... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS
Kraj: Bratislavský

Re: P O K E C -tu mozte kecat o comkolvek.

Utorok, 17. Augusta 2021, 09:40

Fuxxo napísal:
tak u nas je vyhoda zase tiez, o urovni bezneho madarskeho zubara vacsina sukromnikov sniva.. aspon z pocutia co viem, vela ludi z juhu chodi do madarska k zubarom, lacnejsie, a vyssia kvalita..

A vela k nim chodi(lo) aj z rakuska, no odkedy je korona tak o polovicu klientov menej

Inak jeden dobry chirurg je aj v DS, krasne mi vydoloval sedmicku co bola zlomena a este netypicky mala o koren viac a trochu zdeformovane tak musel trochu zasahovat aj do kosti, cena oproti BA tip top, a ziadna flektorova dieta po, len minimalna bolest na druhy den
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd
Kraj: Žilinský

Utorok, 17. Augusta 2021, 10:29

Kurva samy dobry dobry zubar a ja som sa uz objednal 😁

boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 17. Augusta 2021, 15:24

[size=100][font=Arial]vedúca pošty Trenčín 4 sa Vám ospravedlňuje za vzniknutú situáciu, ktorá bola spôsobená vzhľadom na skutočnosť, že pracovníčka, ktorá Vás obsluhovala nerobila toto overenie, preto Vás poslala na poštu Trenčín 1.
Pracovníčka už bola preškolená k službe overenie identity.
[/font][/size]

[size=100][font=Arial]
Ďakujeme za pochopenie.

S pozdravom a prianím príjemného dňa

Zákaznícke centrum
[/font][/size]

[size=100][font=Arial]trafil som tu istu pani za prepazkou, ktora ma v piatok vypoklonkovala, prevratila ocami.. "a to vam na tej jednotke nemohli urobit?"; "a preco by som siel na jednotku, ked to mozte overit aj vy"[/font][/size]
[size=100][font=Arial]"ale ja som to este nikdy nerobila, ani nikto na tejto poste"[/font][/size]
[size=100][font=Arial]"to uz znie trochu lepsie ako vyhodit zakaznika, ze sa to vobec robit neda, ved vsetko je raz prvykrat"[/font][/size]
[size=100][font=Arial]zobrala mi telefon s barkodom, prilozila k citacke[/font][/size]
[size=100][font=Arial]"vidite, NEJDE"[/font][/size]
"to preto, lebo telefon drzite hore nohami, otocte ho"
piiiiip
"aha..."
nasleduje 10 sekund, kedy preklikala nejaky formular, skontrolovala OP... stacilo kliknut Dokoncit, vytlaci to papiere, hotovo
"ja si to musim overit"
nasleduje 10 minut, kedy telefonovala niekomu z centraly, cely proces zrusila..lebo si chce byt naistom, a isla odznova, krok za krokom komentujuc vsetko co vidi na obrazovke.
Tych 10 minut som premyslal, ci by zvysenie platov na poste na uroven, z ktorej dokaze clovek zit zvysilo aj kvalitu ponukanych sluzieb, ale to sa nikdy nedozvieme, lebo nikto normalny sa nikdy na poste nezamestna, ked v Lidli zarobi o 40% viac.

Fuxxo
Auto: X3MC / E38 / E70
Kraj: Nitriansky

Streda, 18. Augusta 2021, 08:36

:-D :-D ty vole komedia toto..
IG: @fuxxo_works_garage
YT: TheFuxxoWorksGarage

F97 X3M Competition LCi 2023 375kW
E38 735i 1999 175kW
E70 X5 30d 2010 173kW
ex: G20 M340i 2020 275kW
ex: E53 X5 30d 2002 135kW
ex: F32 420d Coupe 2016 140kW
ex: E63 650i Coupe 2006 270kW
ex: E34 520i Touring 1994 110kW
ex: E39 530d 2001 142kW
ex: E46 330da Touring 150kW

