... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Abyssko napísal:Dajte mu už pokoj fakt je jeden z mála ktorý dačo vie, radi zadarmo a miesto toho aby niekomu poradil tu musí skoro celý tyzden drzat štít a odrážať tieto kokotiny....
starynovy napísal:Som si zasa nasral pred vlastne dvere, no nič pán kuncik, vyzerá že to vymlete ložisko vymlelo niekde vôľu a už to hádže stále. Resp. Prečo zdochlo to ložisko si treba odpovedať. No nič nech donesie kuknem nato 🤣🤣🤣Ty tu neries a sa sustred na tu F10, ked si to uz zacal, to huci viac ako motor sam.
Abyssko napísal:Som si zasa nasral pred vlastne dvere, no nič pán kuncik, vyzerá že to vymlete ložisko vymlelo niekde vôľu a už to hádže stále. Resp. Prečo zdochlo to ložisko si treba odpovedať. No nič nech donesie kuknem nato 🤣🤣🤣
PKuncik napísal:a skusal si s tym zajst za nejakym doktorom ?Viktor, sranda bude i tak. Už jsi viděl pavouka, jak se drží a nohy mu třepotají pod tlakem vzduchu a on celý vibruje a hučí a hučí.
No podívám se, ale celý ten humbuk je v palubovce tam někde hluboko, aspoň to tak vypadá. To bude asi muset palubka dolů a to jsem kurva nechtěl.
Abyssko napísal:Toto ne, toto ne. Ventilátor a motor jedno jest. Takže to je celý díl. Kukaj.Som si zasa nasral pred vlastne dvere, no nič pán kuncik, vyzerá že to vymlete ložisko vymlelo niekde vôľu a už to hádže stále. Resp. Prečo zdochlo to ložisko si treba odpovedať. No nič nech donesie kuknem nato 🤣🤣🤣
starynovy napísal:hlaska hodna filmoveho zaporaka!A ja som tu ten, kto je znamy tym ze vie veci.
starynovy napísal:Ok, konečne niečo, čo má hlavu i pätu, bez urážok a nadávok. Prečítal som si to 2x,s niečím súhlasím, s niečím nie. Ale nemám potrebu sa s tebou hádať, tak, ako by som nemal ani na začiatku tohoto všetkého, ak by reakcia bola bývala adekvátna.Nie nie, tebe samemu to napadlo a sam si to sem doatiahol. Ja som ti hned uz v pondelok ci kedy, ked si tento egotrip zacal posmievanim sa z videa povedal, ze si chudak a mas ist do pice. To je cele.. A tam to mohlo skoncit, kde ta admin alebo krumar vymazal. Ty sa tu uz pomaly tyzden furt snazis si kompenzovat to tvoje ego zronene a vytahovat stale nieco nove, fantasticke, cim by si mal mohol ponizit. Lenze tu sme na bmv klube, zameranom na auta. Nie lekarskom klube. A ja som tu ten, kto je znamy tym ze vie veci. Ty si tu znamy ako ten co nenapadne podsuva haciendy, kruhace, mustangy a posmieva sa vzdelanejsim a sikovnejsim ludom, aby si urobil dobre. Takze mozeme to vkladanie kokotin do ust a prekrucanie reality uz skoncit, pretoze ty niesi normalny a nikam to nevedie. Tvoja pointa stoji na nutenej snahe ponizit ma za kazdu cenu. Nechapem preco ti ten chuj lekarnik nedal ban, pisal som mu o tom vcera, ked si tu zacal sermovat s mojou novou firmou v teme o E46, opat nikto sa nepytal, nikto sa neprosil..ale potrebujes si urobit dobre. Nech je ako je, aspon sa mozes ukludnit, ze ma tu nikto neochranuje.
O chvilu tu budu chodit len vypytovaci sa na co si dat pozor, seria 900 casť 10 000 a ty. Dobra uroven. Ale rady sa tu nedockaju, lebo ja som uz znechuteny tiez, ako vacsina normalnych co tu obcas prispela dacim hodnotnym ale uz dlhsie tu len necinne raz za tyzden nakuknu a idu prec.
A na zaver teda, aby to nezostalo pre teba a bujnu fantaziu otvorene, ja dane platim, mam na to aj uver co je toho testamentom, nie ako kamosko tu, ktoremu nedali ani mobil na "uver" lebo splatne dane nikde. Takze ja si so svojimi zasadami a moralkami idem dalej. Chod si aj ty po robote a uz ma neotravuj, nic od teba nepotrebujem ani ty odomna, nikdy. Takze skoda sa tu rypat v tom kto aky je, co vie a co nevie. Nepodstatne, nikdy na tom zalezat nebude, lebo jaguare nerobim a ty nemas oravu ako okrsok v galante. Cau
Abyssko napísal:jj vypisal mi 2 priepustky z prace a k tomu moznost ist sa povozit po kruhaci. Taka ponuka sa neodmietaTá platí UNDY že?