bmwmpower82 napísal:boli tam 3ja pracovnici,nikto nic nerobil ale evidentne je toto firemna strategia,lebo robia to iste v BA
Asi nie, zase kus od kusu. V Auparku v ZA uplna katastrofa, mala pobocka v Tesco super.. Dokonca som im na googli nechal 1* hodnotenie a odpisali, niekto si to pozera.

Ale kedze mi nevolali, ako kedysi ked dojebali vinkulaciu za 400€, ze som nemal ani vinkulaciu ani 400€ tak pochybujem, ze to smerovalo niekam dalej.. ale malo, pretoze komplet neprofesionalita nejakeho mladeho keketa co tam bol 2 dni aj s topankami, ale to je kurva moj problem? Dojdem tam, ze si chcem otvorit ucet v CZK kvoli kokotskemu DPD ktore ti na zber zahranicnych dobierok vyzaduje nativny zahranicny ucet.. lol. Cize keby si chcel zbierat dobierky vo finsku, tak si das vyletik a otvoris si tam firemny ucet. No a pytam sa toho chalana, ze ci ten ucet ma CZ IBAN, lebo im nestaci aby to bolo vedene v CZK, musi to byt CZ IBAN. Ze hej? Neviem.. nie jednoznacne ale co bolo jednoznacne, ze ma okamzite vyhodil po vypis z ORSR. Tak som siel vystat dieru na postu, ktora je na stastie hned vedla tatry v auparku, kazdopadne som tam cakal asi 40 minut, odjebal 4,90 ci kolko. Dojdem, uz ma samozrejme predbehli ludia, tak sme cakali z pol hodinu.. sadneme, no pome. Naaale tam nieje CZ IBAN, to sa neda.. ja hned tlak ako tds v hadiciach po sprinte do vrchu. Vsak som sa pytal do boha.. No viete, prepacte.. Co prepacte, a ten vypis z ORSR mi preplatite? Noo viete prepacte.. tak pomaly 2h v pici, 4,90 v pici a nic si nevybavil, lebo kokota pustia do obehu bez skoleni. Jedine co ho napadlo zo skoleni, ze si ma pytat vypis z ORSR, aj ked nevie na co. A zjavne nevedel co, ale na co do pice tam mas 5 "seniorov", ktori nic nerobia? Tak nech sa toho chytia oni alebo ti poradia.. nie, chudak kokot zmateny robi sam, jedna pica na uveroch a 4 prepazky zatvorene, ale pice tam sedia.. ZA SKLOM, takze neviem, ci si myslia, ze ti ludia su slepi do pice, ze tam sedi na mobile a pozera fejsbuk alebo co.. darmo, s ludmi sa neda, ked tam nestojis s bicom v ruke.