bmwmpower82
Auto: Mondeo

Streda, 18. Augusta 2021, 08:51

Haha posta je klasika
Ja som bol minule vo Fiu v Trnave a potreboval som vlozit trzbu na ucet, aj ked som bol konatel nebol som zapisany ze mozem vkladat peniaze na ucet. Klasika Fio clovek tam pride 30 min pred a hned ho upozornia ze za 30 minut zatvarame, boli tam 3ja pracovnici,nikto nic nerobil ale evidentne je toto firemna strategia,lebo robia to iste v BA ( V BA kde som otvaral ucet tak ma upozornili ze nevieme ci to stihneme lebo za hodinu zatvaraju). Ale spat k poste, potreboval som rychlo teda vypis z OR, isiel som na hlavnu postu v Trnave,vytlacil som si papierik a cakal. Doslo na moje cislo,prisiel som k okienku kde mi pani povedala ze vypis robi iba okienko 10, ja ze ok co teraz , ze si mam spravit novy listok. Ale v okienku 10 bola separatna rada bez cisla a este sa menili pracovnici, prisla pani sadla si a zacala kazdu vec na stole posuvat ,monitor,klavecnicu ,mys papiere, vzdy len o par cm ale asi ma rada svoju ergonomiu. Oslovil som ju ze ci sa mi oplati cakat lebo banku za chvilu zatvaraju a povedala mi ze ona nevie, ze sa meni a uvidi co bude. Tak som cakal asi 15 minut ale okrem posuvania vec po stole sa nic nestalo a odisiel som.

bmwmpower82
Auto: Mondeo

Streda, 18. Augusta 2021, 08:52

Inak FIO banka je tiez masaker, vzdy ked som tam tak sa tam niekto hada s pracovnikom ,oni majju fakt specificky pristup prace a procesy.

starynovy
Kraj: Zahraničie

Streda, 18. Augusta 2021, 09:12

bmwmpower82 napísal:
boli tam 3ja pracovnici,nikto nic nerobil ale evidentne je toto firemna strategia,lebo robia to iste v BA
Asi nie, zase kus od kusu. V Auparku v ZA uplna katastrofa, mala pobocka v Tesco super.. Dokonca som im na googli nechal 1* hodnotenie a odpisali, niekto si to pozera. :D Ale kedze mi nevolali, ako kedysi ked dojebali vinkulaciu za 400€, ze som nemal ani vinkulaciu ani 400€ tak pochybujem, ze to smerovalo niekam dalej.. ale malo, pretoze komplet neprofesionalita nejakeho mladeho keketa co tam bol 2 dni aj s topankami, ale to je kurva moj problem? Dojdem tam, ze si chcem otvorit ucet v CZK kvoli kokotskemu DPD ktore ti na zber zahranicnych dobierok vyzaduje nativny zahranicny ucet.. lol. Cize keby si chcel zbierat dobierky vo finsku, tak si das vyletik a otvoris si tam firemny ucet. No a pytam sa toho chalana, ze ci ten ucet ma CZ IBAN, lebo im nestaci aby to bolo vedene v CZK, musi to byt CZ IBAN. Ze hej? Neviem.. nie jednoznacne ale co bolo jednoznacne, ze ma okamzite vyhodil po vypis z ORSR. Tak som siel vystat dieru na postu, ktora je na stastie hned vedla tatry v auparku, kazdopadne som tam cakal asi 40 minut, odjebal 4,90 ci kolko. Dojdem, uz ma samozrejme predbehli ludia, tak sme cakali z pol hodinu.. sadneme, no pome. Naaale tam nieje CZ IBAN, to sa neda.. ja hned tlak ako tds v hadiciach po sprinte do vrchu. Vsak som sa pytal do boha.. No viete, prepacte.. Co prepacte, a ten vypis z ORSR mi preplatite? Noo viete prepacte.. tak pomaly 2h v pici, 4,90 v pici a nic si nevybavil, lebo kokota pustia do obehu bez skoleni. Jedine co ho napadlo zo skoleni, ze si ma pytat vypis z ORSR, aj ked nevie na co. A zjavne nevedel co, ale na co do pice tam mas 5 "seniorov", ktori nic nerobia? Tak nech sa toho chytia oni alebo ti poradia.. nie, chudak kokot zmateny robi sam, jedna pica na uveroch a 4 prepazky zatvorene, ale pice tam sedia.. ZA SKLOM, takze neviem, ci si myslia, ze ti ludia su slepi do pice, ze tam sedi na mobile a pozera fejsbuk alebo co.. darmo, s ludmi sa neda, ked tam nestojis s bicom v ruke.

