... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
mexican napísal:to znie ako MrazikJa si mapy už radšej apdejtujem sám lebo v autorizáku sa môže stať že aj napriek tomu že apdejt sami od seba iniciatívne ponúknu, tak sa môže stať že ho neurobia. Osobná skúsenosť s jedným nemenovaným autorizovaným servisom v TN kraji.
Bol som tam riešiť nejaké prkotiny s autom a prijímací technik mi medzi rečou spomenul. "Vidím že v aute máte mapy 2018-2 ale máte nárok na bezplatnú aktualizáciu na 2018-4. Spravíme vám apdejt". Keď som si auto v servise vyzdvihol, tak som verziu máp nekontroloval, až asi o 2 dni neskôr a zistil som že stále tam mám 2018-2. Kukol som do zákazového listu zo servisu a bola v ňom položka "Aktualizácia máp", tak som to pandrlákovi pri najbližšej príležitosti servisu pripomenul, že nespravili niečo čo mali spraviť.
Jeho odpoveď znela. "Ja som vám nesľuboval žiadnu konkrétnu verziu, ale verziu na akú máte nárok. Asi ste potom nemali nárok na apdejt.".
KOKOTI.
boborjelotor napísal:to znie ako Mrazik
Fuxxo napísal:https://auto.bazos.sk/inzerat/98264326/Remotec-5x120-R16-Germany.php
fuha, dobre ze som na jesen predaval uplne rovnaku sadu![]()
hlavne ze druha taka na SK neni, no to vis.. a odisli za 350€ alebo tak nejak
dpc na hlavu padnute, tym ludom jebe uplne
Abyssko napísal:Stoja asi raz toľko no...Kratka otazocka prosim, ked mam v e90 ccc a mam dvd z mapami z roku 2012 a chcel by som nove, normalne v bmw? Dufam ze cena tak do 40e viac ma nasere zbytocne...