eddone napísal:Nedalo mi a pozrel som schválne svoje dáta z EK coupečka. 2017 to bolo 22ppm a aj na moje prekvapenie tento rok 7ppm?! Je pravda, že napr. celý výfuk aj zvody boli dole a nanovo pretesnené. Tak isto vysoké otáčky tomu zjavne len pomohli

na otackach mozno nieco bude, minuly rok koncom jesene/zaciatkom zimy som isiel s Lexusom na EK, dosiel som rano, zobrali ma ale za 2 hodiny - motor studeny, nevim ci nebolo -5 vonku, tak emisie uplne v pici, hodnoty prekrocene. Pajac tam zacal slapat na volnobehu do otacok, mu hovorim ze nech to na automate nerobi, typek ze tomu bezne stupa na mercedesoch a nebol problem...
Tak som sa pobral prec, o tyzden som siel inde na kontrolu, dal som predtym cestu po dialnici, ale 10 min auto islo len nad 4000otacok, dojdem na EK, hned ma zobral dovnutra, napichol, a emisie jak u noveho auta... Tak kto ma problem nech skusi zahriat katy predtym. Plus pred EK vymenit olej a natankovat co najlepsie palivo
A teraz sa tesim, lebo na Fabii HTP som prepiskol STK/EK, bolo tam nieco s katom, tak som to dal do servisu nech to pripravi na STK, som zvedavy ci to bude mozne dat do stavu aby to preslo
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)