Nedeľa, 5. Mája 2019, 17:05
pred 2 rokmi na predvadzackach g30 bolo tusim 2x6 aut, cize 12 ludi malo dohodnutu ucast + 1, ja som bol jediny sam lebo som nevedel, ze mozem vziat niekoho so sebou a sebecky som bol aj celkom rad, lebo kym inde sa striedali (okrem dvoch chlapov, co tam mali so sebou zeny, ktore to mali nahaku to bola sausage party), po 15min, a potom po 30min sa menili posadky vzdy o auto dozadu, takze som mohol jazdit celu hodinu sam.
co som sa pred aj po jazdach bavil s par ucastnikmi, tak tam bol jeden manzelsky par, mali e61 30d, a chceli si otestovat g30 (g31 este nebola par tyzdnov dostupna vtedy) 20d, a ak som si dobre zapamatal ksicht, tak ju aj kupil, lebo asi 2x som ho videl v meste na sedej g31, potom druhy chlap so zenou tam bol aj s deckom, mali novu 1er a prisli sa len povozit, a zvysok boli ohmatkavaci v sortkach a teplakoch s dusickarskymi recami, ktori zakaznici v nedavnej minulosti ani blizkej buducnosti asi neboli, z toho dvaja oberkokoti, ktori ma uprosili, aby som ich pustil do x6m, a ked som od nich chcel na poslednych 5km vymenit 30d g30 za 40i tak ma poslali dopice.
takze abyssko, na tieto eventy moze ist kazdy :), vacsinou robia nejake xdrive jazdy v nizkych tatrach, aspon posledne 3 roky mi chodili pozvanky, na to ja nechodim, resp. ja chodim len na tie, kde si realne mozem ohmatkat auto, ktore zvazujem kupit. najprv prioritne poslu pozvanku ludom, ktorych maju v databaze, ked sa to nenaplni tak sa da u dealerov prihlasit aj cez web.
realne si aj tak auto mozes pozicat potom na pol dna/den/dva podla dealera/konkretneho auta/tvojho vztahu s danym dealerom pred predajom, kedy si s nim prejdes trasy ktore chces, ked boli g30 novinky tak ich pozicali na pol dna, a max 100km, teraz ti ju pozicaju na dlhsie.
tieto akcie maju vyhodu v tom, ze si mozes vyskusat rozne motory, vybavy, auta sa striedali po 30min, ale s g30 sme sa potom niekde zastavili a usporiadatel tam pomaly kazdeho nutil robit si selfie na instagram, a po tejto druhej zastavke sa tiez auta prestriedali, a je to celkom fajn moc si sadnut do identickych aut s rovnakym motorom, akurat jedno ma xdrive a druhe nie. toto je vyhoda ked je to novy model, a maju z neho mozno 2 kusy na predajni a par zakaznickych kusov v sklade, kam ta sice pustia, ale na sedadle je igelit.
ked si chces porovnat rozne sedadla, a latku/alcantaru vs kozu vs. individual kozu, rozne stupne audia atd., tak ak to chces pri g20 tak smola, pri autach, co sa uz predavaju dlhsie ich bude plny dvor a vacsinu tych veci si mozes ohmatkat.
ja osobne planujem najst nejakeho neboraka, ktory sa tam pride povozit hlavne na tej 8er a z4 a neviem com, aby si vymenil so mnou slot na g20, ja sa chcem radsej 2x hodinu previezt na g20, a predpokladam, ze vacsina ludi tam opat ide hlavne preto, ze tam je tam osma, a nova x5 atd.