... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
spekillant napísal:pablovi zavolaju za 500k, zuzke zaplatim terapeuta.ma odjebalo![]()
![]()
ale pabla to nerozhodi, pablo to ma podchytene
spekillant napísal:by si sa cudoval :-) pan doktor czako v ruzinovskej absolutna spicka na extrakciu, zene vytahoval dva zuby, a nechapala jak sa to da tak rychlo a bezbolestne spravit(a ako aj teraz to bol skvely vykon, obavam sa ze niekde na zubnej chirurgii v Ruzinove by som dopadol horsie).
Fuxxo napísal:skloda, ze si to nenapisal skorby si sa cudoval :-) pan doktor czako v ruzinovskej absolutna spicka na extrakciu, zene vytahoval dva zuby, a nechapala jak sa to da tak rychlo a bezbolestne spravitzaklad je v takychto pripadoch aby to bol zubny chirurg a nie obycajny zubar
pablohablo napísal:more ja som ale nereagoval na sutaz, ale na ten moj prilozeny obrazok. nevadi, ked vyhras poprosim ta ryzovar a takych 150kg ryze, to nepocitis a spravis mi radostpablovi zavolaju za 500k, zuzke zaplatim terapeuta.
boborjelotor napísal:podstupili na vyjadrenie prislusnej organizacnej zlozke = mame vpici, aj tak sa nic nestanedostal som odpoved zo zakaznickeho servisu sl. posvy, zajtra pojdem provokacne na tu istu postu
[size=100][font=Arial]overenie identity do ePošty vykonáva každá pobočka pošty. Váš e-mail sme postúpili na vyjadrenie príslušnej organizačnej zložke, z akého dôvodu pošta nezabezpečila službu.[/font][/size]
[size=100][font=Arial]Po prijatí odpovede Vás budeme informovať.
Ďakujeme za pochopenie.
S pozdravom
Zákaznícke centrum
SLOVENSKÁ POŠTA, a. s.[/font][/size]
spekillant napísal:no tento czako ordinuje u nas v sali, ale tusim len raz za tyzden, a nebolo mozne sa tam relativne rychlo dostat, kedze obidva vpodstate boli urgentne, tak sme sa objednali do ruzinova, lebo tam robi dost tazke operacie zubne, ale zobere aj taketo trhania ked treba, takze k jemu je fakt problem sa dostat.. a plus aj ked je to statna nemocnica, tak 50e tusim bolo vytrhnutieskloda, ze si to nenapisal skorale co mi znamy hovoril, tak tam bol problem s terminmi, kedze sa tam objednavaju vsetci kedze je to hradene poistovnou a nemusis platit. Ale uz som nasiel chirurga aj v TT s dobrymi referenciami, tak uvidim kde budem pokracovat s dalsimi 8mickami
undy napísal:Schill je mega, ale z tych paliek na recepcii sa podlamuju kolena. Na schillovi je najviac ze ta zoberie aj sobotu a nedelu. Ked sa mi prebral zub mudrosti tak seci mali na salame v style dojdi o 3 tyzdne (doh do 3 tyzdnov ho vyjebem von sam kliestami), jedine schill povedal dojdi o jednej dnes. Dobry v BA je aj Dr. Martin, ceny tak schill/2 a robota celkom fit. Obaja robia vsetko a su aj dobre vybaveni.Mne robili po dr. Czakovi komplet implantáty u Schilla a tiež ho chválili za jeho prácu, dával mi umelú kosť predtým, aj implantáty mi mal on robiť, ale časovo to nejako u neho nevyšlo. Ale prácu i pristup /v Šali/ mal super