... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Dendooo napísal:Bobor - Ja cez e-podací hárok posielam na Slovensko aj do zahraničia a nikdy s tým poštárka nemala problém. Len si doma musíš vytlačiť adresný štítok a prilepiť ho na balík - bez toho to nezoberieAlebo to vtedy ešte do zahraničia nešlo podať - v 2017 som ešte do zahraničia neposielal.
Teraz som kontroloval tracking pošty - a na najnovšej objednávke do Kanady netrackuje![]()
Ale balíky pred tým napr. do USA trackuje všetky... Tak občas to zdá sa stále nefunguje...
boborjelotor napísal:a jak bude vediet teta na poste ked prides s 20 balikmi ktory je ktory?a nemal ten epodaci harok byt prave o tom, ze nic nemusis vypisovat a lepit, ze mas proste podaci listok elektronicky a jej to ma vyplut nalepku ktoru nacapi na balik, ktory jej podas?
nejakymarko napísal:bomba :-O to vyzera fajn, jaky mas ifon? lebo ja 12 pro max, a ten zas potrebuje dost silny drziak aby sa nezjebal pri nejakom otraseFuxxo ja som si “dal poradiť” a kúpil som úplne inú kktinu, práve kvôli magsafe, skôr ako som si všimol príspevok od bobra, tak dám potom echo, ako veľmi som sa ojebal
Zobral som https://m.alza.sk/epico-magnetic-wireless-car-charger-magsafe-compatible-15-w10-w75-w-18-w-qc-d6316217.htm
Fuxxo napísal:tak asi ja viem ktory balik ide pod ktorym cislom ne? wtf to co je za otazka.a jak bude vediet teta na poste ked prides s 20 balikmi ktory je ktory?samozrejme ze etiketu si doma vytlacis, nalepis na balik a oni to tam len nacitaju.. dokonca po novom to dokazes vyplnit doma, a aj zaplatit online, a len to vysypes na poste, a dovi.
Fuxxo napísal:Ja mám 12 Pro tak verím, že ho to udrží. Viac sa po pravde bojím toho držania v mriežkach, ako samotného magnetu, uvidíme. Snáď to už zajtra zelený donesie :)bomba :-O to vyzera fajn, jaky mas ifon? lebo ja 12 pro max, a ten zas potrebuje dost silny drziak aby sa nezjebal pri nejakom otrasetak ci tak ja by som to chcel len do X5, a bude to len ako drziak.. ziadne nabjanie ani navigacia nic, takze toto by slo :-O
boborjelotor napísal:tak ak to udrzi tak to nemusi byt zle, ale iphone to bude nabijat len tymi 7,5w ci kolko, nie 15 ako fujva komplet magsafe, takze pocas 20 minutovej jazdy do prace to velmi nenapustis. daj vediet potom ako to drzi telefon.
nejakymarko napísal:imho MagSafe drziak telefon neudrzi, Pro Max urcite nie, a 12 Pro tiez nie je najlahsia. Aspon mi to teda tak pripada podla recenzii. Daj potom vediet ked odjazdis nejake ostre zakruty s tym, ma to celkom zaujimaJa mám 12 Pro tak verím, že ho to udrží. Viac sa po pravde bojím toho držania v mriežkach, ako samotného magnetu, uvidíme. Snáď to už zajtra zelený donesie :)