Pondelok, 21. Júna 2021, 14:44
dikes, chcel som sa aj ohradit, ale kedze mne narozdiel od teba nechyba kus sebareflexie muzim uznat, ze ten hyenizmus asi sedi, ked ma tesi vidiet ta ako ta to hodilo do vyvrtky.
odriekaneho chlebika najvacsi kus, hovorievali kedysi.
takze obvinit..err... bohapusto klamat niekoho = OK, lebo ved by ti mal vlastne vykat
posielat mi odkazy, ze by som mohol aj 2 tyzdne byt na dovolenke, keby LUDIA PLATILI DANE, a potom ked ukazeme na firmu, ktora ziadne dane neplati tak je to hyenizmus, lebo sa s tym spaja nejaka emotivna backstory.
ale je to asi lepsie ako teda povedat, ze z tych 4 moznosti, ktore som napisal ako je mozne, ze ma firma take straty je teda moznost cislo 2, bolo by vybavene, svokor so zatom naliali penaze a hotovol, vybavene. budeme verit, ze 340k sa niekde naozaj utopilo, sice sa za to nic nekupilo, lebo dlhodoby majetok firmy ma hodnotu 6000 eur, takze stroje ci priestory sa nekupili do vlastnictva firmy, ale niekde sa urcite legalne minulo 340k na sluzby tretim stranam.
zakomplexovany namysleny hochstapler tu minuly tyzden isiel volat danove urady, a teraz by bol rad, keby sa na to zabudlo a bolo ticho. este prosim aby sa z detskej izby ozvalo nieco o zametani pred vlastnym dvorom.