... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

pablohablo
Kraj: Zahraničie

Re: P O K E C -tu mozte kecat o comkolvek.

Štvrtok, 17. Júna 2021, 11:03

popoko
Naposledy upravil/-a pablohablo v Utorok, 14. Septembra 2021, 04:41, upravené celkom 2 krát.

starynovy

Štvrtok, 17. Júna 2021, 11:07

Abyssko napísal:
Dajte mu už pokoj fakt je jeden z mála ktorý dačo vie, radi zadarmo a miesto toho aby niekomu poradil tu musí skoro celý tyzden drzat štít a odrážať tieto kokotiny....

Ty tu neries a sa sustred na tu F10, ked si to uz zacal, to huci viac ako motor sam. :D

Užívateľov profilový obrázok
ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 17. Júna 2021, 11:16

F10 - listy, pavuky a ine sracky vo vedeni vzduchu okolo filtra/vetraku ?
K druhej teme - sa tu na to postupne kazdy technicky zdatny clovek vysere a ostane len psychologicka poradna v pokeci, no auta budu pokazene ale aspon bude sranda
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 17. Júna 2021, 11:26

starynovy napísal:
Ty tu neries a sa sustred na tu F10, ked si to uz zacal, to huci viac ako motor sam. :D
Som si zasa nasral pred vlastne dvere, no nič pán kuncik, vyzerá že to vymlete ložisko vymlelo niekde vôľu a už to hádže stále. Resp. Prečo zdochlo to ložisko si treba odpovedať. No nič nech donesie kuknem nato 🤣🤣🤣

PKuncik
Auto: F07, N55

Štvrtok, 17. Júna 2021, 11:27

Viktor, sranda bude i tak. Už jsi viděl pavouka, jak se drží a nohy mu třepotají pod tlakem vzduchu a on celý vibruje a hučí a hučí. :D

No podívám se, ale celý ten humbuk je v palubovce tam někde hluboko, aspoň to tak vypadá. To bude asi muset palubka dolů a to jsem kurva nechtěl.

starynovy

Štvrtok, 17. Júna 2021, 11:29

Abyssko napísal:
Som si zasa nasral pred vlastne dvere, no nič pán kuncik, vyzerá že to vymlete ložisko vymlelo niekde vôľu a už to hádže stále. Resp. Prečo zdochlo to ložisko si treba odpovedať. No nič nech donesie kuknem nato 🤣🤣🤣

Cestou z reichu sa stavis, vercajk mas si hovoril. :D Aspon mu das 535d okostovat, iny krajan tu hovoril, ze F10 je proti E60 lenivy suvix. Mozno to aj vymeni rovno kus za kus bez doplatku a potom das pozret ten vetrak dakemu debilovi bez vyucnaku. :D

pablohablo

Štvrtok, 17. Júna 2021, 11:29

PKuncik napísal:
Viktor, sranda bude i tak. Už jsi viděl pavouka, jak se drží a nohy mu třepotají pod tlakem vzduchu a on celý vibruje a hučí a hučí. :D

No podívám se, ale celý ten humbuk je v palubovce tam někde hluboko, aspoň to tak vypadá. To bude asi muset palubka dolů a to jsem kurva nechtěl.
a skusal si s tym zajst za nejakym doktorom ?

PKuncik

Štvrtok, 17. Júna 2021, 11:32

Abyssko napísal:
Toto ne, toto ne. Ventilátor a motor jedno jest. Takže to je celý díl. Kukaj.
Obrázok

Abyssko

Štvrtok, 17. Júna 2021, 11:35

Okej, čiže ventilátor to nerobí, vieš o Tom že zas rozoberas palubovku 🤣

PKuncik

Štvrtok, 17. Júna 2021, 11:38

U Fx se tento motorek dá vyměnit z motorového prostoru, takže se do palubovky nemusí. To bylo dobré, ale ..., hovno to pomohlo.

Abyssko

Štvrtok, 17. Júna 2021, 11:40

V nedeľu keď bude pekne, si to rozober na dvore a poriadne to pokukaj, o niečo to musí jemne šúchať alebo niečo podobné. Aj mne to robí podobný ale slabší hluk, ale ja som mal ventilátor zaseknutý... Keď som ho silou otočil, odvtedy je hlučnejši ale len trocha
Edit keby že si kúpiš E46 by sa mi ľahšie radilo.....

