaj
budes v cajku, aj ti menej z huby bude smrdet bez tej nekrozy v papuli.

spekillant

Sobota, 14. Augusta 2021, 13:23

to citis aj takto cez forum? :D
nic co by teflonova umbrella ryza nezneutralizovala, neboj

Abyssko

Sobota, 14. Augusta 2021, 13:27

Tak som kupil xrp za 300, za dva roky ta pablo pozvem na kavu alebo ty mna na cuco

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 222 neregistrovaných