Neviem, pri takychto autach by ma to k fofrklacku vobec netahalo. Ale tvoje penazky, tak si ich poriadne uzi, nie som fanda julci, paci sa mi skor stelvio qv ale ten zvuk je paradny.
Stelvio sa páči aj mne a je vcelku priestranné ,ale SUV nie. Mal som kedysi e53 a vôbec nepresvedčila pre SUV jedine že by som ťahal denno-denne ťažké vozíky,či kone.
Tak zase SUV typu Stelvio QV alebo MB GLC coupé AMG vedia byť celkom hravé a s E53 sa to nedá zrovnávať.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7) BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Ja už som bol terazky keď som objednával G31 trošičku naklonený tomu, že by som vyskúšal SUV. Tak sa celkom ľahko môže stať, že keď vydojím G31 tak kúpim nového Turka. To už bude dávno po fejslifte a bude sa dať kúpiť so zaujímavou zľavou.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7) BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Tak nový Turek je podľa mna fakt veľmi vydarený čo sa týka dizajnu aj technologických inovácii, tak ako som bol šokovaný keď som videl na živo prvý krát Arteon že zrazu VW aké pekne auta vie aj urobiť :) V aktuálnej situácii by som fakt zobral radšej nového Turka ako dosluhujúcu X5.
No Arteon v R-line a zlatej farbe je zvonka za mna krajší ako 4 grand coupe, dizajn exteriéru sa úplne vymyká od VW posledných rokov. Inak, áno je to vlastne prezlečený pašík len, no veľmi vkusne a športovo :) Fakt mu chyba v ponuke V6..