boborjelotor

Streda, 18. Augusta 2021, 09:25

Príslušníci finančnej správy Colného úradu Nitra zaistili v obci Šahy 3 792 parfumov rôznych značiek. Majú podozrenie z porušovania práv duševného vlastníctva, cena originálnych výrobkov by pri ich predaji bola asi 318-tisíc eur.

V blízkosti bývalého hraničného priechodu Šahy robili v sobotu cestné kontroly. Zastavili vozidlo, v ktorom poľský vodič prevážal z Maďarska tovar vzbudzujúci podozrenie z porušovania práv duševného vlastníctva.

O osude zaisteného tovaru rozhodnú držitelia ochranných známok. Majú možnosť vyjadriť sa do 10 pracovných dní, či chcú vo veci konať a akým spôsobom.

Abyssko, esteze si stihol kupit ten juventus, by uz hadam ani nedorazil :)

Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd

Streda, 18. Augusta 2021, 10:10

Pls kkt, daj este raz tu stranku na overenie 😁

boborjelotor

Štvrtok, 19. Augusta 2021, 14:35

https://trencin.zoznam.sk/mimoridnas-sp ... yklistike/

neviem co presne sa stalo, ale vcera som chlapcov z tohto teamu stretol na ceste, a nejaky ich trener co sa viezol za nimi v aute by si zasluzil kres papulu, lebo isli po uzkych okreskach ale prakticky v trojskupine, mozno do 20 cyklistov, ale vpredu asi 8, po 4 vedla seba, 3 ci 4 asi 5 metrov za nimi, a potom zas pomerne velka medzera, a tam zvysok, asi ti co nestihali, a za nimi auto s oranzovym majakom. a presne to mi napadlo, ze ak tu niekto bude nasilu obiehat, na ceste kde je viditelnost do 100 metrov koli zakrutam, tak to dopadne zle. na akeho chuja ma na aute ten megafon, ked im nepovie, aby sa drzali pohromade. v takej skupine ti prvi tiez nemaju oci na riti aby furt sledovali, ci ti vzadu stihaju, nato je tam sned to sprievodne vozidlo.

spekillant
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 19. Augusta 2021, 15:25

ten movement za dodrzanie odstupu 1.5m pri obiehani cyklistu je zas kokotina odtrhnuta od reality podla mna. Jasne, uzakonime 1.5m pri obiehani, luskom je vsetko vyriesene.
Presne hento, ze ak su klukate cesty kde nevidis do zakruty tak mozes chuj. Bud pojdes 30tkou za cyklistom alebo budes riskovat.
Nie robit sirsie cesty, aby bola buffer zona, ze sa aj 2 auta a cyklista vedia v klude vyhnut, nie porobit poriadne cesty a obchvaty, aby sa nemuseli kamiony jebat medzi dedinami, ne, peticia za 1.5metra nam vsetko vyriesi. To, ze mame cesty s rozjebanou krajnicou od nakladnych aut, kde sa vmestia ledva 2 auta vedla seba netrapi nikoho.

