... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
undy napísal:ty trulo, uz ti od nervov odkrvuje mozog? ty si zacal sam bedakat o tom ako si hral na city a chorej manzelke, ja som ti len odkazal, ze som to ani nedocital do konca lebo hry na city u mna nefunguju.Tebe asi unikol vyznam sukromnej spravy. I mne pár ľudí pisalo ohladom tohoto tu súkromné správy. Ja si zmysel sukromnej informácie vážim, preto ich obsah tu nezverejnujem. A preto ty ostávaš svinou a hyenou naďalej.
A mal by si sa zamyslieť i o tom, aké informácie z akých zdrojov tu zverejnujes. Teda ty asi nie, asi by si ich v tom prípade nevypustil. Ale par ľuďom to už doslo a upozornili ma na to. Kľudne to zverejním, pokiaľ od nich dostanem súhlas. Pokiaľ nie, ostávajú súkromné.
pablohablo napísal:ved tu fotku uz sem postoval niekto, to je nejaky fakeDobre, zmenme temu. Uz som Vam vravel storku ako som na mojej motorke siel napriec Rumunskom a prespali sme v takejto opustenej bude (v strede) v spacakoch ? Strasny adrenalin, psy sme odhanali prazdnymi flaskami od oleja.
Fuxxo napísal:hej v Trnave. Ale mali to tu divno urobene, lebo sa ockovalo vo sportovej Hale Druzba, ktoru pripravilo mesto, ale pokial viem TTSK zase ockovalo na zdravotnickej skole, kde to absolutne nebolo pripravene na taky napor. Takze trosku bordel, ako vzdy. V hale druzba to bolo celkom fajn, tam to islo rychlo, aj ked druhe kolo som tam cakal 45min, mali prietahy. A teda nebolo to moc bohvieco nedelu o 12tej cakat vonku na asfalte, dochodci tam kolabovali.killo: v tt si sa ockoval? paradne je to tam vymyslene, musim uznat ze im to funguje vyborne..
ROKI49 napísal:Presne, toto netreba mazat. Tu sa tvoria dejiny bmw klubu, evolucia v priamom prenose - nech prezije ten najsilnejsi :)Poslednych 15 stran tejto temy som zhltol na posedenie, diky chalosi.