... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

PKuncik
Auto: F07, N55
Kraj: Zahraničie

Re: P O K E C -tu mozte kecat o comkolvek.

Štvrtok, 17. Júna 2021, 09:39

Abyssko napísal:
Chcel som mu pomôcť ale moc nové auto a moc nový motor

To je v poho. Já jen, jestli se s tím někdo nesetkal. Tam evidetně ten proudící vzduch někde něco kokotsky rozvibruje. Či co. Ale jak se kabina vychladí, otáčky klesnou a je ticho. No tak z toho mám ropáka, no. Seru na to. Ale já to ticho měl tak rád. :D

undy
Auto: Xxxxxx

Štvrtok, 17. Júna 2021, 09:45

A nevibruje ti celý ventilator, určite je poriadne uchyteny? Pred výmenou bol ten zvuk identický? Skus malou endoskopickou kamerou ísť dnu cez horné mriežky
Naposledy upravil/-a undy v Štvrtok, 17. Júna 2021, 09:46, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 17. Júna 2021, 09:45

PKuncik napísal:
To je v poho. Já jen, jestli se s tím někdo nesetkal. Tam evidetně ten proudící vzduch někde něco kokotsky rozvibruje. Či co. Ale jak se kabina vychladí, otáčky klesnou a je ticho. No tak z toho mám ropáka, no. Seru na to. Ale já to ticho měl tak rád. :D
Budeš to musieť rozobrať a pozrieť sa nato poriadne

Abyssko

Štvrtok, 17. Júna 2021, 09:49

DPD odjebalo môj balík na čisto.... Notino pošle buď prachy alebo druhý balík. Vybral som si balík nakoľko toto nie je ich fail.

PKuncik

Štvrtok, 17. Júna 2021, 09:51

Naprosto identický. Před výměnou a i po výměně je to stejné. Tedy to bylo zbytečné. Pravda ale je, že každého by napadlo ložisko vysypané, tak proto ta výměna. Ale co už aspoň je nový.

undy

Štvrtok, 17. Júna 2021, 09:55

Kabínový filter je ok? Trochu mi to pripomína zvuk, akoby bol niekde roztrhnutý a prúd vzduchu sa rozvibruje okolo toho otvoru/ trhliny

PKuncik

Štvrtok, 17. Júna 2021, 09:59

No ty dva filtry jsou Mahle, jsem si říkal, když už, tak už. Byl jsem si jistý, že to hučelo i bez nich. I jsem to tu psal. Teď jsem rozhozený a už si jistý nejsem. Kua. To pak zkusím ještě, ale až trochu poleví ty vedra. Taky jsem měl podezření, že jsou opačně, ale i to jsem nakonec vyvrátil a směr mají dobrý.

starynovy

Štvrtok, 17. Júna 2021, 10:11

undy napísal:
Citujem bobra:"to uz ako legalne eviduje upravy aut, kde prebieha aj zasah do motorovej casti nech si vysvetli/obhaji/premlci sam"
A to daňové priznanie si podal za firmu, ktorá má v predmete činnosti to, o čom sa tu cely čas bavíme, alebo to riešiš prikladanim rúk na motor?
Riesim to tak isto ako taky PetoK, ktory ma normalne plnu hubu reci, kto je aka socka a zobrak ale fakturu nevystavil nikdy.. a na co aj. Vyzna sa v diagnostike, kto chce pride. Kto chce blocek moze ist do oficial prevadzky kde mu to precitaju kreknutym delfinom a poviedia 4BC2, bude to 30€+DPH. Dobre a co to znamena? To uz nam nepise, tych 36€ poprosim, dovidenia Alebo kopec inych tu, ktori popri inom hlavnom prijme este po veceroch pomahaju s vecami o ktorych aj autorizak len sniva, lebo niesu lavi kripli a maju rozum na krku, aspon v danej problematike. Takze neviem ci sa chces obuvat iba do mna alebo to ides rozsirit aby to ten stat niekam dotiahol? :)

undy

Štvrtok, 17. Júna 2021, 10:18

Iba ty ma nazyvas kokotom, idiotom, bez mozgu, utecenym z psychiatrie... To, že niečo na hranici zákona robia iní, nijako neopravnuje robiť to aj teba, len toľko. Obuvat sa budem len do toho, kto sa obuva do mňa, čo na tom nechápeš? Nikdy by mi nenapadlo dotiahnuť to až sem, do takéhoto extremu, za inych okolností.

