... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Re: P O K E C -tu mozte kecat o comkolvek.

Piatok, 13. Augusta 2021, 17:52

radsej sa ni nepytam, preco sa statna firma nedokaze napojit na slovensko.sk a overovat cipizaciou na obcianskom preukaze, uz vobec sa nejdem pytat preco teda sluzby slovenskej posty nie su v katalogu slovensko.sk. fuck me sideways.
jedine co chcem je dostavat notifikacie ked mi pride doporucena zasielka, ale spolahlivejsia metoda je asi dat susedovi kluc od schranky

starynovy
Kraj: Zahraničie

Piatok, 13. Augusta 2021, 18:55

No papierovu ziadost o notifikacie cez SMS ti daju aj v zuberci. Vybavis na pockanie. Len si treba pytat presne toto a nepomiast tie ameby akymsi kodom o overenie identity. :D

Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd
Kraj: Žilinský

Piatok, 13. Augusta 2021, 19:25

Uz sa natu postu vyser radšej
Prílohy
You_Shall_Not_Pass!_0-1_screenshot.jpg

pablohablo

Piatok, 13. Augusta 2021, 21:21

popoko
Naposledy upravil/-a pablohablo v Utorok, 14. Septembra 2021, 04:08, upravené celkom 5 krát.

boborjelotor

Piatok, 13. Augusta 2021, 21:26

no nevies, tu sa nebavime o balikoch, tu sa bavime hlavne o uradnych zasielkach, kde nikto tvoj telefon ani email neuvadza.

pablohablo

Piatok, 13. Augusta 2021, 21:27

boborjelotor napísal:
no nevies, tu sa nebavime o balikoch, tu sa bavime hlavne o uradnych zasielkach, kde nikto tvoj telefon ani email neuvadza.
tak mne urady nevypisuju nastastie tak casto zatial aby malo totok pre mna pridanu hodnotu.

boborjelotor

Piatok, 13. Augusta 2021, 21:28

no a prave to je ten kamen urazu, ked ti nevypisuju urady casto a trvale bydlisko mas na adrese, kde sa zdrzujes par dni do mesiaca.
akoze co je tvoja pointa, presvedcit niekoho, ze danu sluzbu vlastne ani nepotrebuje?

pablohablo

Piatok, 13. Augusta 2021, 21:31

nemam ziadnu agendu, som rad ze to nepotrebujem a tesim sa z toho
edit: presmerovanie posty si skusal ? to som mal raz vybavene a celkom dobre to fungovalo

starynovy

Piatok, 13. Augusta 2021, 21:42

Ked ja nemam kameru, nikto ju nepotrebuje. Ked mne nechodia uradne zasielky, nikomu nechodia. :D Inak nieje na to spolah celkom, z odhadom 50 mi to oznamenie neprislo asi 5x? Oni to tam normalne rucne "pipnu", ziadna automatizacia. Takze moze teta zabudnut. A este ich musim kontrolovat ako keket, lebo tento tyzden mi prisla dobierka, normalne v hotovosti na postu. Mne nic take nechodi, vsetko je na ucet.. tak dumem, stedry darca, nigerijsky prinz poslal pade. Picu, to len oni neviem akym zazrakom mi poslali dobierku za doruceny balik z 15.6., teraz. Hned zacnes rozmyslat, kolko takych asi bude..