RTG
Auto: BMW F900XR

Štvrtok, 19. Augusta 2021, 17:39

odjakziva platilo, ze cyklista sa obieha ako auto - aspon nas tak ucili, v zakone definovany odstup to sice neviem, ale ono akekolvek exaktne cisla su vlastne k uplnemu hovnu, lebo realne sa to neda ani odkontrolovat. Kazdopadne za posledny tyzden som ale stretol tolko kokotov co obiehali cyklistu tak, ze asi vypocitali Ackovou matikou, ze bude lepsie mne vliezt do cesty a riskovat celnu zrazku ako na par sekund pribrzdit. A ako cyklista zase stretavam jebnutych cyklistov aj na cyklotrase kde cast si to pomyli so zavodnou drahou a dalsi si pomyli, ze uz nesedi v aute a nema 3,5 metra siroky pruh. Na ceste podobne, takze prisampicu si najblizsie kupim nejaky dodge ram, navarim nan este ten siroky ochranny ram na predok a budem zbierat 2 aj 4 kolesove trofeje asi.

ViktorDDD

Štvrtok, 19. Augusta 2021, 19:34

podla §55 zak. o cetnej premavke je povinnost cyklistov jazdit po krajnici alebo okraji vozovky, a to jednotlivo za sebou.
keby sme zili v idealnom svete kde by ti rekreacny sagani dodrziavali zakony, nebol by problem bezpecne obiehat ani s 2+m odstupom, no ked idu predomnou vedla seba dvaja-traja takito leginovy fesaci, a nedajboze sa opovazim zatrubit nech ma pocuju, vidia, tak v 99% pripadov ukazu fakera, pripomenu mi aky som kokot alebo zacnu este kluckovat . . .
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau

RTG
Auto: BMW F900XR

Štvrtok, 19. Augusta 2021, 19:43

Poviem ti to ako tiez cyklista - kym ideme po nejakej hlavnej ceste (a to sa im snazime vyhybat), tak ideme za sebou. Ked ta ale piaty kokot v rade obehne tak, ze sa skoro skotulas z cesty, vtedy kasleme na pravidla a ideme dvaja vedla seba, lebo iba tak donutis vodicov spomalit ak maju nieco v protismere a obiehaju ta ako auto. Ano niektori vytrubuju, ale treba si uvedomit, ze casto je to dosledok a paradoxne zvysenie bezpecnosti.

V nasej krajine mame komplex faktorov kokotnosti - v prvom rade rozjebane a uzke cesty uz boli spomenute. Neexistujuce cyklotrasy a infrastruktura k nim ( cyklista je pomaly na chodniku vrah podla niektorych vodicov). Kokoti za volantom, kokoti na biku, kokoti organy, kokoti psickari, kokoti kocikari, kokoti chodci, aktualne uz najvecsi kokoti kolobezkari. Mozes si vybrat, lebo zarucene niektoru skupinu trafis a je uplne jedno ci na ceste, chodniku, cyklotrase ci v lese.

EDIT: pravy okraj vozovky by sa obcas aj dal pouzit, ale ak ides na ziletke, alebo si valis vo vecsej rychlosti aj na nejakom XC, tak si tiez treba uvedomit, ze pri tej krajnici ak je uzka, tak uz na ciare je bordel a to posledne co ako vodic chces, aby sa ti pri nejakom skrytom vymoli na prachu vysulal cyklista rovno pod kolesa. Jednoducho sa tam z velkej casti jazdit neda lebo diery/riziko defektu prach a bordel.

ViktorDDD

Štvrtok, 19. Augusta 2021, 19:51

aha takze traja predomnou kluckujete vedla seba a picujete na mna lebo nejaky iny kkt 5minut predtym ta skoro zrazil, tak ja pykam . . .
poviem ti to ako motorkar, na ceste ked idem na moto som v neustalom ohrozeni, kopa vodicov ma nevidi, nedaju prednost, atd. atd., podla tvojej logiky, riesenim by bolo aby som zneprijemnoval zivot kazdemu vodicovi auta? nie, ja nebudem za kokota, som dospely clovek a viem sa spravat, vyskusaj si to aj ty na tom bicykli, da sa to ;)
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 228 neregistrovaných