pablohablo

Štvrtok, 17. Júna 2021, 10:24

popoko
Naposledy upravil/-a pablohablo v Utorok, 14. Septembra 2021, 04:41, upravené celkom 1 krát.

starynovy

Štvrtok, 17. Júna 2021, 10:33

Nie nie, tebe samemu to napadlo a sam si to sem doatiahol. Ja som ti hned uz v pondelok ci kedy, ked si tento egotrip zacal posmievanim sa z videa povedal, ze si chudak a mas ist do pice. To je cele.. A tam to mohlo skoncit, kde ta admin alebo krumar vymazal. Ty sa tu uz pomaly tyzden furt snazis si kompenzovat to tvoje ego zronene a vytahovat stale nieco nove, fantasticke, cim by si mal mohol ponizit. Lenze tu sme na bmv klube, zameranom na auta. Nie lekarskom klube. A ja som tu ten, kto je znamy tym ze vie veci. Ty si tu znamy ako ten co nenapadne podsuva haciendy, kruhace, mustangy a posmieva sa vzdelanejsim a sikovnejsim ludom, aby si urobil dobre. Takze mozeme to vkladanie kokotin do ust a prekrucanie reality uz skoncit, pretoze ty niesi normalny a nikam to nevedie. Tvoja pointa stoji na nutenej snahe ponizit ma za kazdu cenu. Nechapem preco ti ten chuj lekarnik nedal ban, pisal som mu o tom vcera, ked si tu zacal sermovat s mojou novou firmou v teme o E46, opat nikto sa nepytal, nikto sa neprosil..ale potrebujes si urobit dobre. Nech je ako je, aspon sa mozes ukludnit, ze ma tu nikto neochranuje.
O chvilu tu budu chodit len vypytovaci sa na co si dat pozor, seria 900 casť 10 000 a ty. Dobra uroven. Ale rady sa tu nedockaju, lebo ja som uz znechuteny tiez, ako vacsina normalnych co tu obcas prispela dacim hodnotnym ale uz dlhsie tu len necinne raz za tyzden nakuknu a idu prec.
A na zaver teda, aby to nezostalo pre teba a bujnu fantaziu otvorene, ja dane platim, mam na to aj uver co je toho testamentom, nie ako kamosko tu, ktoremu nedali ani mobil na "uver" lebo splatne dane nikde. Takze ja si so svojimi zasadami a moralkami idem dalej. Chod si aj ty po robote a uz ma neotravuj, nic od teba nepotrebujem ani ty odomna, nikdy. Takze skoda sa tu rypat v tom kto aky je, co vie a co nevie. Nepodstatne, nikdy na tom zalezat nebude, lebo jaguare nerobim a ty nemas oravu ako okrsok v galante. Cau

kkt1

Štvrtok, 17. Júna 2021, 10:41

Este si v tej svojej verzii akosi vynechal to,ze tu nadavas ludom do kokotov. Len preto, ze si zmyslis ze mas na to pravo.

starynovy

Štvrtok, 17. Júna 2021, 10:42

chod do pici ty kokot.

kkt1

Štvrtok, 17. Júna 2021, 10:48

:) okej.

Abyssko

Štvrtok, 17. Júna 2021, 10:57

Dajte mu už pokoj fakt je jeden z mála ktorý dačo vie, radi zadarmo a miesto toho aby niekomu poradil tu musí skoro celý tyzden drzat štít a odrážať tieto kokotiny....

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 243 neregistrovaných