boha mal som cely den naladu nakkt, ale fuxxo henta dobra priatelska rada mbucikovi, ze skus umyvarku aj s voskom mi posteklila rebra

idem sa teda po tom shope pokukat
nema tam polske veci prelepene slovenskymu nalepkami?
ja som sa uz v dvoch shopoch takto ojebal, ze nejaka polska vypierdolena priekupnicka zapalka, dostanes flasu niecoho co ani nevies co je a navod pici do translatora musis dat, lebo po polsky viem len sukat kobiety a pierdolic a kurwa + to co sa dalo rozumiet v komixoch kabitana Bombu, kde bol kokpita rozjebalo.
naposledy nejaky eshop z Trencina, prevadzku maju niekde pri VodEku, este som sa aj chcel zastavit po to osobne ale nemal som cas, ze nech to poslu radsej do firmy a tam to niekto prevezme, a pici karton za 200 evri a dostal som stetce na disky - ktore by tam nechali 2mm ryhy, ciste drotene kefy za 5 korun, vsetky meguiars produkty v polstine, zvysne veci tiez v polstine a ako bonus sampon polozili bokom aj ked videli aky ma jebly stupel a handry za 50 evri vsetky zajebane od samponu. odvtedy mam k eshopom s autokozmetikou vztah prinajlepsom podozrievavy radsej si to kupujem osobne.