... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Abyssko napísal:Chcel som mu pomôcť ale moc nové auto a moc nový motor
PKuncik napísal:Budeš to musieť rozobrať a pozrieť sa nato poriadneTo je v poho. Já jen, jestli se s tím někdo nesetkal. Tam evidetně ten proudící vzduch někde něco kokotsky rozvibruje. Či co. Ale jak se kabina vychladí, otáčky klesnou a je ticho. No tak z toho mám ropáka, no. Seru na to. Ale já to ticho měl tak rád.
undy napísal:Riesim to tak isto ako taky PetoK, ktory ma normalne plnu hubu reci, kto je aka socka a zobrak ale fakturu nevystavil nikdy.. a na co aj. Vyzna sa v diagnostike, kto chce pride. Kto chce blocek moze ist do oficial prevadzky kde mu to precitaju kreknutym delfinom a poviedia 4BC2, bude to 30€+DPH. Dobre a co to znamena? To uz nam nepise, tych 36€ poprosim, dovidenia Alebo kopec inych tu, ktori popri inom hlavnom prijme este po veceroch pomahaju s vecami o ktorych aj autorizak len sniva, lebo niesu lavi kripli a maju rozum na krku, aspon v danej problematike. Takze neviem ci sa chces obuvat iba do mna alebo to ides rozsirit aby to ten stat niekam dotiahol? :)Citujem bobra:"to uz ako legalne eviduje upravy aut, kde prebieha aj zasah do motorovej casti nech si vysvetli/obhaji/premlci sam"
A to daňové priznanie si podal za firmu, ktorá má v predmete činnosti to, o čom sa tu cely čas bavíme, alebo to riešiš prikladanim rúk na motor?