... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Zarrick napísal:Pánové, tip na dobrého leštiča límcov z východu SR? TV - MI - KE prípadne aj severovýchod HU.
speedfred napísal:noo, ale po takmer 30 rokoch...celý život mi niečo chýbalo...asi totoKua,tiež už mám viac ako 2-ročný absťák ale ja som sa zamiloval do Dukny Diavel.
Undy klobúk dolu že po takých skúsenostiach ideš znova do toho.
Zarrick napísal:...stále nik? Boha tie disky mi tam stoja už pomaly mesiac a ešte stále sa s nimi nič nezrobilo
Fuxxo napísal:ja som ani nevedel, ze uz vysou novy. asi to stratilo na popularite medzi warezakmi, na torrentoch sa to ani neobjavilo v top10.inak sledujete niekto novy novy top gear? flintoff a guiness necakane celkom vpohode, guinessovi obcas nerozumiet tu ircinu ale inac pohoda.. jedna dve serie kym sa zohraju dokopy a bude to fajn si myslim. kazdopadne lepsie asi jak doteraz, aj ked matt mohol ostat
speedfred napísal:ja som si teraz po dlhych rokoch otvoril BMW Motorrad, to uz je fakt uletene, co dnes davaju aj do maly adventure motoriek. Bezklucove startovanie, DTC, RDC v kolesach, no len potom to aj skoci z 9k na 13 aj male efko.:mrgreen: :mrgreen: za toho minidiavela.
Uvidím bo V2 (nemyslím Adolfovu) som mal iba Aprilku RSV a bol som z toho nejaký celý rozvibrovaný.
Kámoš má toho Intruša 1800 čo dával Undy odkaz a to je celkom fajn ale traktory ma moc neberú.