... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd
Kraj: Žilinský

Re: P O K E C -tu mozte kecat o comkolvek.

Utorok, 10. Augusta 2021, 15:39

Takze tych sedempetsto mas z only fansu hej...
Edit uznavam 7500 je trapne uz, tak posli asppn fotku cuvacej kamery do spravy, nerad chodim na slepo....

nejakymarko
Auto: zatial VW
Kraj: Prešovský

Utorok, 10. Augusta 2021, 19:00

Zdravím pani,
Viete odporučiť nejaký spoľahlivý držiak do auta (do ventilácie) ktorý udrží iPhone pomocou magnetu?

Požiadavky snáď len aby bol čo najmenší, ale hlavne dobre držal telefón. Qi Nabíjanie poteší, ale nie je nutnosť

boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 10. Augusta 2021, 19:42

ja ak mam kupovat nejaku takuto haraburdu, tak sa roky drzim len iOttie, https://www.alza.sk/magneticke-drziaky- ... 072&sc=200. , nevidim velmi zmysel v qi nabijani - ak teda neplanujes kabel schovat ale ak to chces mat ako navigaciu, budes chciet zadat adresu alebo nieco a dokola prerusovat to nabijanie vzdy ked ho zoberies do ruky...normalne pichnut z usb kabel do iphonu je imho lepsie ale tak to podla kazdeho preferencie.
ja nie som fanusik tychto ventilacnych, lebo jednak si nechcem blokovat vyduch a druhak neverim, ze to dlhodobo udrzi tu vahu,
ja ked jazdim na aute bez carplay/android auto tak si nosim toto https://www.alza.sk/iottie-easy-one-tou ... 151159.htm

pyranes

Streda, 11. Augusta 2021, 06:08

Bobor, tak mi prislo na paypale, ze mam poslat balik naspat.. mozem to normalne poslat SK postou ci mas nejaky hint preco nie ?
aj tak je to na kokot, pretoze budem znasat prepravne naklady ale sak jebat 18€ vs 473€.

Dik
Prílohy
paypal.PNG
paypal.PNG (39.46 KiB) 646 zobrazení

boborjelotor

Streda, 11. Augusta 2021, 06:24

mozes to poslat aj postou, ale oni nevedia trackovat sl. postu

pyranes

Streda, 11. Augusta 2021, 06:44

tak to je potom blbost nie? tym padom sa mozem zase vystavit riziku, ze to skonci v moj neprospech nie?
je lepsie to poslat nejakym kurierom ? napriklad GLS?

Fuxxo
Auto: X3MC / E38 / E70
Kraj: Nitriansky

Streda, 11. Augusta 2021, 08:47

boborjelotor napísal:
ja ak mam kupovat nejaku takuto haraburdu, tak sa roky drzim len iOttie, https://www.alza.sk/magneticke-drziaky- ... 072&sc=200. , nevidim velmi zmysel v qi nabijani - ak teda neplanujes kabel schovat ale ak to chces mat ako navigaciu, budes chciet zadat adresu alebo nieco a dokola prerusovat to nabijanie vzdy ked ho zoberies do ruky...normalne pichnut z usb kabel do iphonu je imho lepsie ale tak to podla kazdeho preferencie.
ja nie som fanusik tychto ventilacnych, lebo jednak si nechcem blokovat vyduch a druhak neverim, ze to dlhodobo udrzi tu vahu,
ja ked jazdim na aute bez carplay/android auto tak si nosim toto https://www.alza.sk/iottie-easy-one-tou ... 151159.htm

ja by som ale rad taky, co funguje s magsafe origo magnetom v ifone.. :-|
IG: @fuxxo_works_garage
YT: TheFuxxoWorksGarage

F97 X3M Competition LCi 2023 375kW
E38 735i 1999 175kW
E70 X5 30d 2010 173kW
ex: G20 M340i 2020 275kW
ex: E53 X5 30d 2002 135kW
ex: F32 420d Coupe 2016 140kW
ex: E63 650i Coupe 2006 270kW
ex: E34 520i Touring 1994 110kW
ex: E39 530d 2001 142kW
ex: E46 330da Touring 150kW

boborjelotor

Streda, 11. Augusta 2021, 08:53

ak take na trhu nie su tak to zas neznie ako zlozity DYI projekt zobrat magsafe puk a nalepit ho na nejaky obycajny drziak, ale neviem ako silny je klasicky magsafe puk, zrejme nie dostatocne aby udrzal vertikalne telefon.
mozno by bolo lepsie obycajny drziak s celustami a magsafe tam mat len na kratkom kabliku zavesny, ze sa sam chyti ked telefon vlozis do drziaka