boborjelotor

Piatok, 13. Augusta 2021, 21:47

mne napriklad nejaky okresny urad ci kery chuj poslal zasielku, ze mam preukazat ze vozidlo XY ma platnu STK. vozidlo XY bolo zosrotovane a odhlasene v roku 2011. zlty listok som nasiel po 2 tyzdnoch, kde som sa po prebrati zasielky dozvedel, ze som mal 15 dni zdokladovat uvedene skutocnosti inak dostanem pokutu. ano, je moja zodpovednost preberat si postu vcas, a dana sluzba mi to ulahci, ked budem vediet, ze ma caka nejaka doporucena zasielka, kde sa dozviem, ze ja mam suplovat neschopnost nejakeho statneho uradnika a dokladovat nieco, co niekto na DI alebo nejakom odbore dopravy nezaknihoval ako predpis kaze. Ak by som nemal potvrdenie, ze auto som pred 10 rokmi zosrotoval a odhlasil, tak asi by som okrem 165 eur pokuty este aj platil 500 eur za vyradenie vozidla z evidencie, lebo ako im dokazes, ze auto neexistuje, nijako. Este mi aj policajt povedal, ze "mate stastie, ze ste si papiere odlozili". ale to uz, ako vzdy, odbieham od temy, to som sa len tak ex post znovu vytocil nad tym ako efektivne sa vynalozili miliardy eur na IT v statnej sprave.
vo vyspelej, zapadniarskej Bratislave sa mozno nestava ani to, ze ak mas elektronicku schranku tak stat je povinny s tebou komunikovat elektronicky, a napriek tomu mi minuly rok prisli zasielky listovou postou, zo socialky aj z vszp, ked som ujovi zo socialky volal, tak povedal, ze kolega, ktory vie "obsluhovat el. komunikaciu" je na dovolenke, takze ujo mi ten dokument, co mal par klikmi poslat elektronicky vytlacil...ale tlacil asi komplet printscreen akoze fujva komplet obrazovka, a poslal mi to postou. v principe podobny pripad z poistovne.
a vlastne to co spustilo moj zaujem o tuto sluzbu bolo ked mi z vszp doslo rocne zuctovanie - postou. wtf, pani, ktora to vybavovala je dokonca spoluziacka z rocnika na gympli, tak som jej zavolal, ze blabla long time no see, a preco mi to posielas postou. a ona ze "ja to radsej posielam aj postou, lebo ludia tie elektronicke spravy necitaju".... "ale ja som ziadnu nedostal...noo, to ti pride o par dni, to posielame naraz, to ma na starosti kolegyna..." a tak aj bolo, ale ty si najdes zlty listok a utekas na postu ze co to je za kokotinu, a ono je to kokotina, ktora vobec nemala prist papierovo.
takze ak taketo kokotiny neriesis, tak sa naozaj mozes tesit.

stary - to este ani nemam aktivovane a uz mam dilemu, ze ci si to nemam aktivovat rovno na dve adresy, ale ked hovoris, ze automatizacia nincsen, asi netreba, lebo oficialna adresa je 123/45, niektore chodia na 123, niektore na 123/45, reku ak si zadam 123/45 na notifikacie, ci to vobec system posle, ak bude na adrese len 123. ale vidim teda, ze jebat to cele. lepsie bude asi rovno do schranky jebnut kameru

starynovy

Piatok, 13. Augusta 2021, 21:52

Nema, lebo dakedy tam zabludim okolo 8:30 dajme tomu.. a pan stary nieco tu mate ale este som vam to neodklikla.. co je tiez funny, ze to tam drepi od piatej rano ked to doviezol rozvoz, mozno by si si to zobral na otvaracku pred fachom (ak mas) ale vlastne to vysi na tom, kedy sa ona uraci to porozposielat, co je samozrejme ovplivnene kolko dochodcov sa tam pride vykecavat, kolkym to treba rozposlat, kedy su kavy atd. :D Picovina skurviacka nefunkcna.. a to si este nepreclieval cez nich. Oni maju podla mna na stene macka pu s korona hlavou ako avatar a chodia sa klanat. Uz vyse roka je ich vyhovorka na vsetko: je korona mame toho vela, vyfakuj, nestihame.

voMacK
Auto: G31 540i

Piatok, 13. Augusta 2021, 21:53

pablohablo napísal:
nemam ziadnu agendu, som rad ze to nepotrebujem a tesim sa z toho
edit: presmerovanie posty si skusal ? to som mal raz vybavene a celkom dobre to fungovalo
Ty si si povedal, ze ides dnes sutazit o najzbytocenjsie prispevky na fore? Riesi sa posta, ty napises, ze to neptorebujes. Riesi sa dovoz aut a ty napises, ze si to urobil nakokot a odrbal si sa.
Ked sa tu niekto bude pytat na jebacku, ty napises, ze sa to neoplati, lebo konkretne ty trtkas horsie jak GErmanKar jazdi.....fakt nechapem pointe..
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

pablohablo

Piatok, 13. Augusta 2021, 21:55

voMacK napísal:
Ty si si povedal, ze ides dnes sutazit o najzbytocenjsie prispevky na fore? Riesi sa posta, ty napises, ze to neptorebujes. Riesi sa dovoz aut a ty napises, ze si to urobil nakokot a odrbal si sa.
Ked sa tu niekto bude pytat na jebacku, ty napises, ze sa to neoplati, lebo konkretne ty trtkas horsie jak GErmanKar jazdi.....fakt nechapem pointe..
citim zpicenost ako na rybacom trhu aj bez cuvacej kamery. pisem k teme, na rozdiel od teba.

voMacK
Auto: G31 540i

Piatok, 13. Augusta 2021, 21:57

Asi si pod "pisem k teme" predstavujem nieco uplne ine ako ty...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

pablohablo

Piatok, 13. Augusta 2021, 22:03

voMacK napísal:
Asi si pod "pisem k teme" predstavujem nieco uplne ine ako ty...
zato tento tvoj opustak bude sucastou naborovych videii na poste.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 250 neregistrovaných