to je 2016, ale ta fulvibava Active, mp3 to hadam ma, ale pozeral som aj cennik a zvykli to tam spomenut, ze to ma mp3 :) a nenasiel som, ale to by mi nevadilo, ja rotujem tak 25 songov vacsinou, takze jedno dve cdcka by stacili aj na audio cd.
Srat na to, je to len na mesiac (dufam),a mozno ani to nie, lebo mi dali auto co ma 14t km, uz tam blikota na mna pri kazdom starte ze do servisu o 900km, no a to ja spravim 3x tolko dovtedy, takze im rano budem volat, ze na kery chuj mi dali auto na mesiac, ktore ma ist do servisu menit olej. Tak mozno pojdem to auto buduci vikend vymenit.
Budem sa o to viac tesit potom z noveho auta.
Inak vsetko by som prezil na tej Schade, fakt vsetko, ale ten volant...soferoval som uz fakt kadeco, hlavne vela podobnych fulvibav v autach z pozicovni, ale posledne roky vedia robit tie plastove volanty fakt dobre niektore, aj VAG ma dobre plastove volanty...ale v tomto je ten volant z kusu suroveho neopracovaneho drsneho plastu a normalne to boli, ked vchadzam do ostrej zakruty pomaly a necham volant vyrovnat sam, normalne mi to derie kozu z dlani. Prisham bohu si na najblizsej pumpe kupim ten taky kondom, 10 farebny, navlek na volant

.A wunderbaum, lebo to auto predomnou jazdil niekto, co sa nesprchoval tento kalendarny rok este ani raz. Smrdi to v tom aute ako v satni po finalovom zapase.