Dendooo
Auto: E38, E39
Kraj: Trnavský

Streda, 11. Augusta 2021, 09:50

Som predajca na ebay a balíky cez Slovenskú Poštu mi to trackuje - len pár krát sa mi stalo že to nešlo a písalo len TN provided. :smile: Problém s trackingom som mal hlavne vtedy keď som dávnejšie podával balík priamo na pošte - odkedy podávam cez internet (e-podací hárok) všetko je OK.
Fabia III TSI 2020
E38 740i - 2000 Cosmosschwarz
E39 530d - 2000 Aspensilber
Ex - E34 525tds Touring - 1995 Cosmosschwarz

pyranes

Streda, 11. Augusta 2021, 09:54

oki, dik vsetkym, volal som aj kurierske spolocnosti ale vsade 150+ takze to je hovadina, poslem to SK postou a dam to s dorucenkou na podpis a uvidim no.. kazdopadne druhy raz uz budem vediet co a ako

boborjelotor

Streda, 11. Augusta 2021, 09:57

Dendooo napísal:
Som predajca na ebay a balíky cez Slovenskú Poštu mi to trackuje - len pár krát sa mi stalo že to nešlo a písalo len TN provided. :smile: Problém s trackingom som mal hlavne vtedy keď som dávnejšie podával balík priamo na pošte - odkedy podávam cez internet (e-podací hárok) všetko je OK.
tak to je dobre vediet,
ja som cez ebay naposledy posielal asi 2017, a tiez som mal epodaci harok, akurat ze ked som prisiel v TN na postu, tak ma panicka poslal do mindze, ze si mam pekne vypisat papierky a nalepit na baliky, lebo to funguje len vramci SR a do zahranicia mi je prakticky epodaci harok nahovno.
ked som cisla zadal v ebay, tak to nevedelo trackovat.

pyranes

Streda, 11. Augusta 2021, 09:59

a teda poslednu vec sa spytam, ked uz mate s tym niekto realne skusenosti... to returned cargo tam asi byt nemusi nie? ved tam platit nebudem ziadne poplatky okrem postovneho

čo by ste mali urobiť?

Ak chcete, aby vám boli vrátené peniaze, je potrebné do 21. augusta 2021 iniciovať vrátenie zásielky a nahrať údaje o sledovaní do centra riešenia problémov. Odporúčame, aby ste si uschovali kópiu prepravného štítka na overenie adresy príjemcu. V prípade potreby vás môžeme neskôr požiadať o poskytnutie tohto dokladu.

Tovar je potrebné odoslať na nasledujúcu doručovaciu adresu:

eBay
[color=#000000][size=85]return_shipping_address":"Falkensteinstraße 2 Velden, 84149 DE[/size][/color]

Vrátený tovar musí byť v rovnakom stave, v akom ste ho dostali, pričom za náklady spojené s vrátením zodpovedáte vy. Ak posielate zásielku do zahraničia, na vonkajšiu stranu balíka napíšte Returned Cargo (Vrátená zásielka), aby ste sa vyhli daňovým poplatkom.

Čo sa bude diať ďalej?

Keď potvrdíme, že obchodník eBay dostal tovar, vrátime vám peniaze a prípad uzavrieme.

Táto vrátená suma sa na vašom účte zohľadní do piatich dní. Ak ste zaplatili debetnou alebo kreditnou kartou, peniaze budú vrátené na príslušnú kartu. V závislosti od časových harmonogramov vydavateľa karty môže zobrazenie vrátených peňazí na výpise z karty trvať až 30 dní.

Ak neodpoviete do 21. augusta 2021, tento prípad sa automaticky uzavrie.

Ďakujeme za spoluprácu.

boborjelotor

Streda, 11. Augusta 2021, 10:16

returned cargo je tam koli predajcovi, nie tebe, ak by to slo cez colnicu, v ramci EU nepojde resp. ak pojde nebude preclievane, ale tak asi nie je problem napisat fixkou returned cargo na balik, ci ako

Dendooo
Auto: E38, E39
Kraj: Trnavský

Streda, 11. Augusta 2021, 10:17

Bobor - Ja cez e-podací hárok posielam na Slovensko aj do zahraničia a nikdy s tým poštárka nemala problém. Len si doma musíš vytlačiť adresný štítok a prilepiť ho na balík - bez toho to nezoberie :smile: Alebo to vtedy ešte do zahraničia nešlo podať - v 2017 som ešte do zahraničia neposielal.

Teraz som kontroloval tracking pošty - a na najnovšej objednávke do Kanady netrackuje :-k :D Ale balíky pred tým napr. do USA trackuje všetky... Tak občas to zdá sa stále nefunguje...
Fabia III TSI 2020
E38 740i - 2000 Cosmosschwarz
E39 530d - 2000 Aspensilber
Ex - E34 525tds Touring - 1995 Cosmosschwarz

starynovy
Kraj: Zahraničie

Streda, 11. Augusta 2021, 10:24

Akosi vela chcete od tej posty. :D To je sotva funkcny aparát. Aj s tym odoslaním, kludne to na nejakej sidliskovej poste neposles, veducy to sa neda. Prides na postu 1 a v pohode. True story. Naposledy ma veduca pobocky, taka 30 rocna arogantná pica s iq konika, ale jedina z tej starej gardy tetiek mala mgr... Presviedčala, ze fin. produkt ktorý som si online cez stránku aktivoval a vyzadoval fyzicke doklepnutie na pobocke, neexistuje. :D Co nieje celkom jej chyba, iba z casti.. Druha cast je, ze si ani neskolia zodpovednych pracovníkov v predaji toho co ponukaju.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 213 neregistrovaných