Utorok, 22. Júna 2021, 06:59
Bobor, okrem ineho máš asi trochu autizmus ohladom informácií. Pretože áno, uznavam, vieš vylustrovat rôzne verejne prístupné informacie. Ale absolutne s nimi nedokážeš pracovať a pochopiť ich obsah a vyznam.
1. 42 tisic trzby, 8 tisic zisk... Z toho si nespravne usudil, že to vychadza 700 mesačne, pretože si si pravdepodobne vydelil zisk poctom mesiacov v roku, všakže . Iba ze by nie... Nepostrehol si, ze sú tam este mzdové a odvodové náklady, ktoré nejdu do danoveho zakladu. Cize zrozumitelne- trzby 42000,z toho sa odpocitaju mzdy mne, moje odvody a DANE a až to, čo ostalo je zisk. Je to schematicky, ale je to tak. Čiže k tym tvojim 700 mesačne si pripocitaj mesačnú mzdu (vsakano, kvoli tomu sa chodí do práce) a vyde ti iná suma s tým, že mám zaplatené i DANE štátu. A zisk sro 8000,nie môj. Snáď vieš, ako to funguje, či?
2. ohladom tej konspiracie s firmou deti.sk, išli tam peniaze zaťa, je majiteľ inej firmy, ktorá je asi druhá /tretia na sk v poskytovaní istých sluzieb. Tie peniaze isli do zariadenia priestorov firmy, ktorý sa oficialne prenajimal a do MZDY pre 8 zamestnancov cca 3 roky,pokiaľ firma fungovala. Bohužiaľ to nešlo podla predstav zakladatelov kvoli viacerym okolnostiam, tak sa činnosť vyrazne obmedzila. Ale za všetkých zamestnancov sa pocas celej doby aktivnej cinnosti firmy odvadzali štátu vsetky povinné platby. A mzdy zamestnancom, samozrejme. Tak si to prepocitaj.
Ale i tak mi je jasné, že toto sa snažím vysvetliť niekomu, kto najde okamžite 4 sposoby,ako sa dá podnikať nezakonne a okrádať tým nepriamo ostatnych a priamo stat, a nenajde ani nahodou sposob, ako sa to robí legálne.
A mimu tému. Dnes v noci, pri ďalšej z mnohých sluzieb na RLP som zachranil zivot ani nie 40 rocnemu pacientovi, ktorý asi 14 dní kaslal, dostal niekolko liekov proti kaslu. Po zhodnotení anamnezy a po prvotnom dostupnom vyšetrení o 3.00 v noci som usudil, že môže ísť o jednu zivot ohrozujucu diagnozu, ktorá sa potvrdila. Pacient je už stabilizovaný a hospitalizovaný. Preto neser doktorov, lebo budu mat hlavu inde a budeš dostávať dokola Codein a Mucosolvan atď až kým neskončís hore kokotom.
Naposledy upravil/-a
undy v Utorok, 22. Júna 2021, 07:13, upravené celkom 4 krát.