... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
mexican napísal:bohaaaaaa sak nie sprinty, 0-100 je akurat tak pre vw a hellcataToto ako presne myslíš?
Nová RS5 dá 0-100 za 3,9s
M3 F80 za 4,1 / 4,3 (DCT / manuál) (pre M4 sa udávajú rovnaké čísla)
M3 E92 za 4,6 / 4,8
Fuxxo napísal:ved vysla nova RS5 a ta je pomalsia jak stara M3, tak o com sa tu bavime
http://www.evo.co.uk/group-tests/20290/audi-rs5-vs-bmw-m4-vs-mercedes-amg-c63-s-supertest-review/page/0/2
Maco napísal:Aby sme sa vratili k podstate veci, nie, arteon s v6 nebude ohrozovat M3.
//MPower napísal:esteze "starou M3" som myslel F80 ktora je tu od 2014, kedze onedlho je tu nova generacia ty hlupak (cize MORALNE je stara, hlavne ked uz sa prestane predavat za par tyzdnov), alebo si myslis ze som nedokoncil zakladnu skolu jak ty, a pridam link s M4 a pritom myslim M3 E92? ale keby si nemal v hlave nasrane, tak by ti to asi doslo, tak ako to doslo vsetkym ostatnym, ktori tu pisali a nikto na to nereagoval tak jak ty. takze tie litanie si si mohol odpustit, lebo akurat tak pises presne to co som ja tym linkom vyjadril. ale ukaz na doucku gramatiky, mozno ti pani ucitelka da vcelicku.Aneb ukážka naprostej hlúposti v priamom prenose a ešte si to podloží linkom
Podľa pana samozvaného dizajnového guru je nová RS5 pomalšia ako stará E92 M3napriek tomu že nová RS5 dá 0-200 za brutálne kratší čas, a hodí link kde RS5 zajazdila trať za 1:25 (lepší ako C63 S AMG za 1:25,6) a M4 Competition za 1:23,4. Pokial zapojíme naprosto sedlacky rozum tak obyčajná M4 (bez competition) by zajazdila o niečo horší čas čím by sa ešte viac priblížila k RS5. Ako dpč môže stará E92 M3 zajazdiť lepší čas ako nová RS5 keď už samotna M4 (bez competition) by mala čo robiť aby RS5 porazila o chlp a M4 je rozhodne rýchlejšia ako E92 M3 a to nie o malo. Zároveň keby podľa tvojich slov E92 M3 bola rýchlejšia ako nová RS5 tak by musela byt aj rýchlejšia ako C63 S AMG lebo ten je pomalší podľa tvojho linku ako RS5 čo je úplne absurdne aby E92 M3 bola rýchlejšia ako C63 S AMG
Toto ti žiaľ opäť nevyšlo a akurát si sa zase ukázal
A k tomu interiéru Passatu vs E9x sa nebudem vyjadrovať.. Vôbec ma tvoje reči nezaujímajú. Ty to vieš určite lepšie keď že si žiadnu E9x nemal a ja dve a celkovo väčšina ľudí preferuje názor že interiér v E9x je lacný.. Tam si chod radšej tuningovat výfuk s fake koncovkami Akrapovicu s Aliexpresu a ukazovať sa ako máš strašného Akrapa na BMW! (Normálne urážka Akrapovica toto..) a lepiť samolepky na holý plast tuning nárazníku..Neviem na čo na mna reaguješ, nestačí ti že si sa ukázal že si bezcharakterný u teba ešte aj tu sa chceš ukázať?
Maco napísal:ale to snad mpauer vie lepsie, co si to tu dovolujes tvrditHej a preto teraz na wtcr prve styri miesta berie i30N... Nemylis si to s tym Rkom clubsport co je hot hatch bez zadnej sedacky a s ramom?
Inac nie nebolo by to nikdy realne daky arteon R. To auto by potrebovalo tolko uprav aby to ako tak fungovalo ze nakoniec by to bolo auto za 90-100k. A sice konkurencia je fajn ale kto si kupi vw za kilco.