... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
boborjelotor napísal:ja ak mam kupovat nejaku takuto haraburdu, tak sa roky drzim len iOttie, https://www.alza.sk/magneticke-drziaky- ... 072&sc=200. , nevidim velmi zmysel v qi nabijani - ak teda neplanujes kabel schovat ale ak to chces mat ako navigaciu, budes chciet zadat adresu alebo nieco a dokola prerusovat to nabijanie vzdy ked ho zoberies do ruky...normalne pichnut z usb kabel do iphonu je imho lepsie ale tak to podla kazdeho preferencie.
ja nie som fanusik tychto ventilacnych, lebo jednak si nechcem blokovat vyduch a druhak neverim, ze to dlhodobo udrzi tu vahu,
ja ked jazdim na aute bez carplay/android auto tak si nosim toto https://www.alza.sk/iottie-easy-one-tou ... 151159.htm
Dendooo napísal:tak to je dobre vediet,Som predajca na ebay a balíky cez Slovenskú Poštu mi to trackuje - len pár krát sa mi stalo že to nešlo a písalo len TN provided.Problém s trackingom som mal hlavne vtedy keď som dávnejšie podával balík priamo na pošte - odkedy podávam cez internet (e-podací hárok) všetko je OK.
čo by ste mali urobiť? |
Ak chcete, aby vám boli vrátené peniaze, je potrebné do 21. augusta 2021 iniciovať vrátenie zásielky a nahrať údaje o sledovaní do centra riešenia problémov. Odporúčame, aby ste si uschovali kópiu prepravného štítka na overenie adresy príjemcu. V prípade potreby vás môžeme neskôr požiadať o poskytnutie tohto dokladu. |
Tovar je potrebné odoslať na nasledujúcu doručovaciu adresu: |
eBay [color=#000000][size=85]return_shipping_address":"Falkensteinstraße 2 Velden, 84149 DE[/size][/color] |
Vrátený tovar musí byť v rovnakom stave, v akom ste ho dostali, pričom za náklady spojené s vrátením zodpovedáte vy. Ak posielate zásielku do zahraničia, na vonkajšiu stranu balíka napíšte Returned Cargo (Vrátená zásielka), aby ste sa vyhli daňovým poplatkom. |
Čo sa bude diať ďalej? |
Keď potvrdíme, že obchodník eBay dostal tovar, vrátime vám peniaze a prípad uzavrieme. |
Táto vrátená suma sa na vašom účte zohľadní do piatich dní. Ak ste zaplatili debetnou alebo kreditnou kartou, peniaze budú vrátené na príslušnú kartu. V závislosti od časových harmonogramov vydavateľa karty môže zobrazenie vrátených peňazí na výpise z karty trvať až 30 dní. |
Ak neodpoviete do 21. augusta 2021, tento prípad sa automaticky uzavrie. |
Ďakujeme za spoluprácu. |