... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
undy napísal:Ako sustruznikov poznám veľa len ide o to že by som bol rad keby to je niekto kto sa venuje difom a keď nájde hocičo v ňom poškodené napr ložisko alebo dačo tak to rovno vymení vieš čo myslímak sa jedná len o sústruženie/ frézovanie, poznám jedného šikovného starého pánka, čo to robí doma, Galanta
Marexxx napísal:Zozen daky stary diff a skus si to najskor nanom na necisto ci?Ja mám svoj servis len stále zvažujem či sa do toho pustiť
Abyssko napísal:Keby nešli po 800€ tak to kúpimZozen daky stary diff a skus si to najskor nanom na necisto ci?
boborjelotor napísal:okej tedafukso median je na domacnost.
4x to co slovak ma aj lekar v Nemecku, vzdy sa najdu profesie, aj entry level, ktore budu mat nasobne rozdiely.
ale v US je to to iste co v EU, so 60k rocne v Nemecku si v Nemecku nenavyskakujes, zijes slusny zivot, ale sedmu pred domom neparkujes,
so 60k v Rumunsku mozes mat osobneho sofera.
60k v Kentucky je 15k nad priemer statu a taky ten domcek z karat s verandou, deravym gaucom a emerickou vlajkou si tam kupis po par rokoch setrenia bez mortgidzu.
v novom jorku so 60k ak zijes sam sa mozno kvalifikujes aj na food stamps a mestsku dopravu zdarma.
boborjelotor napísal:Jo, to som si nevšimol anichup ved sa mu neda ani zadne okno otvorit, isto jazdi na cierno a bez STK