... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
PristineShip
Kraj: Trenčiansky

Re: P O K E C -tu mozte kecat o comkolvek.

Sobota, 27. Augusta 2016, 17:54

keby sa menili prezyvky neviem ci by sa tebe pacila ta tvoja :)

xener
Auto: biele, sede, modre
Kraj: Bratislavský

Sobota, 27. Augusta 2016, 18:07

no daj :)
Imperialblau Brillanteffekt Metallic - A89

PristineShip

Sobota, 27. Augusta 2016, 18:43

este si posetrim, nemozem si vystrielat vsetku municiu :), lebo onedlho budem riesit jednu temu, kde ocakavam teba v prvej linii lukostrelcov muehehe :mrgreen:

PristineShip

Nedeľa, 28. Augusta 2016, 13:57

micinky a micinkovia, mam par pneusevisnych otazok
- nikdy som sam neriesil prezuvania auta, kde bolo "mudre" tpms so senzormi v kolese, na sukromnych autach som mal len klasicke hlupe ABS senzory ci ako to funguje.
Pri tych senzoroch si treba davat pozor na vyrobcu, resp. su tam nejake original BMW aj aftermarket (este som to moc nepozeral)?
Ked sa vymenia kolesa na zimu, funguje to tak ako na "hlupom" tpms, ze len stlacim gombik aby som potvrdil, ze teraz je ten tlak v pneu OK aby nemindzoval?
alebo sa tam musi nieco kodovat? (lebo aj take nieco som niekde cital a sa mi to zda akosi moc utiahnute za vlasy)
V podstate mi ide o to,ze ked donesiem disky, senzory a pneumatiky do nejakej Mikony tak mi to obuju a nebude treba nic dalej riesit.

xener
Auto: biele, sede, modre
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 28. Augusta 2016, 14:16

odpoviem ti len zcasti, to ci musis resetovat alebo nie si nie som isty pri vymene sady kolies, pri tych istych diskoch so senzormi po prezuti pneumatik neresetujes, senzory tlak posielaju automaticky.
ak by si chcel kupit dalsiu sadu diskov a k nim senzory, tie senzory treba nakodovat pre tvoje auto, pokial ich budes kupovat u seriozneho predajcu taak ten ti ich nakoduje. pokial planujes kupit na ebay, musis bud najist niekoho kto ma programator alebo si ho kupit spolu s nimi.
Imperialblau Brillanteffekt Metallic - A89

PristineShip

Nedeľa, 28. Augusta 2016, 14:45

co som len tak namatkovo guglil tak to nejaky cesky shop predaval priamo podla modelov a mal aj pre f48. ved uvidim, to budem riesit az v oktobri, len pneu asi kupim uz teraz lebo som presvedcil kolegu, ze mi vymeni svoj voucher na zlavu za moj, ktory bude platit az buduci rok :) a nechcem cakat kym si to rozmysli

PristineShip

Pondelok, 29. Augusta 2016, 18:42

len tak pre zaujimavost - dal som inzerat pred 3 dnami na autovia.sk (to je spolocne aj autobazar.sk jedna firma), zaplatil som topovanie aj zvyraznenie a neviem co - cca 30 zobrazeni denne. Ziaden telefonat (cena je tam ale skor vyssia a auto je z kategorie "nutne zlo"), jediny kto sa ozval bolo AAA aj ked je tam vyslovene napisane, ze AAA nevolat (dobryyy deeen, jako ja umiiim ciiist jenomze pane ja maam pro vass takovou skvelou nabiidku... neviem aku, polozil som)

az dnes som sa dokopal pridat to na autobazar.eu - ten web som nikdy nemal rad, vzdy ma nejako odpudzovala ta modra farba aj to vyhladavanie bolo menej intuitivne, ale cuduj sa svete, manazment inzeratov aj pridavanie bolo nasobne jednoduchsie a uzivatelsky pritulnejsie.
20 minut co je tam inzerat, 1 telefonat a 2ja ludia sa ozvali mailom, zobrazeni 20+

z toho mi vyplyva, ze autovia.sk sa moze strcit cela aka je. Neviem preco som ju vzdy pokladal za lepsi online bazar, mozno preto ze 5-6 rokov dozadu sa mi tam podarilo rychlo najst kupcu na auto.

Milosss

Utorok, 30. Augusta 2016, 09:32

Autobazar.eu je asi jediné miesto, kde sa dá auto normálne predať. Bazos rieši skôr individua za pár eur, málokto normálny predáva auto len cez bazos. Jasne že aj cez bazos sa predávajú nejaké AMGčka alebo Mka, ale neverím, že si cez ten portál toho kupcu aj nájdu. A na iné miesta človek už zväčša asi ani nechodí.
Nebol som tu celý víkend skrz robotu, tak som si až dnes prečítal tvoj rozšírny príspevok a vďaka za vyjadrenie. Nejako nad tým musím pouvažovať, nie sú to zlé rady a nápady.
Nur Original ist Legal.