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 17. Júna 2021, 11:59

starynovy napísal:
A ja som tu ten, kto je znamy tym ze vie veci.
hlaska hodna filmoveho zaporaka!

{to len na odlahcenie tej toxicity}
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

Abyssko

Štvrtok, 17. Júna 2021, 12:06

Tá platí UNDY že?

undy
Auto: Xxxxxx

Štvrtok, 17. Júna 2021, 12:13

starynovy napísal:
Nie nie, tebe samemu to napadlo a sam si to sem doatiahol. Ja som ti hned uz v pondelok ci kedy, ked si tento egotrip zacal posmievanim sa z videa povedal, ze si chudak a mas ist do pice. To je cele.. A tam to mohlo skoncit, kde ta admin alebo krumar vymazal. Ty sa tu uz pomaly tyzden furt snazis si kompenzovat to tvoje ego zronene a vytahovat stale nieco nove, fantasticke, cim by si mal mohol ponizit. Lenze tu sme na bmv klube, zameranom na auta. Nie lekarskom klube. A ja som tu ten, kto je znamy tym ze vie veci. Ty si tu znamy ako ten co nenapadne podsuva haciendy, kruhace, mustangy a posmieva sa vzdelanejsim a sikovnejsim ludom, aby si urobil dobre. Takze mozeme to vkladanie kokotin do ust a prekrucanie reality uz skoncit, pretoze ty niesi normalny a nikam to nevedie. Tvoja pointa stoji na nutenej snahe ponizit ma za kazdu cenu. Nechapem preco ti ten chuj lekarnik nedal ban, pisal som mu o tom vcera, ked si tu zacal sermovat s mojou novou firmou v teme o E46, opat nikto sa nepytal, nikto sa neprosil..ale potrebujes si urobit dobre. Nech je ako je, aspon sa mozes ukludnit, ze ma tu nikto neochranuje.
O chvilu tu budu chodit len vypytovaci sa na co si dat pozor, seria 900 casť 10 000 a ty. Dobra uroven. Ale rady sa tu nedockaju, lebo ja som uz znechuteny tiez, ako vacsina normalnych co tu obcas prispela dacim hodnotnym ale uz dlhsie tu len necinne raz za tyzden nakuknu a idu prec.
A na zaver teda, aby to nezostalo pre teba a bujnu fantaziu otvorene, ja dane platim, mam na to aj uver co je toho testamentom, nie ako kamosko tu, ktoremu nedali ani mobil na "uver" lebo splatne dane nikde. Takze ja si so svojimi zasadami a moralkami idem dalej. Chod si aj ty po robote a uz ma neotravuj, nic od teba nepotrebujem ani ty odomna, nikdy. Takze skoda sa tu rypat v tom kto aky je, co vie a co nevie. Nepodstatne, nikdy na tom zalezat nebude, lebo jaguare nerobim a ty nemas oravu ako okrsok v galante. Cau
Ok, konečne niečo, čo má hlavu i pätu, bez urážok a nadávok. Prečítal som si to 2x,s niečím súhlasím, s niečím nie. Ale nemám potrebu sa s tebou hádať, tak, ako by som nemal ani na začiatku tohoto všetkého, ak by reakcia bola bývala adekvátna.
Uznávam, vážne, že v niečom máš pravdu. V inom nie a mohli by sme sa tu hádať a nadávať si naďalej. Keďže ale viem, že nie je šanca nanutit niekomu svoj názor, beriem návrh od teba, že koniec.
No offense-to, že máš úver nijako nedokazuje, že platíš dane, je to ako s výberom z bankomatu.. Nie som včerajší, viem, ako fungujes/fungoval si a nielen ty a už som to niekde písal - ak si šikovný, treba z toho vyťažiť.
Ani ta nejdem prevychovat v tvojom vyjadrovaní, len ti poradím - pokiaľ ta niekto nepozná, bude si o tebe názor tvoriť podľa toho, ako sa prezentujes. A to môže byť škoda - pre teba, inak šikovného.
A nie, neplacem. Nepokazme si to:)

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 17. Júna 2021, 12:17

Abyssko napísal:
Tá platí UNDY že?
jj vypisal mi 2 priepustky z prace a k tomu moznost ist sa povozit po kruhaci. Taka ponuka sa neodmieta
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 216 neregistrovaných