... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Fuxxo napísal:ale to snad mpauer vie lepsie, co si to tu dovolujes tvrditradsej vyber pukance :-O
Fuxxo napísal:esteze "starou M3" som myslel F80 ktora je tu od 2014, kedze onedlho je tu nova generacia ty hlupak (cize MORALNE je stara, hlavne ked uz sa prestane predavat za par tyzdnov), alebo si myslis ze som nedokoncil zakladnu skolu jak ty, a pridam link s M4 a pritom myslim M3 E92? ale keby si nemal v hlave nasrane, tak by ti to asi doslo, tak ako to doslo vsetkym ostatnym, ktori tu pisali a nikto na to nereagoval tak jak ty. takze tie litanie si si mohol odpustit, lebo akurat tak pises presne to co som ja tym linkom vyjadril. ale ukaz na doucku gramatiky, mozno ti pani ucitelka da vcelicku.
a zato ze som ziadnu e9x nemal to znamena ze neviem jak je na tom v interieri alebo jak jazdi atd?este ze brat ma jednu a dvaja kamosi maju dalsie uz nejaku dobu, takze som s nimi v styku viac nez dost, a pravdupovediac E9x LCi ma kvalitnejsie spraveny interier jak E63..
normalne urazka na akrapovica uffco reves?
nedavam to na tvoje auto, resp. na tatkove
neviem co na mna utocis zas, ale aspon sa dobre bavim takto v piatok poobede..
Maco napísal:
este chvilu a uz mi pojdu hore krkom!
//MPower napísal:M3 tu do 2020 nebude, bude tu par tyzdnov a tym padom uz nieje aktualna, ci? ja uz neviem, sak mi to vysvetli.. hovori ti nieco slovne spojenie MORALNE STARY? ale ty to uz tak cele dopleties ze clovek ani nevie na co ma reagovat, tebe mozeK nebere tych veci ovela viac. ale ze by si sa vyjadril k teme to nie, lebo ty si tu jediny co tu pise picoviny, sak si to precitaj po sebe, ale prelozim ti to do sedlactiny, aj napriek tomu ze verim tomu ze presne vies co som myslel, lebo stale verim tomu ze niesi az taky hlupak akym sa tvaris, F80/2 je na okruhu rychlejsia jak RS5, tak mi vysvetli ako by mal vyzerat arteon ktory by bol rychlejsi, alebo aspon schopny konkurovat F80ke? lebo ja si to predstavit nedokazem teda, hlavne ked audi, ktore ma vsetky mozne prostriedky to nevyrobilo. mozno iba nechceli, a mozno im to nevydalo, neviem. ale arteon uz len z podstaty by nikdy nemohol konkurovat F80ke.Fuxi už jeb na to lebo si úplne ale že úplne mimo.. Jak môže niekto hovoriť o starej M3 a myslieť aktuálnu M3 mi mozek nebere..A čo keď je tu od 2014 tak už je to stará M3 wtf? Stále je to aktuálny model, po facelifte, a ešte min do 2020 (M4) bude! ach bože.. A naviac v priloženom linku čo si dal žiadna M3 nie je ale M4 tak čo trepeš o akože starej M3 a argumentuješ to linkom s M4
To si tu mame s prsta cucat ako ty co ty vlastne myslíš? Však ty ani nevieš o čom točíš.. A áno všetkým ostatným to došlo preto sa ta Mexican hneď pýtal čo si to napísal za picovinu že RS5 je pomalšia ako stará M3 E92
Asi tak to všetkým došlo
už si sa zamotal v tom dosť radšej už nič nevysvetľuj..
A áno dať na sériové výfuky fake koncovky Akrapovicu a ukazovať sa je urážka cti a tvrdej prace spoločnosti Akrapovic! Ale to je tvoja vizitka! A aby si to zase neobrátil proti mne tak ja to len konštatujem, nič ti nerozkazujem čo máš robiť. Je to tvoje auto a pre mňa za mňa si tam daj aj ružových slovníkov, len potom sa nečuduj akú budú mat o tebe ľudia mienku nehovoriac o tých čo robia aj skutočný tuning a utratili do vývoja či tuningu obrovské prachy a takto niekto znevažuje ich prácu alebo značku.
speedfred napísal:to sa tu ale zišla partička gurmánov....nemáš tam nejaký hambáč ??