PristineShip

Utorok, 30. Augusta 2016, 18:04

Chlapi, asi mi to dnes po tom omeskanom pondelku drbalo na hlavu, ale prisahambohu ze som dnes videl v Trencine M4 GTS - alebo nejaky GTS tuzing minimalne. O to menej sa mi to chce verit, lebo ani minutu nie predtym som najprv videl bielu M4, a kilometer dalej pozeram ze aha, dalsia biela M4... ale vpredu akysi snezny pluh a vzadu kridlo jak aeroplan, prednu znacku to nemalo a zadnu som si nevsimol v spataku lebo hned za nim isla dodavka.
Ved by som sa aj divil, keby niekto dostal kvotu na GTS na Slovensku, ale mozno si to nejaky trenciansky hokejista dosikoval rovno z totej emeriky. A mozno mi fakt len drbalo.

MCbucik

Utorok, 30. Augusta 2016, 18:32

Dobre si videl, na slovensku su dve alebo tri M4 gts ale iba sede matne..jedna bola predana aj v TOB v Trencine, dokonca chlapik bol aj tu na klube..a podla vsetkeho je este M4 bud origo gts alebo s nejakYm paketom ale ta je kupena v BMW Brno a mal by ju mat pan majitel Phase sedacky ktory asi s nou ocaril aj Barmosovu :lol: :lol: plus este znamy ma M4 bielu competition paket v Dubnici ale teraz je v TOB vystavena..

PS:
co by ste mi odporucili na take domace prelestenie samozrejme laku na aute, jedna sa o uzasnu cervenu farbu japanrot..nakolko dnes bolo auto v rucnej umyvarke a dali nato nejaky vosk tekuty a pravdepodobne na striekanom blatniku to nejako zreagovalo a zostalo to ako ogrcane, tak chcem skusit doma to odstranit, ak nepomoze dam prelestit strojovo cele auto, co som aj tak zamyslal pred zimou a navoskovat. Na bmwfans na fb som zazrel odporucenie na Auto Finesse Tripple all in one polish

PristineShip

Utorok, 30. Augusta 2016, 20:52

no to co som videl dnes bola jedna biela M4 klasicka bez tuzingu a hento co sa mi zdalo ako GTS bolo tiez urcite biele, nie sede.A urcite to nemalo vpredu znacku, ci ju mal za oknom som si tiez nevsimol.
Pred dvoma tyzdnami ked som siel z kina z TN Maxu tak predo mnou sla ta zlta ci zlata ci aka je to farba M4 na ilavskych znackach, zmizla na Novu Dubnicu, ale bol vacsinu cesty o jedno auto vpred, a mal znacku IL-340xx , tak si hovorim ze aha, niekto ma novu 440i :) najprv, potom mi doslo, ze keby si daval znacku custom, tak si asi neda 340 ale 440, no a potom auto predo mnou odbocilo a uvidel som to zblizka ze to teda rozhodne nie je 440 :), potom tomu v kopceku v Teplej prikuril a mne az prislo smutno zo zivota :) a rozmyslal som ktore ludske organy nepotrebujem, ale kedze som velmi mudry tak mi hned doslo, ze ak nejake organy nepotrebujem tak ani nikto iny a nikto by ich nekupil. nuz, M4 je len pre jednotkarov.

PristineShip

Utorok, 30. Augusta 2016, 20:59

a MCbucik ja som minuly rok predaval auto, ktore mi moj dobrotivy rodinny prislusnik den pred predajom drbol na OMV umyvarku a samozrejme OMV TOP WAX. Auto voslo dnu hnede, a von vyslo matne sede. Skusal som ja vsetkymi moznymi meguiars cisticmi co mam v garazi, clayom, nic. Az som pristupil k tomu, ze som drbol do kybla s vodou cistu Jar, a ani jar to nedala dole. A ked uz agresivny saponat neda dole vosk, tak to potom fakt prelestit len, nastastie som auto predal takemu flegmatikovi, co sa na to pozrel asi z 5 metrov a povedal "masfpici", zobral kluce a isiel.
To sa ale prelestit rucne nedalo, aspon ten nejaky lacny hnusny vosk zapeceny na laku, to jedine strojovo. Dal by som to do ruk odbornikovi skor ako tomu este nejako "pomozes"

voMacK
Auto: G31 540i

Utorok, 30. Augusta 2016, 21:59

Tu zlatu M4 na IL znackach stretavam pomerne casto. Vacsinou na tom jazdi skoro ako dochodca. My raz bolo normalne kokotno, ze som ho na D1 medzi TN a IL obiehal v lavom pruhu, ked som siel asi 140 a on asi dumal ako sa tam radi z 2 do 3...... :mrgreen:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

MCbucik

Streda, 31. Augusta 2016, 05:40

Hej hej zlata M4 stara znama, mam stastie ze. vzdy ho vidim v Dobrej hore kopcekom jak tomu dava.
No tiez som skusal uz aj cistu aj jarovu vodu a nic, tak pravdepodobne to dam strojovo prelestit..cez vikend musim znameho pootravovat co sa tomu venuje

PristineShip

Streda, 31. Augusta 2016, 06:19

zlatu M4 niekto mozno jazdi ako dochodca ale bielu E92 M3 TN-003xx s M polepmi cez pol rite minulu stredu v "Prvej rucnej" majitel v zrelsom veku minutu turoval do cervena na mieste pred odchodom tak, ze vsetky skla sa triasli a ti chlapci, co tam umyvaju auta za minimalnu mzdu mali pohlad "ach boze, dalsi...". Tiez mi bolo za neho kokotno :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 222 neregistrovaných